Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kuzey Irak !

BaşlatanlehatTarih19/01/2014 21:21:54Yorum76

İlk mesaj
Üye262 yazı
selam sevgili koniks sakinleri.internette yaptığım kuzeyırak ile ilgili araştırmalarda genelde "k.ırakta ne iş yapabilirim" ve "oradaki çekinceler" ve şirket kurulumu hakkında birkaç tereddüte rastladım.orada faal olan kapsamlı bir şirketimiz var.iş yapacak olanlara-yapmayı düşünenlere ve bir fikri olupta kuzeyırağa girmeye çekinenlere yardım amaçlı bu yazıyı yazıyorum.Eğer orada iş yapmayı düşünüyor fakat şirket açığınız var ise veya güven ortamından çekiniyorsanız buyrun görüşelim.şirket açılımızda bilişim,gıda ve nakliye-oto var.inşaat işi ile uğraşmıyoruz.ayıca siz yapacağınız-yapmayı düşündüğünüz işi paylaşın ben olumlu ve olumsuz tüm nedenleri sizinle "bilgim kadarıyla" paylaşırım.Allah herkese hayırlı işler versin.işin ne olduğunu genele yaymak istemezseniz özelden mesaj atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
Yeni Üye56 yazı
Biz Reklam Sektöründeki Baskı Lazer Makinelerinin İthalatını Yapıyoruz. Aynı Zamanda Plotter Folyo Kesicilerinin Satısını Yapmaktayız.Ülke Genelinde 5000 Ad. Referans Listemizle Türkiye'de Öncü Bir Firmayız. Irak'daki Reklam Sektörü Hakkında Bilgilerinizi Paylaşmanızı Rica Edeceğim...
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye262 yazı
ülkede reklam sektörü gelişmiştir fakat yeterlimidir diye sorarsanız bence değildir.ülkenin reklam fiyatları rekabetin az olmasından dolayı yüksektir. örneğin bilbordların bazısının fiyatı yerine göre haftalık 1000-2000 dolar arası değişmektedir.Oraya reklam konusunda yatırım yapılabilirmi diye sorarsanız okonuda kapsamlı bir çalışma yapmanın faydalı olabileeğini düşünüyorum.

Üye139 yazı

Merhaba ;

Ülkede telefon kılıfı sektörü nasıl. Telfon kılıfı imalatı yapıyoruz daha çok oraya yerleşme değilde ihracat yapmayı düşünüyoruz bu konuda detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim..

harunmatur@gmail.com
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye262 yazı
telefonların kendileri ucuz olduğu gibi orjinal kılıflarıda gayet ekonomik ve orjinal.sizin yaptıklarınız satılmaz diyemem tabiki de alternatif olur fakat gidip detaylı bir araştırmak lazım. çünkü iz burda belirli bir markanın moelini çıkarmıyorsunuz kendi markanız ile üretim yapıyorsunuz fakat oradakiler orneğin apple markasının nokia markasının orjinal kılıflarına ağırlık veriyorlar...fakat yinede araştırılabilir.

Yeni Üye2 yazı
Tekstil sektorunde nasil yardimci olabilirsiniz bayan giyim uzerine

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye262 yazı
giyim bizimde üzerinde durduğumuz bir konu.özellikle marka ve kaliteye önem verilen bir yer.bayan giyimi tabiki güzel olur ve eğer model ve fiyat-kalite iyiyse tutulabilecek bir sektör.sizden rica etsem işiniz ile ilgili kapsamlı bir bilgiyi lehatkamuran@yahoo.com adresine atarmısınız...teşekür ederim.

Yeni Üye16 yazı
selam o bölgede medikal sektör nasıl işlemektedir, medikal malzemeler satışını yapabilirmiyiz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Üye262 yazı
medikal ile ilgili bir bilgiye sahip değilim.inşaallah ileride araştırıp size bir bilgi verebilirim.

Yeni Üye18 yazı
Tekstil pantolon satışı suanda ne durumda acaba ilgileniyor musunuz ?
lkmnynkc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye59 yazı
lehat Ainkawada bayan iç giyim ve abiye tarzı dününen bir dostum var nasıl olur sizce.ve bu aşamada şirketiniden nasıl yararlandırmayı düşünüyorsunuz yatırımcıları.birde şayet sizin şirketten yararlanılırsa ikame de yardımcı olunurmu.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
beyaz mermer madeni aldım daha çok yeniyim sektörde K.Irak bu konuda iyi bir pazar olabilirmi acaba?
altan ağaşe
0090 532 340 02 60
USTA MADENCİLİK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye262 yazı
sevgili laaaga,madeniniz hayırlı olsun.Fakat şunu belirtmek istiyorum.İşinizin ırakta potansiyeli çok yüksek.Tamamen yeniden yapılanan bir ülke düşünün ve mermer heryerde lazım olabilecek birşey.Fakat iyi araştırmak lazım ve mutlaka oraya gireceseniz bir tanıdık ve referans lazım.aman dikkat edin..Ben dikkat ein derken oradaki herhangi bir olumsuz veya güvensizlikten bahsetmiyorum.Dünyadaki en güvenilir ve samimi insanların olduğu yerlerdir.Benim dikkat çekmek istediğim şey bir yatırım yapmadan önce bir fizibilite yapmanızdır.İnşaallah bu konuda detayı bilgi verirseniz yardımcı olamaya çalışırım

Yeni Üye31 yazı
merhaba lehat bey..

erbil merkezde bilgisayar satış ve teknik servis benzeri bir yer tutarmı.

erbildeki insanların bilgisayar ve elektronik le araları nasıl..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yleti?imci
Üye262 yazı
darkman...en revaçta ve popüler işlerden biri..inovasyonu yüksek bir iş..bizim bu iş ( bilişim ile ilgili) bir girişimimiz var..geliştirmeyi düşünüyoruz.oradaki tek sorununuz dil bilgisi olabilir..çünkü orada + olarak 3 dile sahip olmanız gerekiyor.bunlar ingilizce arapça ve soranice... internet yeni yeni yapılanıyor şuan orada çok pahalı ve yetersiz.Bunlar ile ilgil girişimlerin olduğunu biliyorum.Ayrıca orayla ilgil kapsamlı internet siteleride kuruldu yayınlanma aşamasında..çok hızlı gelişecek ve gelişen bir sektör..

Yeni Üye22 yazı
Sayın Lehat öncelikle ilginize ve cevabinıza teşekkür ederim.
Bu sektöre yeni girdim. Madeni yeni aldım. Mermerin değerlerini ölçtürdüm. Aynaların açılma işlemlerine başladım. Bu arada kesim parlatma ve ebatlandırma için fabrikayıda kuruyorum. Aynı zamanda kalsit üretimi içinde makinaların siparişlerini verdim. Yani gerçekten çok yeniyim. Tabi bu anlattıklarım taktir edersiniz ki yüklü maliyetler gerektiriyor. Blokları almaya başladım ve kısa zamanda satış yaparak nakit girdisine ihtiyaç duyuyorum.
isterseniz fotograflarla teknik detayları mail olarak atabilirim. Bana öncelikle saglam pazar ve güvenilir insanlar lazım. Umarım birbirmize büyük faydlarımız dokunur. teşekkür eder, Hayırlı işler dilerim.
mail : goodsforexport@hotmail.com
tel: 00 90 532 340 02 60
USTA MADENCİLİK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye262 yazı
Rabbimiz olan allah yardimciniz olsun.elimizden geleni yapacagimizdan supheniz olmasin.fakat hak verirsinizki biraz zamana ihtiyac var.

Üye262 yazı
güncel

Üye139 yazı
Merhaba Kardeşim.
Ben duhok ilinde iş yeri kiraladım, çok yakında da ev kiralayacağım. Genellikle oğlum kalacak ve ben zaman zaman geleceğim. Silopi den bir arkadaş ile iş birlikteliği yaparak dil sorununu aştık ve kendimiz iş aramaya başladık. sizin anlayacağınız biz kayıkları yakarak denize açıldık.
Oğlumu size yönlendirsem ilgilenir misiniz ?
ne işle meşgulsünüz bilmiyorum.
Biz Başta dış cephe kaplamaları olmak üzere,inşaat malzemelerinin bir çok kalemini tedarik ve uygulamasını yapmaktayız.
mail den yazabilir misiniz.
yasarenginkarpiyer@gmail.com
Yaşar Engin

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Üye262 yazı
Size ozelden yazacagim tesekurler

Üye139 yazı
Teşekkür ederim. Yazınızı veya telefonunuzu bekliyorum
0542 563 54 74
Hayırlı günler

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye30 yazı
Sitemi satıyorum ilgilenenler 05330216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye262 yazı
güncel

Üye262 yazı
teşekürler

Yeni Üye30 yazı
Merhabalar online e ticaret sitemi satıyorum ilgilenenler 0533 0216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye127 yazı
mrb.softdondurma.mak.buzluiçecek.mak.tost.hamburger,döner,makinaları,meyvesıkacakları,mutfakmalzemeleri,satabilirmiyiz.tel.05372741680
ahsag

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ticaret
Üye262 yazı
tabiki.ayrıca bunlarla ilgili bir işyeride olabilir.

Üye262 yazı
güncel

Yeni Üye69 yazı
HALİ HAZIRDA 1000 ADET 5 KG LIK OMO ACTİVE FRESH Ç. MAK. DETERJANLARI SATILIKTIR
ADET FİYATI YÜKLÜ ALIMLARDA 15,50 TL DİR
0 506 334 18 67 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Yeni Üye35 yazı
Sayın lehat bey bende bayan eşofman altı ürünlerini al-sat yapıyorum fakat imalat işini düşünmeye başladım bu tür ürünlere Kuzey ırakta talepler nasıl bu pazardan bize ekmek çıkarmı fikirlerinizi bekliyorum .
ilkergokkaya22@hotmail.com
sinerji

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Tekstil