Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halı Saha Müşteri Çekmek İçin Yardımm. . . .

BaşlataneseslixTarih22/02/2014 13:30:52Yorum10

İlk mesaj
Üye345 yazı
halı saha şehrin dışında kaldığı için müşteri bulmakta zorlanıyor müşteri çekebilek için ne gibi organizasyonlar yapılabilir....
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye711 yazı
sahaya en yakın yerdeki okul yönetimleri ile bi konus derim kardes onlar turnuva felan düzenliyor ona göre yap hesabını

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye286 yazı
Hangi şehirdesiniz?

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı

merkezde bir ya da bir kaç iş yeriyle anlaşın sizin satış noktanız olsun (otobüs terminalleri şehrin dışındadır ama çarşıda ofisleri vardır.) Bu satış noktasına sahanızın bir reklamını asın görünecek şekilde bir haftalık radyo reklamıyla bunu şehre ilan edin. O satış noktası size randevu aldığı her maçın kaporasını alacak her akşam hesaplaşırsınız ve onun payına düşeni verirsiniz. Böylece şehrin içine girmiş olursunuz. Bu satış noktalarının değişik semtlerde olduğunu düşünün.... Unutmadan söyleyeyim servis şart... Halı saha işi ile ilgili çok ince fikirlerim var...

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Tekstil
Üye345 yazı
arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim

kral35 Eskişehir deyim

haturka fikirlerin gerçekten çok ince ve mantıklı eğer sakıncası yoksa burada fikirlerini paylaşırsan halı saha işletmecileri yada bu işi yapmak isteyen arkadaşara faydalı olmuş olursun......

eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye2 yazı
hocam diğer arkadaşların yorumlarını okumadım ama ben sizin yerinizde olsam düzenli bir şekilde ödüllü halı saha turnuvaları düzenlerdim. iyi reklam yapılırsa mükemmel gelirler kazanırsınız. kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
halı sahaya servis koyabilirsiniz şehrin bir noktasından oyuncuları alıp tekrar geri bırakılabilir belki. bakmak lazım maliyetine getirisine ***ürüsüne tabiki

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye286 yazı
Futbol okulu açabilirsin.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
servis koyman sana + olarak dönecektir. Turnuva düzenle ama katılım maliyeti vereceğin ödül ve ilgiyi baya bi yoklaman lazım yani fizibilitesi iyi olmalı. Isparta da mahallenin birinde açtılar halısahayı merkeze uzaktı 1000tl ödüllü turnuva yaptılar o şekilde alışırdılar milleti oraya tabi bu dediğim 5-6 sene önce idi.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
Yeni Üye25 yazı
1 SERVİS
2 ÖDÜLLÜ TURNUVALAR
3 OKULLAR VE EĞİTİM KURUMLARIYLA ANLAŞIP KİRALAMAK
4 MAÇLARI KAMERAYA ÇEKMEK VE DAHA SONRA BU KAYITLARI SATMAK (BİLİYOSUN BU ARALAR MODA ):)
BEN DE BI ARALAR HALI SAHA KOVALADIM BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM Dİ EĞER OLSAYDI BU FİKİRLERİ HAYATA GEÇİRMEYİ PLANLIYODUM .
AMA BEN EN ÇOK KENDİ ÇEVREME GÜVENİYORDUM ESKİ BİR AMATÖR FUTBOLCU OLARAK .HAFTADA ZATEN 3 GÜN HALI SAHA MACIM VAR :)BU İŞLERİ YAPMAK İÇİN BENCE FUTBOLLA ALAKALI OLMAK GEREKİR BOL ŞANS
tufan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk