Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurt Dışındayım Ve İş Yapmak İstiyorum

BaşlatanSemreTarih03/02/2014 01:02:21Yorum16

İlk mesaj
Oncelikle herkeze merhaba

Ben belcika ve hollandada is yapmak istiyorum aklimda bazi yatirim kollari var ama bunun disinda siz degerli koniks uyelerininde fikri almak istiyorum . Oncelikle ev aydinlatma isi yapmak istiyorum bunun disinda acacagim ikinci bir is yeri icin bayan cantasi ,cuzdan ,ev sus esyalari , taki vesaire gibi seyler dusunuyorum ve turkiyeden toptancilarla gorusmek istiyorum . Eger bu tarz seylerin ureticisi arkadaslar la mesajlasa bilirsem is yapabilecegimi dusunuyorum

Simdiden herkeze cok tesekkur ederim

Saygilarimla
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Zayıflama Ürünleri Satabilirsiniz
Türkiyeden oraya Ürün Yollamak Alıcılar İçin Risk Taşıyor
Siz Orda Bir Web Sitesi Kurarak Organnize Edebilir
ve popiler olan zayıflama ürünlerini satabilirsiniz
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama

Fikirleriniz icin tesekkur ederim

Oncelikle ilaclar veya dogal bitki adi altinda avrupa ulkelerine giris yapan urunlerde gumrukte cok buyuk sıkıntı yasaniyor. Dusunceniz icin tesekkur ederim

Mangal komuru olarak da belcika komur konusunda ust siralarda yer aldigi icin fiyatlar burda cok dusuk . Yani buraya ithal etmek fazla bir kar birakmiyor . Sizin dusunceniz icin de cok tesekkur ederim

Saygilarimla
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Türkiyeden jeneratör bakım satış ve servisleriyle ilgili çalışabiliriz .ayildirim35@galatasaray.net adresinden ulaşırsanız konuyu açabilirim
KAZANMAKTA KAYBETMEKTE SENİN ELİNDE !!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
mb arkadaşım ben akıl hocalığı yapmıcam diğerleri gibi 1 cisi hollanda için en geçerli olanı hayvan yemi bu yem değişik kalorisi yüksek katkılı ikincisi ukraynada hazır gıda tesisi kurmak için sermayeli dürüst ortak gıda elektrik eloktronik üzerine binbir çeşit üreten satan firmayız çevreye geniş olarak sahibiz gıda bakliyat işi yapın elektrik alet olarak sokak süs lambaları olabilir ayrıca hangar garaj kapısı kumandalı bunların hepsi bizde mevcut www.perisoylar.net meil. sedatbaba1935@hot
sedat

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Elektrik / Elektronik
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mezun
mb arkadaşım ben akıl hocalığı yapmıcam diğerleri gibi 1 cisi hollanda için en geçerli olanı hayvan yemi bu yem değişik kalorisi yüksek katkılı ikincisi ukraynada hazır gıda tesisi kurmak için sermayeli dürüst ortak gıda elektrik eloktronik üzerine binbir çeşit üreten satan firmayız çevreye geniş olarak sahibiz gıda bakliyat işi yapın elektrik alet olarak sokak süs lambaları olabilir ayrıca hangar garaj kapısı kumandalı bunların hepsi bizde mevcut www.perisoylar.net meil. sedatbaba1935@hot

Tam olarak pirince taş katmaya çalışan bakkal tiplemesi

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
krem üretimi yapıyorum bayilik sistemiyle satışımız var ilgilenen arkadaşlar www.anneminkremi.com sitemizden veya 0532 507 44 57 nolu telden ulaşabilirler
kimya mühendisi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis

Merhaba

Hollandaya takı gönderiyorum oldukça iyi bir pazar ilgilenirseniz www.jwgroups.com İmalatçı oldugumuz için üretimle ilgili sıkıntımız yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Merhaba,
Dış ticaret firması olarak izmirde deri çanta, cüzdan, seyahat çantası ve valizleri üretimi yapan firmamız var. orijinal markalar olup süper kalite..
İnanıyorum ki bu marka ve kalite ile çok iyi bir pazar oluşturabiliriz.
ilgilenirseniz mutlaka görüşelim.. Online satışınıda organize edebiliriz.
Saygılar..
Merkapol Dış Ticaret
Mehmet Kandemir
merkapol@gmail.com
Merkapol Dış Ticaret
Mehmet Kandemir
Genel Müdür

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
mehmet bey email yollanmistir
Semre

Gunceldir
Semre

fikirlerin değişmesin kardeşim hayallerinde devam et !

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yunus kardesim hayaller derken ?
Semre

Konu hala gunceldir sayin koniks okurlari
Semre

merhaba

öncelikle hollan da ve almanya da giyim çok pahalı ve burda büyük beden fakat farklı tarzda ürünler çok tutuyor.

birdönem uzunca araştırma yapmıştım.

yapma imkanın var ise turkiyeden toptan ürünleri topla etiketini kendi markana çevir ve hollandaya ***ür resmi yollardan.

ve burdaki mağazanda satışını yap fiyatları biraz uygun yaparsan sürümden çok fazla kazanırsın.

ama tabi bu benim düşüncem doğrusu ile yanlışı ile

iletişime geçmek isterseniz.

ismail_bilen@hotmail.com ürünler ile ilgili yardımcı olmaya çalışırım tanıdıklarla görüşmenizi sağlarım.
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil