Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İkinci El Giyim Mağazası Açmak İstiyorum. . .

Başlatanhuman1972Tarih26/02/2014 12:34:37Yorum15

İlk mesaj
ARKADAŞLAR SELAM ,İKİNCİ EL GİYİM AKSESUAR VE TAKI MAĞAZASI AÇMAK İSTİYORUM ,BU KONDA İNTERNETTE PEK AYDINLATICI BİLGİ BULAMADIM
KONU İLE İLGİLİ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
kardeş mantıklı bende düşünmeye başladım kendi memleketimde ama malları nerden toplarız nasıl yapar ederiz bilemedim. kaça alıp kaça satmalı.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Sanatçy
belediyeler bu faaliyetleri yapıyor. satabileceğinizden emin misiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret

toplama konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum malum herkesin çevresi var,ürünler bir şekilde toplanır
satacak yer ve reklam sıkıntı bence

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
avrupa da cok yaygin bir sistem olan ikinci el elbise magazaciligin turkiye de kaymagini istanbulda iki buyuk depo magazasi olan eskiji adi altinda dikran masis yemektedir...neyazikki turkiye ye ithali yasak olan ikinci el elbise avrupa dan kacak gelmektedir. benim daha once romanya da iki tane magazam vardi. belcika ve isvec ile almanya dan mal aliyordum guzel bir is. simdi yunanistan atina ya acmaya calisiyorum...ikinci el magazalarda kaliteli ve luks mamul satisi hem daha karli hemde talebi daha fazladir...bu konuda size daha cok bilgi verebilirim
saygilarimla
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Yapılır ama şöyle bi durum var. Sen gelen 2. el kıyafeti temizliceksin güzelce ve satışa hazır hale getireceksin burda sıkıntı yok ama sana eşya getiren biri senin bunu sattığını görürse sıkıntı çıkarır. Diyorsun ki uygun fiyatlara satın alacağım kimse bişey demez.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
sayın ertuğrul paşa bilgilerinizden faydalanmak isterim

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
2. el kıyafette marka olursa ve değişik ürünler olursa iş yaparsın onu da temin etmen zor. Ayrıca açacağın yer orta ve biraz üstü gelir seviyesi olan insanların yaşadığı bir yer olmalı. Üst seviye olursa 2. ele tenezzül etmez, alt seviye de 2. el yerine imitasyonu tercih eder.

Takıya gelirsek kimse 2. el takı kullanmaz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yaklaşık 10 yıldır Bulgaristan ve Romanyada çalıştım, Avrupada ikinci el giysi satan birsürü yer mevcut. Bulgaristan ve Romanyanın alım gücü düşük olduğu için nerdeyse her mahallede 1 tane ikinci el giysici var. Fiyatlar belirli günlere göre değişiyor, bazıları kiloyla satıyor bazıları taneyle. Bende birşeyler yapmayı düşünüyorum. Örnek verecek olursam orjinal valentino gömlek aldım 8 tlye - internet sitesine girip kodunu yazdığımda 350 euro olduğunu 2012 yaz kreasyonu olduğunu gördüm. Ayrıca satıcı kadınla konuştum söylediği şu bu ürün kullanılmış ve kiliseye bağışlanmış kilise firmaya bağış karşılığı gömleği vermiş ve firma ilk olarak normal yıkamış - sonra 250 derece buhara tutmuş ve ütüleyip temiz bir şekilde satıyor. Eğer bu işi yapmayı düşünenler varsa bana özelden yazarak ulaşabilirler.
olmak yada olmamak...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Kanımca üretimde seri üretimin artması çinin etkisi işciliğin ucuzlgu gibi faktörleri göz önüne aldıgımzda günümüzde insanlar cok ucuz fiyata sıfır fakat kalitesiz ürün alabiliyorlar bu doğrultuda piyasada bu kadar ucuz sıfır kıyafetler varken 2.el kıyafetlerin cok tercih edilmeyeceğini düşünüyorum fakat bunu başaranlar yok mu evet var Alaska Anchourage da 2. el mağazasına gittim oldukca kalabalık ve ucuzdu ama Amerikan vatandaşı ile bizim ülke insanımız arasında şöyle bir fark var onlar kaliteyi ucuza aldıkları için alırlar fakat bizim insanımız birazda egonun verdiği davranısla gider ucuz olanını alır 0 alır son olarak çin bu işe de el atmasaydı yapılabilirdi fakat şuanda yapılabilecegini düsünmuyorum . katılmayanlara elbette saygı gösteririm teşekkürler ..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm
bizim burda bit pazarı diye bir pazar var.bazıları parça başı 1 liraya satılıyor.bazen bakıyorum gerçekten marka ürünler var içinde.ürünler dökme.ne ararsan var.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
merhabalar; ikinci el eşya dükkanı açmak istiyorum, ikinci el eşya ile ilgili fikir alışverişinde bulanabilirmiyiz? muratballta@gmail.com mail adresim ulaşabilirmisiniz? teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / Türkiye
ikıncı el mağaza dükkan işi yapmak ısteyenler yardımcı olabılırım gıyım ve özellıkle kozmetık konusunda yardımcı olabılırım. dünya markası her ürün temın etme şansım var

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
2. el kıyafet konusunda yardımcı olabilecek varsa siparis@3babc.com adresine mail atabilir mi rica etsem detaylı şekilde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis