kısa süre içinde dubaide bir kaç iş fikrini sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
İlk mesaj
kısa süre içinde dubaide bir kaç iş fikrini sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - globald Selamlar, Arkadaşlar Dubaide yaşıyorum. Burada şirket sahibiyim. İşlerim internette olduğundan oldukça boş vaktim var. Değerlendirebilmek ve para kazanabilmek adına; Dubaide ne tür işlere ilgi duyarsınız? Dubaide yatırım yapmayı düşünürmüsünüz? Dubaide şirket kurmayı dubaiye yerleşmeyi ve dubaide ortak işler yapmayı istermisiniz? 1 - ben mal göndereyim sen sat 2 - bana sağlık turizmi için hasta yolla komisyon vereyim 3 - bana müşteri gönder komisyon kazan 4 - bana ev satın alacakları bul komisyon kazan vs.. buna benzer teklifler ilgimi çekmiyor arkadaşlar. Daha somut, daha gerçekçi teklifleriniz nelerdir. Burada yaşamayı ve buradan iş yapmayı düşünürseniz kalıcı vize konularındada yardımcı olabilirim. Dubai pahalı bir kent arkadaşlar. İş kurması ve sermayesi yüksek ama kazançları çok daha yüksektir. Mail adresim : uaegem@gmail.com Şimdiden herkese teşekkürler |
Yazıyı gönderen - lightbench SLMLAR SANA ATTIGIM MAILDEKI ISIKLI OTURMA BANKLARINI YAPMAKTAYIM KIYMETLI DOSTUM DUBAI PAZARINA ACILMAK ISTERIM CIDDI BIR SATIS OLACAGINI DUSUNMEKTEYIM.ATTIGIM MAILI INCELERSEN COK SEVINIRIM... |
Yazıyı gönderen - custom_expert Cep telefonu aksesuarları ithal etmek istiyoruz dubaiden nasıl çalışabiliriz. custom_expert@hotmail.com |