Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ciddi Anlamda Tecrübeye İhtiyacım Var . .

BaşlatansessizmidyeTarih04/03/2014 10:35:35Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhaba ;

Ben kendim muhasebeciyim fakat artık kendi işimi kurmak istiyorum . . bebe ve çocuk giyim + tüm ihtiyaçları üzerine. İşlek bir caddede bunun yürütüleceğini az çok idrak ediyorum ama nasıl ve nerden başlayacağım konusun da şimdilik bir fikrim yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarından tecrübelerinden yararlanmak isterim çünkü buna çok ihtiyacım var. İşim gereği piyasaya çıkıp araştırma yapmaya fikir edinmeyede vaktim yok. Bu beni zorluyor. Şimdiden teşekkür ederim .
Burcu . .
Burcu . .

Yerleşim Türkiye / İzmitMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye125 yazı
Oncelikle esnaflik yapacaksaniz ve masa basinda oturmakla asla birbirini tutmaz zorluklarla karsilasacaksiniz cebinizde sermayeniz hem mal alacak kadar hemde dukkanda ilk zamanlar satis olmaz beklentilerinizi karsilamaz o yuzden kenarada atacaginiz bir paranizda olmali mal temin etme konusuna gelince istanbul merter zeytinburnu sizin mal alabileceginiz yerler gidip gorup piyasada suan en cok tutulan mallardan almalisiniz..allah kolaylik versin

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Üye216 yazı
perakende sektörü ve giyim mağaza işletmeciliği öncelikle işletmecilik bilginiz var mı ? Kendiniz mi ürün hazırlayacaksınız bir marka bayiliği mi alacaksınız ve sonra iş planı hazırlayın derim ayrıca insan ilişkileriniz çok iyi olmalıdır,
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye139 yazı

Bana göre hatalı sektör.
Bir arkadaşımın bebek giyim iş yeri var, gelen müşterilerin bir çoğu, bir sebep uydurup ürünlerin fotoğrafını çekiyor o'nu internetten alıyor veya 20 parçayı indiriyor hiç almadan '' kızım birde babanla gelelim o karar verir'' yalanı ile gidiyor, işin daha kötüsü öyle davranan utancından bir daha sana gelmiyor.
kısacası, zor iş,
isterseniz siz biraz daha düşünün.
Başarılar..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye21 yazı
Başarılı olabileceğiniz sektör seçin, kendinize satış kanalları belirleyin ve tedarikçiler bulun ilk etapta hızlı satılacak ürünleri tercih edin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye89 yazı
bence bebe, çocuk giyim ürünlerini internetten satmak daha mantıklı geliyor ilk etapta.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
Kesinlikle katılıyorum, çünkü 7 yıldır bu sektördeyim ve piyasadan, koşturma işlerinden bir haber yaşıyorum ama bir yandan da kendi işimi kurmak istiyorum ki gıdayı ön plana almıştım fakat onda yaşayacağım ziyan büyük olabilir . . Ve korkumda zaten olduğum yerde saymak ilerlemeyi beklemek değilde daha kötüye gidebilme iç güdüsü. Bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum ama Bismillah demek de yarar görüyorum . .
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - securex20
Oncelikle esnaflik yapacaksaniz ve masa basinda oturmakla asla birbirini tutmaz zorluklarla karsilasacaksiniz cebinizde sermayeniz hem mal alacak kadar hemde dukkanda ilk zamanlar satis olmaz beklentilerinizi karsilamaz o yuzden kenarada atacaginiz bir paranizda olmali mal temin etme konusuna gelince istanbul merter zeytinburnu sizin mal alabileceginiz yerler gidip gorup piyasada suan en cok tutulan mallardan almalisiniz..allah kolaylik versin
Burcu . .

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Muhasebe
Yeni Üye5 yazı
Size katılıyorum, bunu bizlerde yapmıyoruz desem yalan olur . .
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yasar5955
Bana göre hatalı sektör.
Bir arkadaşımın bebek giyim iş yeri var, gelen müşterilerin bir çoğu, bir sebep uydurup ürünlerin fotoğrafını çekiyor o'nu internetten alıyor veya 20 parçayı indiriyor hiç almadan '' kızım birde babanla gelelim o karar verir'' yalanı ile gidiyor, işin daha kötüsü öyle davranan utancından bir daha sana gelmiyor.
kısacası, zor iş,
isterseniz siz biraz daha düşünün.
Başarılar..
Burcu . .

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Muhasebe