Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Cam Macunu

BaşlatanDoqanTarih24/01/2014 00:42:56Yorum8

İlk mesaj
Üye149 yazı
Sikaflex 256 marka cam macunu sınırsız sayıda temin edebilirim.
ilgilenenler mesaj atabilir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye149 yazı
konu günceldir.

Üye277 yazı
kendi işini yapma isteğin çok güzel pazarlamacılık yapabiliyor olman değerli meziyet ama işsizlik maaşı aldığın için sigortalı bi işte çalışmak istemeyişin bence etik değil.
nedim

Üye149 yazı

Bu memlekette haksız yere o kadar çok para alan insan varki..
ben hakkım olan parayı alıyorum şu anda. **lık uğursuzluk veya hile yok. iş yerinden kriz nedeni ile çıkış vermeleri (kriz falan yok bu arada) etik. devlet çalışırken her ay maaşımdan işsizlik ödeneği kesiyor. oda etik :) benım hakkım olan parayı almam etik değil.. :)))

Üye277 yazı
ALLAH YAEDIMCIN OLSUN O ZAMAN.
nedim

Üye263 yazı
Merhabalar doğan bey; Anladığım kadarıyla boş zamanınız var satış yapabileceğiniz ürün arıyorsunuz..Bizler led neon yaz sil tabela satışı yapmaktayız.Ayrıca bu işi yapacak kişilere bu ürünümüzü toptan sağlayabiliyoruz.Bu ürünümüz 35*45-45*70-70*90 olmak üzere üç boyuttadır.günlük yazıp silebiliyosunuz ve kumanda ile istediğiniz arkaplan rengini ve animasyonunu verebiliyosunuz.Bu ürünümüz tüm esnaf kesime kolay satılabilir ve dikkat çeken bir ürün.Eğer sizler de düşünürseniz size toptan uygun fiyata bu ürünlerimizi sağlarız.Detaylı bilgi için iletişim :
Resul : 0546 270 88 39 resulbaskan84@hotmail.com
Talha Sevim: 0534 224 28 47

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
Doğan Bey Merhaba

Pazarlama Deneyiminiz hangi sektör üzerine...
hizmet sektöründe deniyimiz var mı...
kendinize ait bir portföyünüz var mı..
eğer varsa görüşebiliriz...

kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek