Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Giresunda İş Projesi

BaşlatanalicoooTarih30/06/2008 20:09:19Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaslar
Giresun merkezden 17 km gibi yukarda dogal maden suyu bulunmakta olup devletten gerekli izin ve belgeleri alıp bunun üretimini yapacak ve bu üretimimizi kendi markamızla gerek yurt içi gerek yurt dışı pazarlara ulaştırabilecegimiz benim gibi düsünen can yoldaş arkadaşa ihtiyacım var.Giresunlu arkadaslar veya giresunda iş yapmak isteyen girişimci arkadaslar benimle irtibat kurarlarsa bu konuyu daha detaylı görüşebiliriz.Çok buyuk sermaye gerekecegini sanmıyorum.

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye992 yazı
cok guzel bir konu arkadasim . ilgimide cekmiyo degil ama cok uzaktayim,ve suan baska proje icindeyim.size basarilar dilerim saygilarimla

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye3 yazı
Merhaba;
Bu konuda bende sizinle beraber çalışmak isterim fakat bununla ilgili detaylı olarak görüşmek isterim.Planlarınızı ve amaçlarınızı bilmek isterim.Sizin mailinizede zaten yazımı gönderdim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye30 yazı

Arkadaşım maden suyu işi biraz zor olur bence çünkü giresunda maden suyu işini yapan büyük bir firma var. Bence kültür balıkçılığı işi yaparsan sermayende varsa iyi paralar kazanırsın devlet çok iyi teşviklerde veriyor giresuna kültür balıkçılığında.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret