Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Güvenli Taksicilik ?

Başlatanmakay17Tarih16/02/2014 00:34:40Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba , taksiciler için olası durumlarda merkeze sinyal gönderen sistemler yaygın olarak zaten kullanılmakta ama benim fikrim ise şu ,

direksiyona gömülü buton sert olucak biraz ve 5 sanıye gibi bir süre basılı tutuldugunda merkeze yardım sinyali gönderecek ve aracın içerisine bayıltıcı gaz sıkacak , tavandan , klimadan vs.. bu sırada şöför nefesini tutuyor olucak . olduki tutamadı zaten yardım çağrısında kordinat belli olucak yardımına gidilecek.

olmaz olmaz değil bu sistemi kötüye kullanılmaması için araç şöförlerine yaptırımlar getirilecek , şözleşme vs.. gibi.

benim bu iş fikrim sizce tutarmı ? yoksa çok hayalcimiyim ?
ÇİPET PET

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye262 yazı
hayır hayalci değilsiniz fakat "nefesini tutacak" biraz acemice olmuş.daha profesyonel bakmanızı tavsiye ederim.örneğin kötü adamın taksiden inememesi veya hemen bir şekilde onu teşhir eden bir foto veya kamera nın olması güzel ce caydırıı olur.Ayrıca araç içerisine girerken ilk etapta müşteri böyle şeylerin( güvenlik kamera foto gibi) olduğunu bilir öğrenirse,varsa kötü niyeti hemen iyiye döner :)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye711 yazı
lehattında dediği gibi nefesini tutacak sözü pek olmamıs ama biraz daha yaptırıma giderek güzel bi düşünce haline gelebilir.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er