Arkadaşlar oto yıkama,bakım yeri açmak isitiyorum bu iş hakkında bir tecrübem yok getirisi ***ürüsü nedir bilmiyorum.ne tür zorluklar yaşayacağımı bilimiyorum bu konu hakkında biligi ve tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi.
Ben corluya dusunmustum oradakilerden izlenimim kisin kolay eleman buluyosun fakat yazin herkes kaciyo kisin is yokken gayet iyiler yazin 2-3 gorunce kacma derdindeler o yuzden bence en basta eleman sikintisi oluyor mu onu ogren birde artik millet kalite ariyor o yuzden kaliteli oto yikama urunelerin fiyatlarini veya bayilik sartlarini arastir
Açılacak yerin keşfi yapıldı ve ekipman giderleri hesaplandı.Beni korkutan eleman sıkıntısı yarın işler yoğunlaştığında adam bırakıp gittimi ben ne yapabilirim,ne flim çekmekten anlarım nede boya koruması yapmaktan bu sorunu nasıl aşabilirim.
* Kendin bu işi öğrenip yaparsın, usta da çalıştırsan beraber yaparsın. Böylelikle biri giderse diğerini bulana kadar biraz çok çalışır atlatırsın. *a) önce öğren sonra aç *b) önce aç sonra iş başında öğren.
** En az 2 usta (gerekirse+ diğer elemanlar) çalıştır. Hangisi mırın kırına başlarsa ona yolu gösterir yeni ustayı alana kadar 1. ye yüklenirsin ama elemanı bulana kadarki dönemde çok nazlanırsa (bana mecbursun havalarına girerse) sabret bulunca onu da yollarsın. Ne zaman sana zor durumda destek olacak bir adam bulursan ozaman onu kolla.
*** İyi güvenilir işi bilen bir ustayla ortaklık kur.
**** Ustaya yüksek ücret ver gidemesin ***** Meslektaşlar bul, zor zamanlarda paslaşırsın.
arkadaşlar yıkama makinaları için hangi markayı öneriyorsunuz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz