Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Balıkesir'de Faal Durumda Cafe

BaşlatanexemostTarih31/01/2014 21:58:57Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar Balıkesir'in en kalabalık caddesi Milli Kuvvetler'de 3 katlı Mantar Kültür adlı cafemi devredecek birilerini arıyorum.

İLETİŞİM: 0507 359 5933

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye7 yazı
Üç ortağız ve ortağımın birinin 2 tane daha cafesi var, diğerinin ise fotoğraf stüdyosu var. Ben de kendi iş durumumdan dolayı Çanakkale'ye yerleştim, kısacası cafeyle ilgilenen kimse yok. Başına koyduğumuz müdür ve elemanlar bakıyor cafeye. Ortaklardan kimse ilgilenemeyince biz de devir kararı aldık. Komple hisse devren kiralık şu anda. İstenilmesi durumunda 3'te 1 veya 3'te 2 hisse de devredilebilir.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar cafe için özel mesaj göndermek yerine telefonla ulaşırsanız daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

Fiyat ve kira tahmin ettiğiniz kadar yüksek değil, arayın görüşelim.

Yeni Üye7 yazı

Gelip bakan ve çayımızı içen arkadaşlara teşekkür ediyorum, ayrıca cevaplarını da bekliyorum. Cafemizi en kısa sürede devretmek istiyoruz, iletişime geçmeniz yeterlidir fiyat konusunda kimseyi üzmeyiz yeter ki gelin ve cafeyi görün.

Araba fiyatına cadde cepheli üç katlı teraslı cafe işletme fırsatı herkesin eline geçmez, değerlendirin.

Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlarım, cafeyi bu hafta içi kapatıyoruz.

Almaya niyetlenen arkadaşlarım varsa en kısa zamanda bana ulaşmaları rica olunur.

Cafenin bulunduğu Milli Kuvvetler caddesi Balıkesir'in en büyük caddesidir, İstanbul'da İstiklal ne ise, Balıkesir'de Milli Kuvvetler odur. Eskiden beri değerli olan cadde üzerinde kiralar 6-7 bin liradan aşağı değildir. Şimdi ise son yapılan yayalaştırma ve Balıkesir'in Büyükşehir olmasından sonra cadde daha da değerleniyor. Tüm bunlar göz önüne alınırsa cafenin cadde üzerindeki en karlı işletme olduğunu söyleyebilirim. Şöyle;

DEVİR PARASI: 30.000 TL (NASIL OLSA ZARARINA KAPATIYORUZ, FİYATTA ANLAŞILIR)
KİRA: 2.250 TL
BİNA: 3 KATLI ÖN CEPHE CADDEYE BAKIYOR, BÜYÜK BİR TERAS VE ZEMİN KATTA TOSTÇU (DERSHANE YANINDA), ARKA CEPHE 3 KATTA DA BALKON