Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Rusyaya Deri Ürünleri İhracatı

BaşlatanOguzzzTarih21/01/2014 20:36:38Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar
Forumda yeniyim. Rusyaya deri ceket, ayakkabı, çanta gibi ürünlerin ihracatını yapmayı düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olanlar beni biraz bilgilendirebilir mi? Sadece bilgi almak istiyorum. Rusyada nasıl müşteri bulabilirim? Buradan ürünleri nasıl yollayabilirim? Bu iş için hangi belgeler gerekli? Malların gümrükten geçmesi için hangi belgeler gerekli?

Şimdiden teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
bence ilk önce rusyadaki konsolosluk bizzat temasa gec tüm detayları ve pazar konusunda yonlendırmleri alabilirsin

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Turizm
Yeni Üye3 yazı

yorumun için teşekkürler başka bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye52 yazı
sevgili arkadaşım öncelikle pazar olarak rusya'yı düşünmek güzel.ürünleriniz kimlere hangi yaş gruplarına hangi cinse hitap ediyor bu çok önemli.ülkemizde bölgeler arası giyim kuşam nasıl farklılılık gösteriyorsa rusya'da 100 katı farklılık gösterir.alan bakımından çok büyük.nüfusu bizim ülkemizden çok çok fazla...trend ürünlerse moskova st.petersburg gibi büyük şehirlerde kazanmanız olası..olası diyorum çünkü doğru kişilerle çalışmaz iseniz kandırılabilme imkanınız ya da beklentilerinizi karşılayamama durumu ortaya çıkabilir.daha detaylı yardım ve planlama için özelden mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.soru vs. varsa.... ha ayrıca arkadaşlar lütfen her ne kadar bizden bilgiler alıyorsanız da analiz rapor değerlendirme içerikli makaleler okuyun. sonuçta bulunduğunuz semtte tezgah açmayacaksınız.
Az olsun ama helalinden olsun! Haram kursaktan geçer amma sızısı kalıcı olur emer emer kanser olur!

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye57 yazı
rusyadan ham deri ticareti yapmak nasıl olur?

bu konu ile ilgilenecek imalatclarla görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
yaş grubu olarak yetişkin deri mont ihraç etmeyi düşünüyorum ilginiz için teşekkürler arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er