Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15 000 Ytl İle Oyun Ve Pc Donanım Sat. Yardımı

Başlatanstarcom321Tarih01/07/2008 00:08:47Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba

elimde 15 000 ytl param var biriktirdiğim bununla oyun ve oyun üzerine donanımlar pc aksesuarları ve yabancı dizi satışı ve cd-dvd satışı yapıcağım ufak bir dükkan açmak istiyorum ayrıyetten bilgisayarlara format gibi ufak bişiler de yapabilirim bulunduğum yerde orjinal oyun satan bir tek yer ondada 1998 yapımı oyunlar var benimde yaşım genç bilgisayar ve oyun larla ilgili bilgim var insanlarla anlaşırım diye düşünüyorum

2 sorum var

elimde sadece bu para mevcut bu iş nasıl sizce daha farklı neler yapabilirim

birde ürünleri alma konusunda sıkıntım var toptancı vs önerrebilirmisiniz bilgisayar parçalarında vs.

Yerleşim Türkiye / Edirne
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye141 yazı
ßence ßilgisayar Parçası İşine Hiç Girmene Gerek Yok.Cd Olayındada Detaylı Yardımda ßulunabilirim.
Msn Adresim : descartes@sohbetizm.net Eklerseniz Yardımcı Olabilirim.Saygılar.
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
oyunla ilgili oyuculara özel mouse klavye gamepad vs . parçaları düşünüyorum cd olayında gelince sizle irtibata geçmeye gerek yok internet üzerinden koli cd satışı yapan yerlerle konuştum gayet uygun fiyatları bana satmak için orjinal oyun alabileceğim adresler verebilirmisiniz

Yeni Üye76 yazı

Selamlar ismim erdinç bodrumda 12 yıldır turuzimle uğraşıyorum oto kiralama sekteründe geniş bir portföye sahip durumdayım vebu meslekte web sayfamı ve resmi e.mail adresmi kurdum ciddi bir yatırımcı arıyorum tekrar söylüyorum geniş bir müşteri potansiyelim var ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin 29 yaşında 1 yıllık evliyim teşekkkürler google erdinç tekin yazmanız yeterli olcaktır tüm bilgilerim karşınza çıkar zaten 0532 6063913
Samimiyet lütfen
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye76 yazı
Selamlar ismim erdinç bodrumda 12 yıldır turuzimle uğraşıyorum oto kiralama sekteründe geniş bir portföye sahip durumdayım vebu meslekte web sayfamı ve resmi e.mail adresmi kurdum ciddi bir yatırımcı arıyorum tekrar söylüyorum geniş bir müşteri potansiyelim var ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin 29 yaşında 1 yıllık evliyim teşekkkürler google erdinç tekin yazmanız yeterli olcaktır tüm bilgilerim karşınza çıkar zaten 0532 6063913
Samimiyet lütfen
Devir Kiralama Devri

Yeni Üye3 yazı
falsover arkadaşa katılıyorum burda bişileri öğrenmeye çalışıyoruz

Yeni Üye76 yazı
falsover o kadar meraklılar la işim olmaz benim ben yaırımcı arıyorum ama görüyorum ki site geyik dolu ayrıca benim k.kartım var ve şu an kullanıyorum google gelince türkiyede erdinç tekin bir ben dğilim kardeşim senin bir şeyleri anlama orunun varsa onu bilemem .
Devir Kiralama Devri

Yeni Üye57 yazı
"15 000 Ytl İle Oyun Ve Pc Donanım Sat. Yardımı"

Lütfen konu başlığını tekrar okuyun. Arkadaşın konusunu bambaşka bir noktaya taşımışsınız.
Lütfen birbirimize saygılı olalım. Özellikle rüzgar48 rumuzlu arkadaşımız bu yaptığınız düpedüz saygısızlık ve
yaptığınız doğru değil, Yöneticileride göreve çağırıyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er