Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kuzey Irak !

BaşlatanlehatTarih19/01/2014 21:21:54Yorum76

İlk mesaj
Üye262 yazı
selam sevgili koniks sakinleri.internette yaptığım kuzeyırak ile ilgili araştırmalarda genelde "k.ırakta ne iş yapabilirim" ve "oradaki çekinceler" ve şirket kurulumu hakkında birkaç tereddüte rastladım.orada faal olan kapsamlı bir şirketimiz var.iş yapacak olanlara-yapmayı düşünenlere ve bir fikri olupta kuzeyırağa girmeye çekinenlere yardım amaçlı bu yazıyı yazıyorum.Eğer orada iş yapmayı düşünüyor fakat şirket açığınız var ise veya güven ortamından çekiniyorsanız buyrun görüşelim.şirket açılımızda bilişim,gıda ve nakliye-oto var.inşaat işi ile uğraşmıyoruz.ayıca siz yapacağınız-yapmayı düşündüğünüz işi paylaşın ben olumlu ve olumsuz tüm nedenleri sizinle "bilgim kadarıyla" paylaşırım.Allah herkese hayırlı işler versin.işin ne olduğunu genele yaymak istemezseniz özelden mesaj atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
Üye247 yazı
omo 5 kg ürünler orijinal mi acaba ? böyle bir fiyat yok
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Üye262 yazı
hassan628 tekstil bazda imalat yapıyorsanız eğer sadece ırak değil heryerde avantaj ve rekabet gücünüz vardır.Fakat açacağınız imalat tarzında bir yerin yurtdışına ihraç yapan firmalar ile rekabeti ne güçte olur bunu düşünmek lazım.Çünkü oraya giren çoğu üründe ötv yok ve fiyatlar çok ucuz.ve Türkiyede ki gibi kar beklerseniz bu biraz hayalkırıklığı olur.

Üye262 yazı

güncel

Üye104 yazı
Sayın Lehat Türkiye geneline paketli unlu mamüller dağıtımı yapan bir firma Erbil'e bayilik vermek istiyor. Orada bu iş tutarmı ilgi nasıl olur?? Bilgi verirseniz sevinirim. Unlumamül firması; http://www.umitunlu.com.tr/ inceleyebilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye262 yazı
Allah izin verirse güzel olur.alt yapı çok önemli.eğer gerekli fizibilite yapılıp tasarlandıysa bence güzel olur.

Yeni Üye57 yazı
merhaba lehat kardeş kuzey ırakta buraya göre kıyasla ne ucuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Üye262 yazı
gıda-giyim-teknoloji ve en önemlisi akaryakıt :) kısacası...

Yeni Üye57 yazı
nikah şekeri satışı nasıl olur sizce çeşitli modellerde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Üye262 yazı
abi tavsiye etmiyorum.sadece bununla uğraşacaksan yetersiz kalır...

Yeni Üye16 yazı

Saygılarımla

SABRİ İSPOGLU

0537 991 02 87

EYUPSULTAN MAH.OSMANGAZI CAD.

OKUMUS IS HANI NO:112 / KAT:3 D:6

SAMANDIRA /SANCAKTEPE/OISTANBUL

TEL : +90-216 561 47 43-49 FAX:561 47 41

WWW.ECESPED.COM rgo taşımacılık lojıstık
arkadaşlar herkeze slm size lojistik konusunda hizmet vermek isterim ithalat ve ihracatta kara yolu ve deniz yolu olarak
sabri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
sa lahet bey ben bu yazıyı okuduğum an kafamın üstünde yanan lambanın içindeki dolar işaretini hemen farkettim .madem ırakta böyle bir pazarınız var benimde çalışanı olduğum ufuk dizel firmasıyla bağlantıya gecmenizi şiddetle tavsiye ederim. bizim yaptığımız işi anlatim önce size isterseniz.motor parçaları ithalatı yapmaktayız .amerika ,hindistan ve çin ağırlıklı bu malzemelri türkiyede satışını gerçekleştirıyoruz.bu motorlar genellikle iş makınası ,gemi,jeneratör,otobus ve kamyonlarda çıkmakta.benim kafamda ki plan şu biz parça temını sağlarız siz uzerine hızmet farkınızı koyup satarsınız .teknık desteği de uzman kadromuzla bız sağlarız gerekırse oraya sizinle çalışacak bir arkadaş bile gönderırız.eğer kafanıza yattıysa tufan.aksoy@ufukdizel.com adresinden veya 05359483572 nolu telden bana dönüş yapın bu teklif tüm yurtdışında yaşayıpta kendine güvenen vatandaşlarımız için gecerlidir
tufan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye262 yazı
tufan bey teklifinizi değerlendireceğim.teşekürler.

Üye711 yazı
kardeş şunu sormak istiyorum orada bir depo kiralayıp büyükce inşaat mazemeleri üzerine pazarlama ve satış yapabilir miyiz?

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye262 yazı
şuan dünyanın en büyük inşaatı orada yapılıyor diyebilirim.İnşaat adına ne yaparsanız allah'ın izniyle olur diye düşünüyorum.Fakat tabiki referans ve çevre önemli faktörler

Üye141 yazı
Peki sevgili lehat kuzey ırakta güvenlik nasıl insanlarımız için yeterince güvenlik var mı ?

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye262 yazı
kesinlikle güvenli... oraya gittiğinizde insanların samimiyeti ve içtenliği ile karşılaşırsınız..siz yeterki dürüst olun!

Yeni Üye53 yazı
sayın lehat bey
ben modüler mobilya üretimi ve pazarlamasını yapıyorum.
ve bu ürünleri güvenli bir şekilde o tarafa pazarlamak istiyorum.
bu konuda yardımcı olabilirseniz görüşelim..
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Üye262 yazı
mert bey tabiki..

Yeni Üye66 yazı
merhaba lehat kardeş biz abi kardeş k ırakta sac kesme bükme ve çelik konssürk siyon işi yapmak istiyoruz
ordan birkaç arkadaş var bize yardım cı olacak ancak sizden bizim böyle bir iş yapmaız konusun da
bilgi verirmisiniz orada bu işler belli bir sana yidemi oluyor yoksa dağınıkmı ve oradan bir ortakla yapmak daha mı mantıklı olur
iş konusunda potansiyel var diye duyuyoruz sen nedersin şimdiden teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Üye262 yazı
fevzi bey.önceden de söylediğim gibi Bir ülke tamamen baştan inşaa ediliyor ve her konuda ihtiyaç var.sizin branşınız da öyle çok büyük ihtiyaç olunan bir iş.sizin oradan bir tanıdık veya referans ile iş yapmanız hem iş potansiyeli hemde iş il ilgili daha çok kişiye ulaşmnız açısından tabiki de daha önemli. ben şuan Türkiyedeyim..yerimiz duhok ve erbilde mevcut.gelip gidiyoruz.

Üye165 yazı
merhaba lehat bey şuan Türkiyedeyim dediniz size nasıl ulaşabiliriz acaba?
telefonunuz verebilirmisiniz acaba?
furkansu_@hotmail.com
05323444200

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Üye216 yazı
Mermer işi düşünür musunuz 3000 m2 bej dogal renkli damarsızdır ayrıca ortak işletmecilik konusunda görüşmek isterim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye262 yazı
arkadaşlar mermer ve kereste işi kuzey ırak için çok gerekli ve hızlı silkilasyonu olan işlerdir.Fakat şunu belirtmek istiyorum.Ben her işe girerim mantığı gütmüyorum.şirketim ve kendi adıma yardımcı olabilmek veya kuzey ıraktaki resmi prosüdürleri"belli şartlar" ve "kaideler" e bağlı kalmak koşulu ile çözebileceğimizi ve iş bağlayabileceğimizi düşünüyorum.Tabiki Allah izin verirse.... Özelime ve buraya gelen onlarca iş teklifi için teşekür ediyorum.Kendi çağpımızda bazılarını değerlendirmemiz altına almışızdır.Yakında Allah izin verirse bir başlık daha açıp yapabileceğimiz veya iş açığı olarak gördüğümüz birkaç fikri daha paylaşacağım.Lütfen değerli fikirlerinizi mutlaka paylaşın.Her biri bir cevher.ilgi alakanıza teşekür ediyorum.

Yeni Üye23 yazı
bır taxı 2 km kaç paraya gıder tl olarak onu yazarsanız bır çok konuya cevap vermıs olursunuz bence tşk ler

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye99 yazı
3000 dinar
2.5 $ taksi
berfin2008
iyi calismalr
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
yanlış bilgi.bastoradan family malla ,ankawaya 5000 bin dinar .ve en azda 17 km var arası.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye23 yazı
tşekur edrım

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye10 yazı
merhabalar.ben bu sitede yeniyim ve ilk mesajım.şuanda istanbulda bayan çanta mağazası işletmekteyim ayrıca kendi sitem olan www.bicanta.com üzerindende satış yapmaktayım ve yurt dışına açılmak istiyorum bu konuda kuzey ırak düşünüyorum fakat bayan çanta konusunda hiçbir malumatım yok.bu konuda bilgi sahibi olan varmı acaba.mağaza açmak için şirket kurulmasına gerek varmı , dükkan kiraları vs.teşekkürler şimdiden...
www.bicanta.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye19 yazı
Sayın Lehat,
PVC kapı pencere imalatçılarına yönelik PVC profil ve inşaat sektörüne yönelik amerikan panel kapı konularında izleniminiz nedir?
İyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat