Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satış, Dağıtım, Bayilik Ağı Kurabilirim

Başlatandemir16Tarih21/01/2014 16:54:51Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba, herkese hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerim.
20 yılı aşan finansman, satış, bayi yönetimi, firma yönetimi tecrübelerinden sonra artık kendi işimi kurmak, daha çok çalışarak ticaret ile kazanılan helal kazancın bereketini, güzelliğini yaşamak ve yaşatmak istiyorum. Bu amaçla;
Dürüst çalışıp helalinden kazanmak üzere, satış potansiyeli olan, kalite-fiyat açısından rekabet edebilecek ürünler üretip yurt içinde satış-dağıtım-pazarlama organizasyonu kurmakta zorlanan veya satış organizasyonunu geliştirmek isteyen küçük veya orta ölçekli CİDDİ ÜRETİCİ iseniz, kısa vadeli vur-kaç değil, uzun vadeli birlikte çalışıp kazanmayı hedefleyeceğiniz bir işbirliği arayışındaysanız ve dürüstlüğün-güvenin paradan önce geldiğine inanıyorsanız görüşelim lütfen.

Sektör farkı gözetmemekle birlikte mobilya, tekstil ve inşaat sektörlerinde yurt içi ve yurt dışına satış tecrübelerim olduğunu belirtmek isterim. Orta ölçekli bir firmanın üretim dışındaki bütün departmanlarını sıfırdan kurabilecek,geliştirebilecek bilgi ve tecrübem var. İrtibat için mail adresim: alican1634@hotmail.com.
Ticaret berekettir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye8 yazı
Konu günceldir.
Mail gönderenleri cevapladım.
Özellikle üretici olup satış ağını geliştirmek isteyen girişimcilerle işbirliği arayışındayım.
Ticaret berekettir.

Yeni Üye44 yazı
alican bey mail attım

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
Garipoğlu Şekerleme olarak.

Arkadaşlar Amasya Uzun YIllardır Lokum imalatı yapıyoruz.

Amasya'mızın Meşhur Misket Elmasını Dalından Toplayı kuruttuk

Lokumumuzun içine kattık Enfes bir Tadı var.
Ayrıca Amasya Elmasının Şifasıda böylece Lokumumuzun
Şifasına eklenmiş oldu.

GDO ve GlikozKULLANmadan yaptığımız Bu ürünün TV de Tanıtımı da Yapılacak.

Maceracı yı konuk ettik çekimlerimiz de tamamlandı.

Toptancı HEdiyelik eşya satan ARkadaşlar bizlere Ulaşsınlar

Ayrıca Sultan, Çifte Kavrulmuş ve Fındıklı başta olmak üzere Tüm lokum çeşitlerimiz vardır.

Telefonumuz:
0546 211 66 60 Muhammet YÜCESOY(Firma sahibi )
Mail yolu ile de ulaşabilirsiniz.
merzifonlokumlari@gmail.com
LOKUMUN EN İYİSİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
mehmeteken, mehan01; maillerinize cevap verdim. İlginiz için teşekkür ederim.

Amasyalokumu, yolum düşerse veya bir yerlerde dikkatimi çekerse ürününüzü tatmak isterim ama buradaki konunun biraz farklı olduğuna dikkatinizi çekmek isterim:) Mesajınızı daha ilgili bölümlere yazabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.
Ticaret berekettir.

Üye248 yazı
Sayın demir16,

Firma olarak tam bahsettiğiniz kriterler aşamasındayım.Gıda sektöründe işbirliği yapabileceksek fikirlerinizi almak isterim. web sitemin maili henüz hazır değil,efegokcek@hotmail.com dan irtibat kurabiliriz.İyi akşamlar.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda