Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Açık Parfüm Üretimi Yapmaktayım,

BaşlatanadiluzcosmeticsTarih24/01/2014 00:50:34Yorum35

İlk mesaj
Merhaba ;
Açık parfüm üretimi yapmaktayım, bayilik ağımı genişletmek istiyorum, 225 çeşit parfüm çeşidimiz bulunmaktadır, kar marjımız yüksektir, bayilik ağımı nasıl genişletebilirim. her il de bayim olmasını istiyorum .

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Arkadaşım açık parfüm, büyük şehirlerde her mahallede, anadoluda merkezi yerlerde bir kaç farklı marka adı altında satılan bir ürün. Sektördeki gelişmeleri gözlemleyeceksin, kim nasıl yapmış tek dükkan konsepti de olabilir bir dükkan içinde stand tarzı da olabilir. Bunlar senin fikirlerinle açığa çıkar. Yasal mevzuat gereği belgelerinin olduğunu düşünüyorum.
- Dükkan veya stand konsepti başlangıç maaliyetini hesaplıyacaksın ( ürün stand dekor reklam ( internet, yerel gazete , tv, radyo, basılı evrak malzemeleri vs.) )
- Bayilik alan kişi % kaç kar marjı ile çalışsacağını bilmek isteyecek.
Nasıl ne şekilde bu işe girileceğini bir kafanda belirle sonrası senin işi nasıl yapmak istediğine kalmış. Bİr yandanda ekonomik olarak sen bu bayilik ağını vermeye hazırmısın ona da bir karar ver.

Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Detaylı bilgi verebilirmisiniz firma olarak link varmıdır . Madem bayilik verebilecek durumdasınız firmanızın detaylı bilgilerini ulaştırırsanız bır göz atmak isterim karlı işlere her zaman açığım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

merhabalar hayırlı işler ben adanadan yazıyorum bilgi için mail atarmısınız tşkler umutkaraors@hotmail.com
umut karaors

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Kuzey irak hakkindaki dusunceleriniz nedir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Merhaba , ilk defa bu siteye yazı yazmaktayım reklam yazsak yazısını görünce detay yazamamıstım. Açık Parfüm üretimi yapmaktayım, gerekli sağlık bakanlığı izinleri kalite belgem her evrakım belgem kusursuz olarak hazırla durumdadır. 225 çeşit kokumuz bulunmaktadır.2 kalite üretim yapmaktayız, 1, kalitemiz %30 esanslı , 2, kalitemiz ise %10 esanslıdır. Piyasadaki hem 5 tl lik hemde kalite li acık parfüm markaları nın kullandıkları esans oranlarından daha yüksek ve daha kaliteli esans kullanmaktayız, onların tabiri ile 3 gün kalıcıysa bizim parfümümüz 5 gün kalıcıdır. :) kar marjımız yüksektir, şişelerimiz bayan erkek olarak gümüş kapak ve altın kapak olarak bayan , erkek ayrıdır. franchising bedeli kısa süre için istememekteyiz. ne alırsanız onu verirsiniz. aldınız elinizde giden kokular gitmeyen kokular elbetteki olacak, suan izmit bursa ve Yalova da satılmaktadır ki her il de farklı kokular gitmektedir. gitmeyen kokuları giden kokularla değişim yaparız. Herhangi bir alım kotamız bulunmamaktadır. Bizim için en önemlisi müşteri memnuniyeti , ardından satış kanalımızın menuniyeti en son bizim memnuniyetimizdir. daha detaylı bilgi isterseniz telefonla arayıp bilgi verebilirim, ya da mail atabilirim.

Sevgili lehat, suanda Ukrayna ve Sırbistan ile görüşmeler yapmaktayız, kuzey ırak neden olmasın . yurt içi belgelerimiz de sıkıntı olmadığı gibi yurtdışı belgelerimiz de sun da hazır durumdadır.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
kuzey ırak ile ilgili daha sonra tekrardan sorularım olacaktır.Birşey öğrenmek istiyorum.üretiminizdeki kokularda alkol olayı ne kadardır?? alkolsüz olabiliyormu??

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
sevgili lehat, şuanda patentini almak üzere olduğumuz alkolsüz parfüm imlatımız başladı piyasaya da 1 ay gibi süre içerisinde baslıcaz o yüzden bunu pek fazla irdeleyemiyorum. ama alkolsüz parfüm üretimi yapıyoruz.

Bizim bir satış pazarlama ağımız var hiç üşenme gel Ankara ya kadar buradaki bayini ben bulacağım Türkiye çapında da yardımcı olacağım mail adresim mobilium13@gmail.com gelmeden mail gönder 4 yıl önce senin işinle alakalı fikrimi henüz kimse yapmadı yapan kazanır çokta kazandırır .
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
kar marjı ve minimum dükkan maliyeti konusunda bilgi alabilir miyim? yusufyamac@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
dokme parfum isini 15 yil once turkiyede ilk defa marketlerde satan biri olarak bugunku durumu pek icacici gormuyorum. zira orijinallerinden uzak olmasi vede sentetik olmasi nedeniyle saglikli gormuyorum. pekcok tende alerji yapabiliyor. birde merdiven alti taklit urunlerin piyasada cok ucuza satilmasi cabasi....bugun bu urunleri kucuk magazalarda satisini yapanlari gozledigimde islerinin kesat oldugu dusuncesindeyim. arkadasim kusura bakmasin benim gorusum budur
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
N

İSTERSENİZ PROFESYONEL BİR REKLAM VE TANITIM ÇALIŞMASI YAPILABILIR FİRMANIZ GENİŞ BİR KİTLEYE DUYURULABİLİR BİR MARKA OLABİLİRSİNİZ MAİL ATARSANIZ YARDIMCI OLABILIRIM KONU HAKKINDA

ilker@renori.com
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Ukrayna rusya ve kazakistan icin yardimci olabilirim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
o kadar çok parfüm varki kardeşim aklım oynuyor bazen bi çoğunun kokusuda 3 aşa 5 yukarı aynı fakat kimisi fazla duruyor kimisi az...hal buyken nasıl marka olunup büyünür ki

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Gürcistan için görüşelim.sitenizi yazın inceleyelim.selamlar

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Sayın yorumcular, ben de açık parfüm dolum işi yapmak istiyorum.Ancak bakanlıktan gerekli izni almak için neler gerekli?Hangi şartlar,hangi evraklar gereklidir?Kendi markamızın oluşturulması dışında özellikle sağlık bakanlığından gerekli izinler için nelerin gerekli olduğunu bilmek istiyorum.Lütfen biri yardımcı olsun.

Şu an kendi satış ağımda parfüm satışı yapıyorum ancak şikayet edilip başım belaya girsin istemiyorum. Gerekli prosedürleri bildirmenizi rica ediyorum.

mail adresim : muhsin_kursat@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Merhabalar, benim acizane tavsiyem, brezilya ile çalışmak için yatırım yapın.

Orada olan turk is adamlarına bir firmanın urunlerini gönderdim. adamlar ciddi ilgilendi. ancak buradaki firma kıçını kaldırıp fuara gitmedi.

Şahsen tavsiyem üretici arkadaşa budur.

Saygılar!

Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz.stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz 530 ve 510 esanslı olup elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. İlginiz için teşekkür ederim.

bayilik şartları neler
www.islamitedavi.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sa?lyk hizmetleri
detaylı bilgi alabilrmiyim?
parfüm satışı hali hazırda yapmaktayım. Sizin ürünlerinizi de satabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
merhabalar,bende acik parfum yapmak istiyorum bu konuda bana yardimci olurmusunuz/

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Memur
acik parfum dukkani aylik cirosu ne kadar bilgi verebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Memur
antalya kemerdeyım telefonunu mesaj atarmısın özelden konusalım
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz. Bayilik şartımız bizim konseptimiz le dükkanızı açıyorsunuz haziran sonuna kadar bayilik ücreti almamaktayız.Stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. Yurtiçi ve Yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz %30 ve %10 esanslı elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. detaylı bilgi için , www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. Kar marjlarımız şişe başına %60- %90 arasındadır.

05308839310 Adil UZ