Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oto Bakım Yıkama

Başlatantumu.1Tarih23/01/2014 10:01:23Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar oto yıkama,bakım yeri açmak isitiyorum bu iş hakkında bir tecrübem yok getirisi ***ürüsü nedir bilmiyorum.ne tür zorluklar yaşayacağımı bilimiyorum bu konu hakkında biligi ve tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi.
tumu.1

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye60 yazı
Ben corluya dusunmustum oradakilerden izlenimim kisin kolay eleman buluyosun fakat yazin herkes kaciyo kisin is yokken gayet iyiler yazin 2-3 gorunce kacma derdindeler o yuzden bence en basta eleman sikintisi oluyor mu onu ogren birde artik millet kalite ariyor o yuzden kaliteli oto yikama urunelerin fiyatlarini veya bayilik sartlarini arastir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye28 yazı
arkadaşım mersinde nerede açacaksın bu önemli ekipmanlar için araştırma yaptın mı?
ya hudey

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı

Açılacak yerin keşfi yapıldı ve ekipman giderleri hesaplandı.Beni korkutan eleman sıkıntısı yarın işler yoğunlaştığında adam bırakıp gittimi ben ne yapabilirim,ne flim çekmekten anlarım nede boya koruması yapmaktan bu sorunu nasıl aşabilirim.
tumu.1

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
ilk başta sonax vb. gibi bir yerde işe başla. hem maaş al hem işin inceliklerini öğren. sonrası zaten gelir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye711 yazı
merkez ve merkeze yakın yerlerde insanlar hep dah lüx böyle teknolojik yıkamalara dikkat ediyorlar daha detaylı bi temizlik istiyorlar

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye148 yazı
Alternatifler:

* Kendin bu işi öğrenip yaparsın, usta da çalıştırsan beraber yaparsın. Böylelikle biri giderse diğerini bulana kadar biraz çok çalışır atlatırsın.
*a) önce öğren sonra aç
*b) önce aç sonra iş başında öğren.

** En az 2 usta (gerekirse+ diğer elemanlar) çalıştır. Hangisi mırın kırına başlarsa ona yolu gösterir yeni ustayı alana kadar 1. ye yüklenirsin ama elemanı bulana kadarki dönemde çok nazlanırsa (bana mecbursun havalarına girerse) sabret bulunca onu da yollarsın. Ne zaman sana zor durumda destek olacak bir adam bulursan ozaman onu kolla.

*** İyi güvenilir işi bilen bir ustayla ortaklık kur.

**** Ustaya yüksek ücret ver gidemesin
***** Meslektaşlar bul, zor zamanlarda paslaşırsın.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
arkadaşlar yıkama makinaları için hangi markayı öneriyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek