İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumO
Yeni Üye89 yazı
07/02/2014 : 23:16:28#1
Web sitesi
Alıntı
T
Yeni Üye66 yazı
Ararsanız yardımcı olurum. 05326572374 Tarık
H
Yeni Üye9 yazı
Piyasada firca takozu cok sik giden bir urun pazari asla olmez her zaman alicisi vardir buyuk fircacilarla anlasirsaniz iyi olur hem malzemesi ucuz hem isciligi kolay bol kazanclar
R
Yeni Üye15 yazı
E
Yeni Üye31 yazı
sayın ruzbe; kalıplarınıza ait olan ürünlerin resimlerini nasıl görebiliriz.
R
Yeni Üye15 yazı
sayın erkansenol mail adresinizi iletirseniz gönderebilirim.
S
Yeni Üye30 yazı
13/04/2014 : 18:44:10#7
Web sitesi
Alıntı
Stor perde mekanizmalari yapabilirsin sezon basladi fabrikalar yetistiremiyorlar numune istersen istanbuldaysan elden verebilirim ornekleri
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır
A
Yeni Üye99 yazı
sn storperdemodeli.bir ara bu konuyu arştırmıştım.zebra perde mekanizmalarını.ancak demode olmak üzre olduğu ve bu modellere olan talebin hızla azaldığı söylenmişti.sizce doğru mu?ayrıca kar marjı tespiti açısından soruyorum.mekaznizmaları üreticinin toptan satabileceği mantıklı fiyatlar hakkında bilgi verirsen sevinirim.saygılar.
arikaya
C
Üye126 yazı
Bu plastik enjeksiyon kalıplarını bu kadar pahalı kılan kısım ne acaba.
Çok mu zor acaba işlenmesi, cnc tezgahında işlenmiyor mu bunlar .Maliyet getiren kısmı neresi acaba.Kalıpçı mı olsak acaba para kazandırır mı ?
Çok mu zor acaba işlenmesi, cnc tezgahında işlenmiyor mu bunlar .Maliyet getiren kısmı neresi acaba.Kalıpçı mı olsak acaba para kazandırır mı ?
S
Yeni Üye30 yazı
14/04/2014 : 21:37:32#10
Web sitesi
Alıntı
Fiyatlar konusuna gelecek olursa şuanda piyasada en çok tercih edilen bir firma ismi söyleyebilirim kaliteli üretim ile piyasada oldukça rağbet gören bir firma
bildiğim kadarıyla mekanizmanın bir tanesinin firmaya maliyeti 1,75 civarı
umarım aydınlatıcı olabilmişimdir.
unutmadan firmanın web adresi incelemek isterseniz http://www.acatay.com/tr/category
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır
A
Yeni Üye99 yazı
sn storperdemodeli.aydınlatıcı bilgi için teşekkürler.konuyu biraz daha araştırılmaya değer gördüm .en büyük sorun ithal ediyorlar anladığım kadarıyla.tabi ki çinden dir..eğer öyleyse bu çin malları milyonlarca üretildiğinden ithalat fiyatları inanılmaz ucuz olabilir.orada kalıp yaptırmakta sorun değildir.malesef türkiyede çok pahalı bu iş.kimse bir şey yapmaya cesaret edemiyor.sn çakal tm nin sorusu aslında mantıklı.kalıpçılar bence yüksek fiyatlar istediğinden girişimcilerin önü kapalı.mesela aklınızda bir fikir var kalıpçıya gidiyorsun 20bin vs rakamlar var.işin diyelim tutmadı battı bir sürü para.ucuz yapsalar sürümden kazansalar diye düşünüyorum.ama piyasa koşullarının oluşumu ekonomisi gibi konular derin mevzular olduğundan hayali proje üretmek istemiyorum.gerçek neyse odur.bu paraya koskoca otomobil üretilirken ....neyse..eğer çinden ithalat değilse bu mamülleri plastik kalıpçı ve enjeksiyon işinden ciddi anlayan bir arkadaş inceleyip yaklaşık bir maliyet öngörüp fikirlerini paylaşabilir.türkiye maliyetleri ile çin ithalat fiyatları arasındaki artı yada eksi farka göre fizibilite yapılması lazım.konu hakkındaki değerli yorumlarınızı beklerim.saygılar.
arikaya
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz