Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Boyle Bir İste Calisirmisiniz?

BaşlatangurbetcıTarih26/02/2014 16:18:03Yorum7

İlk mesaj
Üye161 yazı
bir tanidik is teklifi aldi ve sartlar bunlar ; ctesi pazar dahil haftanin her gunu gunde 16 saat calisacak sigorta ve sosyal guvencesi yok yilda 3-4 ay izin yapabilir haftada veya ayda baska tatili yok ama tabi izinlerde ucret almayacak ailesinden uzakta bir ulkede ve aylik kazanc 6 bin tl... sizce bu sartlarda calisilirmi siz calisirmiydiniz

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye711 yazı
eğer aileme göz kulak olacak eş dost akraba varsa tabiki yaparım o işi sonuçta ekmek parası 3 kuruş fazla kazansam bana kar fakat eğer bu dediklerim yoksa gitmezdim birde şu var aynen bizede byle bi teklif gelmişti 1800 dolar maaş rusyada iş diye burdan kalktık gittik 1100 dolara düştü sonrada işinize gelirse demişlerdi :S

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye161 yazı
bu sartlarda calisilirmi yani sizce

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı

Oncelikle sunu soylemek isterim eger gidecek arkadas parasini tutabilirse ve diger arkadasin dedigi gibi ailesime goz kulak olacak birileri varsa ve isin devamliligi varsa gitsin derim .ama akli ailesinde kalacaksa zaten uzun sure kalamaz. Bende bir gurbetci olarak iyi biliyorum ailesini geride birakip ekmek pesine uzak diyarlara gitmeyi. Eger ki gitme taraftari ise ALLAH sabir versin zor oluyor hem gidene hem bekleyene .

Saygilarimla
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye248 yazı
6 bin tl nin 100 tl si ile özel sağlık sigortası yaptırırsın o mesele değil,ama hangi ülkede ne iş yapılacak önemli olan o bence.
şahsım adına konuşayım işe ihtiyacım olmadığı için şu an kabul etmem,ama arayış içerisinde olsaydım değerlendirirdim.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye2659 yazı
yapılmaz kardeşim Sigortasız calışma sakın Günde 16 saat calısıyorsan vardiyaya uygun izin şart Biraz iş kanunlarını okuyun haklarınızı bilin
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Para garantiyse ve dahada önemlisi sosyal ortam iyiyse ve eksra masrafları yani yemek otel vsr gibi karşılıyormu euro ülkesiyse 6 tl az var bunda bir iş demektir dolandırılma senin gibi kaç kişiye bu teklif yapılmış bunu araştır bu işle para koparanlar var mebla küçük oluyor 50 yada 100 gibi sağlık sgorta vsr gibi uyduruyorlar ama 20 ili 30 kişiden koparirsa ona yeter bide burdan pasaport vsr evrak toblayıp europada girdi gösterıb devletten para koparıyorlar yani yuttışında kimse (mecazi anlamda seni kucağa, almadan) kimse 6 tl yada $.euro vermez

Yerleşim Rusya Federasyonu / UfaMeslek Tekstil