Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Otomobiller İçin Modifiye İşi

BaşlatanlehatTarih02/02/2014 01:40:29Yorum8

İlk mesaj
Üye262 yazı
selam arkadaşlar...çoktandır üzerinde durduğum bir iş sektörüde modifiye işidir.Kendimde çok meraklısıyım.ve kendi aracım içinde halen araştırma yapıyorum.modifiye işinden anlayan varsa öğrenmek istiyorum.bununla ilgili bir işyerinin maddiyat haricinde ne gibi gereksinimleri vardır? insanların göz zevkine egolarına hitap eden bu sektör özelikle metropol harici şehirlerde baya revaçta ve gelişen bir iş olarak görüyorum.değerli fikirlerinizi merak ediyorum.teşekür ederim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye135 yazı
aynen bu sıralar türkiye modifiyeye yöneliş var yalnız trafik polisleri modifiye işine engel oluyor bu sebepden çok fazla gelişebilecek sektör oldunu zannetmiyorum. sırf bu işi yapmak için harcıcan para olsun öğrenmek istediğin şeyler olsun para bakamından ileride seni memnun etmiceni tahmin ediyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye262 yazı
ilgine teşekürler kardeş.fakat ben senin gibi düşünmüyorum.

Yeni Üye9 yazı

"ANNEMİN KREMİ ''Kırışıklık karşıtı bakım ve güzellik kremimiz 1800 yılı sonlarına dayanan asırlık bir tariftir.Tamamen doğal içeriklidir... Sivilce, ergenlik sivilcesi,çil,leke,güneş lekesi,doğum lekesi,deride oluşan değişik renklerdeki benek ve lekeler,siyah noktalar,stresten oluşan sivilce ve benzeri cilt rahatsızlıklarının düzenli kullanımda oluşmasına engel olur. Cildinizi korur.. Ölü deri hücrelerini kurutur ve deriyi canlı tutar.. Erkekler için traş sonrası kullanıldığında deriyi yumuşatır ve canlandırır.. Kırışıklıkların oluşumuna engel olur.. Bu sebeple yıllardır vazgeçemeyen müşterilerimiz vardır... Kesinlikle yan etkisi yoktur,doğal içerikli olduğu için alerji yapmaz. Yağlı kuru her cilt için uygundur. Erkek, bayan ve hamile bayanlar kullanabilir.
www.anneminkremi.com
kimya mühendisi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye125 yazı
arkadaş bu annesinin reklamını yapan kişinin işi yok mu? maşallah bir tek ölüme çaresi yok ölmeyin yeter gerisini biz hallederiz diyor

merhaba
modifiye işi benimde ilgilendiğim alanlardan bir tanesi yalnız çok da bilgi isteyen bir iş mesela bir minibüs alıp içini tesisatla doldurup düğün kına asker eğlencelerine kiralayabilirsiniz. gop da var bir yer güzelce tesisatları doldurmuş kiralıyor 10bin tl lik araba 5bin tl lik tesisatla para kazanıyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye262 yazı
güncel

Üye711 yazı
çok iyi düşünmüşsününz gerçekten ölmeyecek bi iş bence modifikasyon işi eğer motor modifiyesi ise işinin ehli motor ustaları gerekiyor ayrıca taşlama makinaları gibi makinalarda gerekiyor.ama dış modifiyesi ise kabortacı olmasza olmaz zaten kabin boyama üniteside olmalı diye düşünüyorum...polisler modifiyeye bişey demiyor sadece abarth egzosa sorun cıkarıyorlar birde ruhsata kayıtlı olmayan cam filmlerine...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
Bunu bir arkadaşımla tuning shop olarak düşünmüştük. Antalya hem bu işin toptancılığını yapan hemde parakende satan birini duymuştum. 2 aracı var onda yapıp reklamını o şekilde yapıyor. İşini iyi yapan bir usta ile çok daha iyi şekilde bu işi halledersin

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
Üye711 yazı
yanında araç giydirme işide olabilir aslında

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er