İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Kapıda Ödeme'ye Önceden Fatura Kesilir Mi ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorumA
Üye574 yazı
Fatura kesildikten sonra, müşteri malı almaktan vazgeçmiş ise bu durumda faturanın aslı ve nüshalarının iptal edilmesi gerekir.
Fatura iptal etmek için faturanın üstüne yan yana iki çizgi çekilir ve içerisine İPTAL yazılır. Asıl ve diğer nüshalara da bu şekilde yapmak gerekir. İptal edilmiş faturaların aslı ve diğer nüshalarını koparmak suretiyle ortadan kaldırmak yasaktır. Ha diyeceksiniz ki koparttım ne olacak o faturayı diğer nüshalara zımbalarsınız olur. Ha sorunuza gelince daha evvel böyle bir yok ise, yani bu durumla ilk kez karşılaşıyor isweniz görevliye sorsa idiniz bu yeni mi çıktı diye, aslında bunun kaynağını şu oluşturuyor, ben yıllardır ticaretle uğraşıyorum şimdi eskiden telefon rehberi vardı o zamanlar internet goo gle filan yoktu, neyse telefon rehberinden millet birilerinin adını ve adresini bulup adrese ödemeli bir şey satıyordu misal futbol takımının rozeti gibi, sizin eve ptt den uyarı geliyordu, postanede size ait bir kargo var gelip alın bu durumda siz birisi size birşey gönderdi zannedip parasını ödeyip alıyor idiniz oysaki siz bu ürünü almak istememiştiniz sizi bulmuşlar bir yerden adresinizi isminizi bundan millet mağdur oldu.Bundan dolayı olabilir. Mesela günümüzde adamlar evimi arıyor benim adımı söylüyor telefonda termal tesis pazarlamaya kalkıyor nerden bulmuşlar telefonumubilmiyorum oysa telim gizli bunun gibi düşünün, teknolojinin artması ile bu tür olaylarda artıyor, birde artık herşeyden vergi alınmaya başladı bundan da olabilir. iyi çalışmalar umarım yardımcı olabilmişimdir.
H
Yeni Üye9 yazı
M
Üye300 yazı
zaten once fatura yollayacaksin ki sonra tahsilat yapasin, parekende satis mi ki bu adam sana parayi once verecek sen fisi vereceksin ?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz