Sayın yakupaksu;
ben şu an 2 üniversite mezunuyum, iş hayatına çocuktan başladım sürekli birşeyler alıp satardım, ayakkabı boyadım, pazarda su sattım, mısır patlatıp sattım gibi gibi, o gün bu gündür sürekli hep birşeyler alıp sattım, hedefim işadamı olmaktı, 2 üniversite bitirdim ancak bir gün olsun birisinin yanında çalışmadım, şu anda yaşım 41, işadamıyım, senin en büyük hatan başkasının yanında çalışmak olmuş, sen madem ki ticaret yapmak istiyorsun o halde ticaretle uğraşacaktım, bak benim rumuzuma kaç tane yazım var oku bak, sürekli platformda şu işi yapacam bu işi yapacam diyorum, burda yazdığım işlerin birkaçını yapıyorum, yeni iş kuracam, halı yıkama işi mesela fason başlayıp fabrika açacam. Diyeceğim şey şu, kim olursa olsun, ticarette başarılı olacağını düşünen birisi başka birisinin yanında çalışmaz, paran mı yok? bir el arabası al, hale git, marul maydanoz al, bunun sermeyesi 50 tl, hepsini sat akşama 150 tl eder, sermayeyi çıkınca ortalama 90 - 100 tl kalır, ayda 2500 - 3000 tl kazanırsın, sermayesi bu işin maksimum 100 tl, kazanç ise ortada bu işi ankara'nın bir semtinde tam 15 sene yaptım, zaten Ankara'nın bir semtinde tanınmış birisiyim, çünkü iş hayatına seyyar satıcılıktan başlamış, patron olmuş birisiyim. Bu işler yazmakla olmaz, icraat önemlidir.