Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bitkisel Şampuan Üretmek İstiyorum

BaşlatanclasdrifterTarih19/02/2014 18:57:10Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Bitkisel Şampuan imal edip online olarak satacağım formülü bende sakın satmaz vs fln diye yazmayın yurdışına bile satış yapabilecegim iddalı bir ürün olacak inş benim kafama takılan imalmi ettireyim yoksa kendimmi imal etmeliyim ilk 1000-2000 Adetle giriş yapmak istiyorum tutturursam 10.000 + online satış yapacagım için sirkilasyon yavaş olacak bu işten anlamadıgım için bazı soru işaretleri var kafamda eğer ürünün adını firmanın patentinden hariç bir isimle yapabilirmiyiz atıyorum yaptıracagım firma AcıBadem Şampuanıdiyelim benim koydugum isim firmanın ürettigi patentli üründe HacıŞakir ,benim ürünümün küçük birkısmındada hacışakir firması tarafından yaptırılmıstır gibi ibareyle yırtabilirmiyiz patent işini böyle bir konuda yasal yükümlülüge girmiş olurmuyum sizin fikirleriniz nelerdir yeni üretilen şampuanı labaratuvarlarda onaylatmak gerekiyormu vsvs..
Do whatever you like... but make the best of

Yerleşim Türkiye / Denizli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye130 yazı
böyle bir ürün için çok ciddi izinler almanız gerekiyor tarımdan, Allah yardım etsin umarım olur inanıyorsanız ürününüze sonuna kadar devam

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
sağolun inş hayırlısıysa olur şuan araştırma sürecindeyim önüme taş koymazlarsa büyük ihtimal gerçekleşmiş olacak benim sıkıntım sadece bu ilk aşamalar bunu aştığım taktirde ilk faturadan sonraki işleyiş dahada değişecek yatırımcılar devreye girecek yani büyük ölçekli bir işletmeye dönüşecek inş

Üye262 yazı

eğer gerçekten bu işte ciddi ve iddalı iseniz üretim den sunum ve satışa kadar hep kendiniz yapın ve markanızı mutlaka tecil ettirip patent gibi izinleri halledin...bunu sizin iddanıza istinaden söylüyorum.Ama yok sizinki öyle sıradan birşey ise bir firmanın adı altında komisyon bazında para kazanırsınız.bence madem keşfetmişsiniz isim hakkı üetim gibi şeyleride yapında tam aranan bir ürün sahibi olun.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
@lehat

evet bu işte ciddi ve iddalıyım bilirsiniz insan kendini garantiye almak ister her zaman heleki sermayeniz azsa ve paraya ihtiyacınız varsa ilk olarak söyledigim gibi ürün benim tasarladıgım isimde olacak bkz örnek "AcıBadem Shampoo" ürünü türkiye pazarında kanıtlayıp yurddışına ihrac etme planım var tabi bu yurtdısı fikrim güvendigim yatırımcılar var onlar sayesinde gerçekleşecek(Madem yatırımcın var niye burlarda uğraşıyosun derseniz yatırımcılarda keriz degil onlarında şartları var herşeyi hallet ilk faturayı kes yolla bize dediler ) tabiki hernekadar garantide olsa işlerin ters gitmesinide göz önüne alarak başlamak istiyorum çünkü kaybetme gibi bi lüksüm yok param kısıtlı dediğim gibi bütün sıkıntım ilk faturayı kesinceye kadar bu süreçtede bu işle ilgili kişilerinn tecrübelerini,girişimlerini,fikirlerini eksik etmemeleri ricamdır ayrıca desteklediginiz icin sağolun....

Üye262 yazı
Siz siz olun bence hiçkimeyi araya koymadan yapmaya çalışın.Çünkü yapacağınız işin rekabeti şuan o kadar yoğun değil..bence geç olsun ama sadece sizin olsun...Allah izin verirde tutarsa siz neden yüzdelik veya bir kısım kanarsınızki? hepsi size ait olan bu fikirden başkasının nemalanması sadece para ahip oldukları için olmamalı...madem bir kısım paranız var yavaş yavaş ama herşey size ait olarak yapın...ve bence güzel bir isim seçin:)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
@haydibizdenal
teşekkürler link için hemen iletişime geçiyorum

Üye108 yazı
arkadaşım önce ürünün patentini al ve sonra kosgebe başvuru yap onlar sana izlemen gereken yolu gösterecektirler.devlet teşvik veriyor böyle projelere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye33 yazı
kosgeb bu konuda başarısız istedikleri o kadar cok şey varki hani cok detay istiyolar bu proje kac ayda ne kadar ciro yapacak vs vs bir sürü ulan zaten ben o kadar uzagı görebilsem senden niye yatırım desteği aliyim giderim bankadan para çekerim sonra onu ödemeye giderim senle niye uğraşıyım ki saçmalıyolar vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar onların kabul ettikleri projeleri ben biliyorum bu memlekette herşey torpil olmuş ben bunu bilir bunu söylerim

Yeni Üye89 yazı
öncelikle fason üretim yaptırın bence 1000-2000 adet çok ufak rakamlar zaten bu miktar için makina vb yatırımı yapılmaz. fasoncuya gittiğinizde bile sizden minimum 10000 adet üretim yaptırmanızı talep edecektir. karşılıklı görüşüp miktarı düşürebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye25 yazı
Eger mahalle arasindaki deterjancilarda satmak istemiyorsan urununu, sertifika ve izinler almalisin, hele ki ihracat planliyorsan, gidecegi ulkeden de sertifika almak gerekiyor. Sampuanin guvenilirse bu izinleri almak cok zor olmayacaktir, Benimde bitikisel kozmetik urunleriyle ilgili calismam var, eger bi aksilik olmazsa gelecek sene gerceklesecek.

Yerleşim Ukrayna / KazakistanMeslek Serbest meslek
Yeni Üye33 yazı
inş gerçekleşir ama böyle büyük bir pazarda rekabet cok zor benim ürünümdede rekabet vs var ama izinler kısmında sorun çıktı bi süre askıya aldım ürünü şimdi kendim deneme sürümü çıkartıp piyasaya önsezi olarak ücretsiz olarak dagıtacagım olumlu dönüş alırsam masraf edip hepsini halledeceğim

Yeni Üye25 yazı
evet Turkiye de rekabet cok ama zaten ben sadece ihracat planlıyorum.işim dolayısıyla yurtdışında yaşıyorum, gecen yıl da başka ulkedeydim.hedef pazarlarım bulundugum ulkeler. bu urunlerin hammadesi hep Turkiye de

Yerleşim Ukrayna / KazakistanMeslek Serbest meslek
Üye227 yazı
bitkisel cinsel ürün zayıflama ürünü kozmatik ürünleri macunlar vb satabilirim derseni 0 531 764 43 35
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Kardeşim işin pazarlamasını ve maddi yardım yapabilirim efkanaslan940@hotmail.com buraya yazarsan iletişime geçeriz
business

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
iyi günler arkadaşlar, altyapısı olan ve büyük ilaç depolarında rafı olan --- kimyevi ve bitkisel ürünler de satabileceğim(ilaç krem şampuan) limited şirketim var, yeni bir ürünü olup da kurulu düzenden piyasaya dağıtma imkanı arayanlar için iletişime geçmelerini bekliyorum...

ismailsahinmail@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret