Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Açık Parfüm Üretimi Yapmaktayım,

BaşlatanadiluzcosmeticsTarih24/01/2014 00:50:34Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
Merhaba ;
Açık parfüm üretimi yapmaktayım, bayilik ağımı genişletmek istiyorum, 225 çeşit parfüm çeşidimiz bulunmaktadır, kar marjımız yüksektir, bayilik ağımı nasıl genişletebilirim. her il de bayim olmasını istiyorum .

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye26 yazı
mail gönderdim size

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adiluzcosmetics
Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz.stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz 530 ve 510 esanslı olup elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. İlginiz için teşekkür ederim.

Hocam bu nasıl site Allah aşkına ya.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye59 yazı

Merhabalar,

Açık parfüm bayiliği ile ilgili bilgi almak isteyenler irtibata geçebilir. Yurtdışında 7 tane , yurtiçinde 9 tane şubemiz ile hızla büyümeye devam ediyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı yeni bayiler aramaktayız. Firmanın internet sitesi aşağıdaki gibidir.

www.pelinsu.com.tr

İlgilenen kişiler aşağıdaki mail adresine bayilik düşündüğü lokasyonu bildirirse firma tanıtımı ve ticari şartları paylaşabilirim.

Saygılarımla,

pelinsukozmetic1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
adanadadaki açık parfüm bayiliğimi devredeceğim..iletişime geçebilirsiniz..paraya ihtiyacım acil olduğu için çok cazip fiyattır 05075807758

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
romanyadayim dusunurseniz ayrintili bilgi gonderebilirmisiniz
aliro

Yerleşim Romanya / YasiMeslek Esnaf