Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
İlk mesaj
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - blackops çorap üreticileri ağız birliği mi etti ne herkez 5tl'den veriyor ne bir eksik nede bir fazla :) |
Yazıyı gönderen - blackops ne güzel Allah bol kazanç verir inşallah..işte bu şekilde diyorum nereden nasıl araştırdın mesela bunlarla ilgili belirli bi kaynakça var mı? yada şöyle söyleyim mesela cam bardak imal edeceksin değil mi bunu nasıl araştırıyorsun |
Yazıyı gönderen - blackops masal06 abi valla buraya sen yorum yazmasaydın ben sana özelden mesaj atacaktım :) ben onu örnek olarak söyledim abi hani araştırma kısmı iyi kötü tamam beyinde izlenecek yok bi anda beliriyor fakat direkt fikir nerden üretiliyor ben onun peşindeyim offf bi kötü oldum ya azımı kapatmışlar konusmaya çalışıyor gibiyim ::) |
Yazıyı gönderen - temelistan Sana Bir kitap tafsiye edeceğim bul - al - ve oku. Fakat Yazarı allaha sanatkar - mühendis gibi şirk ifade eden bazı kelimeleri var o kelimeleri şirke düşmeden atlatarak okumanı tafsiye derim. Baştan sona oku ve ufkun açılsın. O zaman kim neyi nasıl nereden buluyor anlarsın. Tamamen düşünce gücü - arge ile ilgili bir durum olduğunu söyleyebilirim. |
Yazıyı gönderen - blackops waaaay ekmeğini taştan çıkardın yani oda iyiymiş..:) fakat sen mesela satış/pazarlama işi ile uğrasıyorsun değilmi benim aklımda böyle bişey yok ne olduğunu dahi bilmiyorum..birden bire bu iş nasıl bulunur mesele o :=) |