Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ambalaj, Temizlik Pazar Potansiyeli Arttırmak İçin

Başlatanadigetor60Tarih31/01/2014 02:50:11Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
merhabalar arkadaşlar
ambalaj, kağıt, peçete, havlu, bardak ve temizlik ürünleri olmak üzere 200ü aşkın üründe üretim veya toptan pazarlama yapmaktayız. fakat pazar potansiyelimizi büyütmek ve kendi üretimimiz olmayan ürünlerde ucuz maliyet için sizce nasıl bir yol izlenmeli?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye229 yazı
ürünleriniz hakkında bilgi verirsniz burdan bazı arkadaşlar belki alabilir
ürünleriniz hakkında detaylı bilgi lütfen
hasan-im@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
Merhaba.güney marmara bölgesinde ,yaklasik 100 aktif (ara toptanci ve kullanici portföyüne sahibim.).ürünleriniz ile ilgili detayli bilgileri paylasabilirseniz, cep numaram ile irtibata geçerek konuyu istişare edebiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı

Ürünler hakkında detaylı bilgi vermem bayağı zor çünkü ürün çeşidi çok fazla ama ana hatlarıyla yazdım ürün gruplarını. Şayet ilgilendiğiniz bir grup varsa poşet grubu veya peçete grubu gibi... detaylı olarak ürün ve fiyat gönderebilirim tabiki fakat takdir edersiniz ki hepsi için hazırlamam ciddi zaman gerektirir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
Merhaba,
kolay gelsin,

bende yeni bir işe girmeyi düşünüyorum cafe ve restaurantlara temizlik ürün tedarik gibi bir sistem var kafamda ve bahsettiginiz ürünlerden bazıları hakkında fiyat araştırması yapmaktayım.

Aliminyum Ambalaj ürünleri
Plastik Ambalaj ürünleri
Karton Ambalaj ürünleri
Köpük Ambalaj ürünleri
Sızdırmaz Ambalaj ürünleri
Gıda Streçleri,Folyolar ve Sarf ürünler
Endüstriyel Kagıt Ürünleri

bu başlıklardaki fiyat listelerinizi görmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek