Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sermayesiz Müthiş Fırsatlı Bir İş

BaşlatanispanyolTarih01/03/2014 00:12:45Yorum17

İlk mesaj
Üye329 yazı
arkadaslar 2008 yılından beri cok az sermayesi olan bir iş kurmayı hedefliyor sürekli araştırmalar yapıyordum ve bir kaç ay önce öyle bir işle tanıstım ki... sizler gibi inanmadım arkadaşa işe girmesini söyledim ve her adımını takip ettim. ilk ay 200TL, inici ay 450 TL üçüncü ay 830 TL derken 7 ayda net her ay 5000 TL cebine koymaya başladı. nasıl mı yaptı onu bilseniz aslında daha cok gülersiniz ektra hiç bir şey yapmadı sadece kullandığı bir kaç ürünlerden (kahvelerden) yanındakilere de verdi binlerce lirayı bir kaç ayda cebine koydu aylık ücretini arttırarak hızla devam ediyor. ben mi ne yaptım 1 ay oldu sisteme kayıt olalı ve bende hızla ilerliyorum ilk ay alacagım tahmini para 400 TL ve ürünler gercekten cok iddialı sağlıklı ve kesinlikle işe yarıyor. sistem sıradan network sistemlerinin çook çok ötesinde kendini aşmış durumda. ben firmayı vereyim siz netten araştırmaları yapın aklınıza takılan tüm soruları sorun

firma Gano Excel International (kırmızı reishi mantarı)

web site : ganoexcelturkiye.com
bayi referans no : TR9681581

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye9 yazı
Network sistemleri ilk başlarda hep karlı olmuştur, ancak genelde süreklilik göstermez diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.
2.el oto galeri
http://www.kayhanoto.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Mühendis
Üye329 yazı
ürünlerin tamamını kullandım ve kullandırdım . anında etki yaratıyo. 107 ülkede yaygın agı var ve dilediğiniz dilde dilediğiniz şekilde internette arastırma yapabilirsiniz binlerce sayfa cıkacaktır. toplam 11 çeşit ürün var (2 çeşit sabun 6 ceşit kahve 1 çeşit cay 1 çeşit diş macunu ve 1de kapsül)
500 TL lik ilk giriş paketini tam 6 günde tükettim

firma GANO EXCEL ürünleri reishi mantarı namıdiyar ölümsüzlük mantarından yapılmaktadır ve tamamen organiktir sadece sabunlarında keçi sütü vardır. süt dokunanlar kahve dokunanlar rahatlıkla tüketebilir (bana bunlar dokunuyodu)

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye83 yazı

selam

web adresinden birşey çıkmıyor. natro'da park edilmiş. çalışan bir web adresi verirseniz daha iyi olur.
www.toptanistiyorum.com
www.ekisfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye292 yazı
Sermayesiz diyorsunuz 500TL giriş paketi diyorsunuz :)
5 günde de patlamış iş
Hayırlı İşler
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye329 yazı
ne alaka ? 5 günde patlayan ne?
sermayesiz olduğu doğru sonucta ürün alıp satabilmek için para vermek zorundasın.

arkhe site ganoexcelturkiye.org

ürünleri tek tek aratıp faydalarını ve içeriğinide görebilirsiniz abartmıyorum ürünler süper satılıyo

ürünler;
GANODERMA (Kapsül)
Oleaf Gano Rooibos Drink (ÇAY)
GANO SABUN
GANO SCHOKOLADE (SICAK ÇİKOLATA)
GANOCAFÉ 3 in 1 (3’ü 1 arada kahve)
GANOCAFÉ CLASSIC (Klasik Kahve)
SUPRENO PREMIUM KAHVE (Enerji Kahvesi)
GANOCAFÉ MOCHA (Moka Kahvesi)
GANO C’REAL SPIRULINA OATS (Kahvaltılık Yulaf)
GANO TRANSPARENT SOAP (TRANSPARAN SABUN)
GANO FRESH (DİŞ MACUNU)

Yeni Üye28 yazı
bende mersinde yaşıyorum ve bende 8.12.2013 de üye oldum sisteme ilk ay düzgün çalışamadım ama sonraki ay 309 tl para yattı hesabıma şu an başım kalabalık olduğunda ek zaman ayıramıyorum.onun için de bir kazanç yok sadece elimdeki ürünleri isteyen arkadaşlar olursa veriyorum.Sistem çok güzel bir sistem dayımoğlu benden bir sene önce başladı aylık 1200 tl civarında kazanıyor ve şu an seminer verecek düzeye geldi ve yaptığı sadece ürünleri kullanıp çevresindekilere tavsiye etmek hayırlı ve bol kazançlar arkadaşım....
ya hudey

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye329 yazı
dayıoğlun az kazanıyormus sende bayagı bi az kazanmısın tamam ilk ay 309 iyi de gerisi gelseymiş keşke
demekki suanki işinde cok cok fazla kazanıyorsun
benim ilk ay 120
ikinci ay 340
üçüncü ay 600
dört 975
beşinci ay 1800
kii sadece organizasyondan satışlardanda ürün basına %35den asagı kazanmıyorum
ki bu ay avrupayada bayilik verdim

Üye235 yazı
boş işlerle milleti kandırmayın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye141 yazı
Güzel bir pazarlama tekniği..

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye329 yazı
nerden biliyorsunuz?
işi bliyormusunuz?
ürünleri kullandınız mı? fayda görmediniz mi?
yok efendim network söyle network böyle sizin işler boş yalan dalvere....
doğru iş ne?
nette de sizin gibi bilmeyenler bir sürü yazmıs çizmiş ürünleri kullanmamıs firmayı tanımıyo atıp tutmus
ingilizce arayın almanca arayın flemenkce arayın tabi becerebiliyorsanız
biz Türk milletinin en kötü özelliği bu işte
herhangi bi işte bilgisi olmasada atıp tutmayı cok seviyo

haksız mıyım?

Üye125 yazı
amerikan satış sistemi.ballı tuzak yani.değmez uğraşmayın.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
Yüzde - YÜZ TÜRK MALI-Yatırımcılar Türk- Şirket İstanbul da ----E-Ticarette binlerce lira para yatırıp sonrasında da ondan 5 kat daha fazlasını Reklamlar için harcamanız gerekli. Ama şimdi E-Ticaret yapacak arkadaşlara yapmak isteyenlere hem kendi mağazasından alışveriş yaparak kazanmak hemde etrafındaki arkadaşlarına anahtar teslimi Mağaza açıp ek gelir elde edebilirsiniz.

Milyarlarca lira para yatırımı yapmanızada gerek yok...

Detaylı bilgi için neistersenbizdevar@gmail.com İsim ,soy isim ve telefon bilgisini yazarsanız mutlaka size ulaşıp fikir alışverişinde bulunacağım.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Üye2659 yazı
Yahu arkadaşlar adamakıllı bir işfikri cıkmayacakmı bu siteden
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye206 yazı
adam akıllı iş fikrinin bu sitede ne işi var demeden alamadım kendimi öyle bişi olsa heralde vatandaş kendi uygular kazanır.burda niye paylaşsın iyilik yapsın ki

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye106 yazı
Niye öyle düşünüyosun arkadaş ya...:)
Ben evimdeki temizlik ürünlerini Amway yada ersağdan alıyorum,kişisel bakım ürünlerini Foreverliving yada duruma göre Amwaydan alırım.Şimdi asıl soru şu aktif olarak üye bulmak için çalışma yapıyormuyum derseniz asla ve kesinlikle.Peki bu Network firmaların ürün özellikleri ne derseniz örneneğin bir bulaşık yıkama deterjanını limonata yapıp rahatlıkla içebilirsiniz :).Arkdaşın bahsetmiş olduğu kahve firmasınında bir süre ürünlerini kulandım o 3 ü 1 arada olandan ha biraz pahalı ama %98 kimyasal olan,içindeki bazı maddeler bomba yapımında da kullanılabilen kahvelerden daha iyi.İşte NM nin mantığı burda başlar ben menmun kalıyorsam çevremdekilerinde kullanmasını isterim değilmi, türkiye hariç bütün dünyada sistem böyle işler :D ancak sizin gibi düşünenlerin yüzünden bırakın insanlara anlatmayı merak edenlere diyorum bi tanıdık yurt dışından gönderiyor diye tamam bizim içinde sipariş ver durumu oluyor bazen ama desem ki firmanın sistemi bu ürünleri hediye etsem bile gideceği yer çöp olur heralde işte böyle garip bir milletiz.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye39 yazı
Arkadaşlar, ek işe ihtiyacı olan ve gerçekten para kazanmak isteyen arkadaşlar bana e-mail adreslerini mesaj atsınlar. Ben çalışarak kendi işimi yapmak istiyorum, ben ek kazanç elde etmek istiyorum diyorsanız yeni gıda sektöründe çok kazançlı ve az yatırımlı bir iş tavsiyesi ile kısa süre içerinde hayalleriniz gerçek olabilir. Tabiiki çalışırsanız. Türkiye genelinde çok hızlı gidebilecek bir ürün ve şu an için neredeyse Türkiye nin tüm il ve ilçeleri boş sayılır. Mesaj atın size geri dönüş yapalım, detayları anlatalım. Arkadaşlar ek iş yapmak isteyenler mutlaka yazsın, hele hele Gano excel yapanlar mutlaka arasın görüşelim.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf