iyi günler. Yaşım 23, izmirde bilgisayar mühendisliği hazırlık sınıfındayım, aslında hep iibf okumak istemişimdir, 1 yurtdışı deneyimi, 2 yıllık üniversite falan derken biraz geç başladım. Daha önce dolu dolu 1 sene günü kadar bilgisayarcıda staj mayetinde çalıştım. Lise zamanlarımda Knight(karakter alış satış, oyun eşyası falan) oyna**** yaklaşık 10 aylık bir dönemde 8500 lira para biriktirmiştim ve bu para hala duruyor bende. İnternet üzerinden 2.el bilgisayar parçası cep telefonu psp elektronik eşya alış satışım oldu. Bir dönem barda çalıştım. Bu yazda muhtemelen Alaçatıya gider yazın garsonluk falan yapar öyle para kazanırım diye düşünüyorum. Fakat benim istediğim şey kendi paramı kendim kendi işimle kazanayım istiyorum. Dükkan açma olayına soğuk bakıyorum muhasebesiyle vergisiyle koşturamam o yüzden gittigidiyor üzerinde falanda dükkan açmak açamıyorum.
Aklımdan geçen para kazanma yolları
*Avrupadan BG kara yoluyla giderek yurtdışında ucuz olup türkiyede pahalı olan şeyler getirmek(bunlar için yorum yaparsanız çok sevinirim)
*izmirde işporta tezgahı açmak (açarsam ne satmalıyım)
*Trafik ışıklarında su satmak (alternatif ne satabilirim tane başı ne kadar kar ederim)
*ve sizin önerileriniz
lütfen kardeşinize bi yardımcı olun