Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eczaneden İlaç Dışı Satış (internetten )

BaşlatandarngloveTarih06/02/2014 00:05:15Yorum9

İlk mesaj
Üye335 yazı
sokak içinde bir eczanemiz var , internetten ilaç ve benzeri ürünleri satmak yasak ancak kozmetik ve bakım ürünlerini yada vitaminlerin satıldığını gördüm.Fakat gg ve sp tarzı sitelerde fiyatlar o kadar tabanlarda ki neredeyse benim aldığım fiyatın çok yakınlarına satıyorlar üzerine kdv de ekleyince....O yüzden satış arttırmanın bir çözümünü maalesef bulamadım...

ne şekilde yaparsam internette satışlarımı arttırabilirim ne tür ilanlar verebilirim ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye21 yazı
Google adwords ve Facebook Ads deneyebilirsiniz. Trafiği yüksek sitelere banner reklamlar vererek satış artırabilirsiniz tavsiyem kendi web sayfanız üzerinden satış yapmanız.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Effe
En iyi çare nokta tanıtımdır. Bulunduğunuz ilçeye. Bunun içinde sms reklamları öneririm. Data ihtiyacınız için detayları lütfen özel mesaj ile iletin.

yanlız eczaneler için reklam sms ve mail tarzı şeyler maalesef yasak...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye410 yazı

nacizane tavsiyem sokak arası yerine caddede bir dükkan kiralamanız yönünde olacaktır ,gider artar ancak kazançda misli ile artacaktır ,riske girmeye deger

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
öncelikle internetten satan arkadaşlar ürünlerini toptan alıyorlar sen jöle 3 tane alıyorsun eczaneye o adamlar 100 koli alıyor.

toptan ürün aldığın yere deki ben 100 koli alıcam fiyat ne eğer 3 tane ile fiyat aynı ise hemen o toptancıyı bırak seni kazıklıyor bence :)
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye335 yazı
Evet ama bir eczanenin ilac disinda bir urunu 100 adet almasi o eczanenin zaten internetten satisa ihtiyaci olamayacak kadar iyi bir yerde , yuksek sayida musteri adedi bulunmakta....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
ılacın ruhsatlı, ambalajlı, recete içinde etkın madde ıceren sentetık kimyasal maddemi içeriyor yoksa farklımı?
pazarlamacı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye213 yazı
Arkadasım int fiyatlarına benım aklım almıyo artık :) Ben sanal magaza işine girmeye karar verdim ama neredeyse yuksek adette dısp. fiyat aldım mesela sole diyeyim bır bılgısayar ınt satıs fıyatı 1000 tl gittigidiyorda satıyo bide 100 tl gıttıgıdıyora 10 tl kargoya 890 tl bu bılgısayarın girişi olması lazım kafa kafaya satsa ama yok bole bişey:)
dısp fımalarda bu bılgısayarın bayı fıyatı yaklasık 1000 tl :) Havale fiyatı buda ve teklif iste 100 adet 4 model toplam 400 adet bılgısayar ıcın teklıf ıstedım bana yaptıkları ıskonto 40 doları gecmedı yanı yaklasık 100 tl bu bilgisayarı en fazla alabılecegın rakam 900 tl dısp. fırmada ama bi adam cıkıyo aynı bılgısayarı o senın teklıf ıstedıgın adamın garantısıyle 1000 tl satıyo ve 100 tl gıttıgıdıyora verıyo 10 tl kargo verıyo :) 890 tl bu adam bu urunu nerden bulup satıyor benım aklım almadı.
Benım int fiyatları artık aklım almıyor:) Led tvlerde aklım durdu cep telefonları desen ıthalat garantılerı zaten pıyasaya surenler ınt kendılerı satıyor yanı kısaca ınt işini benım aklım almadı ondan para baglamaktan vazgectım :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
internetten etkin madde içeren ilacın satısı güvenli değil
pazarlamacı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet