Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İhracat

BaşlatanHaluk@BURSATarih03/07/2008 17:54:38Yorum5

İlk mesaj
Üye831 yazı
ARKADAŞLAR YURT DIŞINDA GÜZEL BİR PAZARIMIZ VE SATIŞ YERİ OLAN HAZIR AKTİF ŞİRKETİMİZ VAR FAKAT HERTÜRLÜ ÜRÜNÜ ALACAK KADAR SERMAYEMİZ YOK,KOMİSYON ŞEKLİNDE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA GÖRÜŞEBİLİRİZ MERAK EDEN VEYA TEREDDÜTÜ OLAN ARKADAŞLARI DA BİZZAT İHRACAT YAPILACAK ÜLKEYE ***ÜREBİLİRİZ YERİNDE İNCELEME YAPABİLİRLER.SAYGILARIMLA

HALUK FIRTINA

e-mail : perpa@perpafood.com
msn : sfggrup@sfggrup.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye60 yazı
sayın haluk arkadaşım.bende yurtdışı girişim yapmak için sıcak para temin etmek için çok uğraştım ama nasip olmadı.şimdi cezayire gidecem nasip olursa 5.6 gün sonra.çalışıp para birikjtirmekten başka çarem kalmadı.çünkü yok kardeşim kimsenin ipiyle kuyuya inilmiyo.parası olanda binbir naz caz yapıyo en güzeli ben sahsım adına konuşuyom .biraz alınteri biriktirdikten onra zaten devamlı diyalog halindeyim gittiğim yurtdışındaki cazip ticaret yapılacak yrerlere.ben hayal dmiyom burda bir hiç olacağına bilgi birikimimle orad biraz sıkıntı çekerim işlerimi yıoluna koyarım.en güzeli sizin kurulu düzeniniz varsa kimseyi bulaştırmayın derim yağınızla yavaş yavaş basamaklara tırmanın derim.insan parayı sadece akılla kazanır .para yoksa akılda çalışmıyo bazen size katılıyom .çünkü bende aynı durumdayım şu an.çok benim mevki makam da gözüm yok allah akıl vermiş bu bedeni hayırlı işlerde heba etmek en büyük gayem .size selamlarımı iletirim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
Hangi ülke olduğunu belirtebilirsen sevinirim. Ayrıca biraz daha detay lütfen.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye831 yazı

Sayın ottoman55 arkadaşım sana teşekkür ediyorum desteğin için ama kafanı yorma sen benim kimsenin parasına ve malına ihtiyacım yok,hamdolsun Bursa'da toptan gıda işim var geçinip gidiyorum, kendi branşımda kendime yeticek kadar ihracatımı da yapıyorum fakat imkanlarımızı paylaşmak istemiştim ben yapıyorum zaten işimi allah bereket versin.
Ozder77 bahsettiğim ülke Fas / Casablanka biraz detay diyorsun ama sen sor ki ben cevap vereyim neyin detayını isityorsun,detay deyince birçok detay var.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye40 yazı
sayın haluk@bursa:

biz teneke kutu ambalaj makine ve kalıp üretiyoruz. sanırım şuan ilgiliendiğiniz sektör bızım ürünle ürtüşüyor. bilimum ambalaj(salça fabrıkası ,peynir fabrıkası ,yağ ve boya fabrıkaları vb.) makine ve kalıplarını üretiyor hemde isteğe göre komple fabrıka da kuruyoruz.
siz işi bağlayın .komiyonunuzu hemen alırsınız.
www.tenekeabamalaj.tr.gg
www.tincan.tr.gg
www.tenekeambalajmakinesi.tr.gg
www.maksanmakine.com

05373748862

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı
slm hocam . ben triko imalat toptan satışı yapıyom. yurt dışı yutiçi muşterilerim var .fas /casablanka vs. demişsiniz ist direk oraya tekstil ve triko urunleri satışı varmı yada satış pazarı varmı bilginiz varsa bilgilendirimisiniz şimdiden tşkurler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil