Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

A4 Kağıt Toptancılığı Yapmak

BaşlatanhardbiosTarih11/02/2014 18:25:15Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
merhaba a4 a3 kağıt toptancılığı yapmak istiyorum. kapalı kasa bir van alıp kırtasiyelere ve şirketlere toplu satış yapmayı planlıyorum. bu işi yapan arkadaş varmı ;sormak istediğim
kağıtta ödeme şekilleri, piyasa bilgisi, kazancı nedir acaba

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye26 yazı
bu işi yapan arkadaş varmı,bende merak ediyorum iyi bir iş fikrine benziyor.kazancı,maliyeti ne???

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?imci
Yeni Üye17 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Y?siz
Yeni Üye17 yazı

YOKMU BİR BİLGİSİ OLAN BU SEKTÖRDEN

Yeni Üye10 yazı
Kırtasiye gibi yerler eğer uyanık birisiyse küçük işletmeden almaz çoğu, eğer toptan yapıcam derseniz devlet dairelerinin ihalelerine girin kamyonla A4 satarsınız mesela adliye..

İşiniz rast gitsin

Yerleşim Türkiye / Balykesir
Yeni Üye22 yazı
kardeşim bu iş yapmak istiyorsan ihraç etmelisin burdan alarak olmaz. ihale felan topunda 0,25 kruş para bırakır onuda almak çevre ister zor iş. ihrac edersen şansın var yoksa hiç niyetlenme.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek
Yeni Üye17 yazı
sermaye 100 bin lira. araç var şimdilik ticari benimde aklımı karıştıran kar yapıp yapamayacağım

Yeni Üye2 yazı
a4 ve a3 satışı yapan arkadaşlar dönüş yapabilirse sevinirim iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye65 yazı
Şu an bu işi yapmaya kalkan batar herhalde dövizin stabil olmamasından dolayı. Eskidj gayrimenkulun sahibi tv deki ropörtajında Türkiyede'ki bol enflasyonlu günleri anlatırken Çin'den 100'e alıyorum 200'e satıyorum %30 zarar ediyorum diyordu. Şu an dövizle ithalat yapılan tüm ürünler o halde bu yüzden çoğu fabrika fiyat vermiyor ve mal çıkmıyor fabrikasından ya da çok yüksek rakamlar çekiyorlar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Memur
Yeni Üye13 yazı
Keske konunun acilis tarihine baksaydiniz... Konu sahibi buyuk ihtimal ya bu isten parayi tutturdu yada coktan öldü

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye65 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sbasals
Keske konunun acilis tarihine baksaydiniz... Konu sahibi buyuk ihtimal ya bu isten parayi tutturdu yada coktan öldü

Cevabım konuyu canlandıran arkadaşaydı zaten alıntı yapmadığım için algılayamadınız herhalde. Keşke siz de yorum yapmadan önce bunu düşünseydiniz de boşa kendinizi yormasaydınız.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Memur
Yeni Üye41 yazı
Merhaba, 5000 top 1. kalite Navigatör ya da Double A marka A4 kağıdı almak istiyoruz. Şu anda İstanbul'da elinde hazır olan satıcılar lütfen fiyat teklifinizi bildirin. Ayhan OSANMAZ, 0505 992 63 73, email: ayhanosanmaz@gmail.com Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye21 yazı
hertürlü ithalat işlemlerinizde gümrük ve sınır transit işlemlerini ithalat ve ihracat işlemlerinizi, yurt içi nakliye ve uluslararası nakliyede yardımcı olmaya çalışırım.

bütün mevzuatsal çalışmalarınızı iletip destek alabilirsiniz.

furkan Yıldıran
0553 357 08 11
yldrn.frky@gmail.com
ithalat - gümrük danışmanı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
A4 kağıdı ithal konusunda yardımcı olabilirim. Ve uygun fiyata getirip burada toptancılık yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye18 yazı
Hangi konularda yardımcı olabilirsiniz? Tedarikci, nakliye, gümrük?

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Ürün getirme konusunda...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
Akredtifli Ödemeyi kabul eden varsa görüşelim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret