İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Nasıl Bir Ürün Pazarlamalıyım
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorumB
Yeni Üye39 yazı
A
Üye574 yazı
ben yazılım üzerine çalışıyorum, ancak günlük nakit getirecek bir ürün arıyorum
B
Yeni Üye39 yazı
işyerinizin konumu nasıl
A
Üye574 yazı
B
Yeni Üye39 yazı
gop ta oturuyorum işim tunalıda kapıdan pazarlamamı düşünüyorsunuz
A
Üye574 yazı
evet aktif kapı kapı dolaşıp pazarmacı vasıtasıyla birşeyler satmak istiyorum.
O
Yeni Üye22 yazı
İTHAL kozmetik ürünlerimizden oluşturduğumuz 100 tl toptan paket fiyatlı çeşitli kozmetik ürünlerin bulunduğu paketten %100-%500 varan kazançlar elde edebileceksiniz
PAKET İÇERİĞİNİ PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜNLERİN
TOPTAN FİYATLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ
İLK TANITIM PAKETİNDEN SONRA ÇOK SATAN ÜRÜNLERE
GÖRE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ALIMLAR YAPABLİECEKSİNİZ
ŞİMDİDEN KEYİFLİ VE BOL KAZANÇLI SATIŞLAR
05322158448
PAKET İÇERİĞİNİ PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜNLERİN
TOPTAN FİYATLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ
İLK TANITIM PAKETİNDEN SONRA ÇOK SATAN ÜRÜNLERE
GÖRE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ALIMLAR YAPABLİECEKSİNİZ
ŞİMDİDEN KEYİFLİ VE BOL KAZANÇLI SATIŞLAR
05322158448
M
Yeni Üye4 yazı
El yapımı lif düşünürseniz biz burdayız sizinle çalışmak isteriz. Bir eleman akşama kadar kapı kapı gezse hiç satmazsa 100 adet satıyor.Hemde fiyatı mağrifetine göre çok uygun ve el yapımı. 05386182908 düşünürseniz ürünle ilgili her türlü sorunuzu bu numaradan sorabilirsiniz.Bol kazançlar
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
S
Yeni Üye4 yazı
S
Üye400 yazı
Serhat22 ürünlerle ilgili bilgi alabilirmiyim jibi34@hotmail.com
L
Yeni Üye19 yazı
MErhaba
Çin'de öğrenciyim. Size buradan ürün elektronik , hediyelik eşya vb. gibi ürünler yollayabilirim kargoyla. ilgilenirseniz, mesaj bırakabilirsiniz.
Çin'de öğrenciyim. Size buradan ürün elektronik , hediyelik eşya vb. gibi ürünler yollayabilirim kargoyla. ilgilenirseniz, mesaj bırakabilirsiniz.
G
Üye232 yazı
Magnetce Esprili Magnet Karton ve metal Standlarıyla size de satıcısına da çok kazandıran karlı bir ürün.
Başka bir yerde bulamayacağınız farklı kendi tasarımımız olan esprili magnetleri satmayı düşünürseniz,
magnetce.sanalpazar.com adresinden inceleyebilirsiniz...
Daha yüksek adetli alımlar için lütfen arayınız. 532 6169757 A.Sami Cansu
Başka bir yerde bulamayacağınız farklı kendi tasarımımız olan esprili magnetleri satmayı düşünürseniz,
magnetce.sanalpazar.com adresinden inceleyebilirsiniz...
Daha yüksek adetli alımlar için lütfen arayınız. 532 6169757 A.Sami Cansu
A.Sami Cansu
543 595 34 80
543 595 34 80
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
N
Yeni Üye35 yazı
Bende tam size göre 10 tl ye satılabilecek ürün var benimle iletişime geçin lütfen. mail adresim mobilium13@gmail.com telefon numaranızı yazarsanız randevulaşıp konuşabiliriz .Saygılarımla.
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
M
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.5458271883
suzinak-@hotmail.com
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.5458271883
E
Üye122 yazı
arkadaşım elimde çok talep göreceğine inandığım ürünler var .0 546 590 97 11 tel numaram ararsanız size detayları anlatabilirim. iyi çalışmalar.
essorte
E
Üye112 yazı
ayakkabı imalatçısıyım ayrı olarakta elimde tşört ler var düşünürseniz her türlü iyi fiyatlara üründe sağlayabilirim 0532 331 73 34 ararsanız görüşebiliriz
M
Yeni Üye52 yazı
ürünlerimiz tamamen el işlemesi olup avize abajur ve gece lambası olarak imal edilmektedir.boncuklama sistemiyle süslenerek renk verilir.değişik osmanlı motifleri,logolar,taraftar ve isimli siparişler dogrultusunda siz ilgili arkadaşlara sunulmaktadır.çocuk gece lambalarımızda özellikle diğer ürünlerimiz gibi ilgi görmektedir.piyasada çok fazla bulunmayan ürünlerimizi toptan ve perakende olarak satışa sunuyoruz.gerekli bilgi ve sipariş için tel:05458271883 suzinak-@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz