İlk mesaj
Dış Ticaret
Türki Cumhuriyetlerine İhracat İçin Yardım
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorumE
Yeni Üye48 yazı
05310220220 İbrahim Emre
0531.0.220.220 Emre İbrahim
F
Yeni Üye24 yazı
KIRHAN LOGISTIC
frozontana
E
Yeni Üye18 yazı
Merhaba sizinle ortak yurt dışı nakliyesi olarak çalışmak isteriz
kara deniz nakliyesi olarak dünyanın neresinden olursa olsun çalışabiliriz bagladıgınız müşterilerden yapacagınız işlerden komisyon üsülü çalışabiliriz
saygılarımla
0537 991 02 87
sabri
E
Yeni Üye18 yazı
kara deniz nakliyesi olarak dünyanın neresinden olursa olsun çalışabiliriz bagladıgınız müşterilerden yapacagınız işlerden komisyon üsülü çalışabiliriz
saygılarımla
0537 991 02 87
sabri
T
Üye251 yazı
14/02/2015 : 13:15:00#35
Web sitesi
Alıntı
"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.
aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
C
Yeni Üye98 yazı
Değerli fikir ve görüşleriniz için çok tşk.
A
Üye992 yazı
azerbeycan bakude olacak afuexpo 11-14 mart arasi çiçekcilik fuari bu konuda bilgisi olan ve azerbeycandan musteri kontagi saglayabilecek arkadaslar varmi.
buyuk ihtimalle fuara gelecem bir ispanyol firmasinin tanitimi icin,butun asya turk devletleri icin kontak kurabilecek arkadaslardan yardim bekliyom.
tesekkuler simdiden....
corek.sl@gmail.com
buyuk ihtimalle fuara gelecem bir ispanyol firmasinin tanitimi icin,butun asya turk devletleri icin kontak kurabilecek arkadaslardan yardim bekliyom.
tesekkuler simdiden....
corek.sl@gmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz