Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gsm Şirketleri Baz İstasyonu Yerini Nasıl Seçiyor?

BaşlatanAyıboğanTarih27/01/2014 17:33:23Yorum1

İlk mesaj
Üye122 yazı
Bakıyorum,bir gsm şirketi geliyor,bir vatandaşla anlaşıp arazisine baz istasyonunu dikip yıllık 30 bin tl kira ödüyor.mis gibi gelir.
Peki ben gidip,''benim yerim baz istasyonu için müsait olabilir,gelin inceleyin'' desem ilgilenen olur mu?yoksa kendileri önceden nereyi uygun görüyorsa sadece orayla mı ilgileniyorlar?

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye6 yazı
Tüm gsm operatörlerinin müşteri hizmetlerin de çalışmış birisi olarak yardımcı olmaya çalışayım sana , sen ilk önce arıyorsun hangi operatörü kullanıyorsan şikayetini dile getiriyorsun.. Onlar senden detaylı şekilde bilgileri alıyorlar (Mahalle,Sokak,Daire,Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsun , farklı bir telefon da hattını denedin mi? Başka kişiler de aynı sorunu yaşıyor mu? vsvs) Tarzı soruları cevaplıyorsun , temsilci oradan kayıt açıyor ve verdiğin adreste incelemeler başlıyor.. Gerçekten böyle bir sorun var ise seninle irtibata geçip sorunu gideriyorlar.. Fakat son zamanlar da bu tarz çağrılar çoğaldığından dolayı sistem biraz yavaş işliyor , herşeyi suistimal ettiğimiz gibi bunu da suistimal ettik Türk halkı olarak :)
The Floridians are back

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ynsan kaynaklary