Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Bebe Ve Çocuk Giyim Toptan Satışı Nasıl Arttırırım

BaşlatanbursagiyimTarih16/01/2014 22:52:14Yorum38

İlk mesaj
Merhabalar;
Bursada bebe ve çocuk giyim toptancılığı yapıyorum yakın zamanda birde internetten satış için bir web sitesi yaptırdım şuan için biraz eksikleri var ama geliştirlcek kredi kartı ile satış falan eklenicek. Şu an için kapıda ödeme ve hesaba havale ödeme yolları mevcut. Benim derdim türkiyede bir çok ilde müşterim var google ye reklam vererek bir çok internet kullanıcısına ulaşıyorum ancak takdir edersinizki internetten alışverişe güvenmeyen veya internet kullanmayan bir çok esnaf var bu noktada tıkanıyorum nasıl bir reklam yolu izlemeliyimki birebir kadar etkili bir yola satış oranımı arttırabileyim ?? denenmiş yada denemeye değer reklam fikirlerinizi bekliyorum
Bilgilendirme : web adresim (www.pedibebe.com
satış alanlarım:tuhafiye-mağaza-pazar-evden satış yapan ev hanımları,
herkeze şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Markalaşma çalışmaları pazarlama ve satış departmanları kurarak bayilik sistemi ve satış kanaları oluşturmanızı önerim. S Her ilde bir ana bayi onlarında alt bayilik vermesini izin verile bilir. Çok yoğun semtlerde, avm lerde kendi ürünlerinizi satmak için mağaza da açmak olabilir.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
yokmu daha pratik çözüm fikri olan!!!

çok basit reklam vs vermenize bile gerek yok
onnumara bir site yaparsınız
bununla beraber tüm xml bayilik sistemi ile ilgili forumlara ve yazılara gerekli firma bilgilerinizi yazarsınız zaten bu işi yapmak isteyen firmalar size bayilik başvurusu yapacaklardır...
şuan %100 aktif olmayan fakat üye olup çalışmak isteyen 60 a yakın bayimiz var fakat faaliyete başka branşdaki işlerimizden dolayı geçemedik
en önemlisi iyi bir site, xml bayilik vermeniz son olarak da iyibir site ismi
bu konuda isterseniz size alan adımızı da sitemizi de devrede biliriz.
www.toptansatinal.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
merhaba bebek arabası,akülü araba ve birbirinden farklı anne-bebek ürünleri satışı yaptığımız sitede ürünlerinizi satmak isteriz.
ürünleriniz hakkında detay bilgi verirseniz seviniriz
www.esmanya.com
info@esmanya.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
sayın pedibebe tlf ile görüşmüştük ama sizin dediğiniz gibi olmuyor birkaç işletme ile görüştüm insanlar görmeden kalitesine bakmadan sipariş vermek istemiyorlar bilgilerinize

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
sayın fikret şahin size telefonda dediğimn gibi sıfır risk ve sıfır sermayeyle para kazanamassınız tabıkı öncelikli olarak bir ürün çeşidi yapıp bunu müşterilere sunmanız gerekli saygılar..

Patentli,Alışveriş sitemi satıyorum ilgilenenler 05330216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Merhaba . biz de çocuk ve bayan kiyafet isine giriyoruz. Firma önerilerine açığız. Tesekkurler
Denizci

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Reklam
Yurtdisi gonderimi yapiyorsaniz ve gerekli belgeler mevcutsa gorusebiliriz.

Yerleşim Fransa / PauMeslek Ticaret
Çocuk giyim imalatcisiyim uygun fiyata cocuk tişört toptan tedarik edilir. Ilgilenenler 0553 587 99 02
drms

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Fransa ya mal gonderebiliyormusunuz

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
iyigünler....

pedibebe eger almanyaya mal gönderiyorsaniz görüsebilirmiyiz Allah bol kazanclar versin
emailim selcukyil@gmx.de

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
selamunaleykum
baslik dikkatimi cekti bende giyimciyim kardes sitenede uye oldum
fiyatlar super urunde azda olsa kaliteliyse bu mal kapis kapis gider
turkiyede pazarlama konusuna birsey diyemem ama avrupa pazarina mallarini pazarlarim.
ben isvecte giyim isi ile ugrasiyorum ilk etapta kendim alip kendi magazamda satmak isterim bu urunleri insallah sitenden adresinede baktim tr gelince ugrayacagim

hayirli islerin olsun kardesim
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
merhaba ürünlerinizi web sitemizde satmak isiteriz. çalışma şartlarınızn hakkında bilgi rica ederim.
www.mertbebek.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
sevgili domainbroker ......
bende almanyada giyim isiyle ugrasmak istiyorum türkiyeden nasil giyim getirilir bana yardimci olursan cok seviirim

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek

Merhaba Pedibebe;

Web sitenizi inceledim güzel ürünleriniz var. Üretmiş olduğunuz ürünlerinizi Tekstil Sanayi'de toptan alıcı mağazalar ile irtibatyalabilirsiniz.

Ürünleriniz Tekstil Sanayi sitesine yüklemenizi öneririm. Bu sitede toptan tekstil giyim ürünü ve malzemeleri arayanlar ürünlerini giriyor ve toptan bir şekilde satabiliyorlar.

İşte linki!.. Ürünlerinizi girin aracısız toptan satın!..
http://www.tekstilsanayi.com/

Yerleşim Türkiye / Ystanul
Merhaba Size özel mesaj da yazdım. Afganistandayım şuan fiyat resim atarsanız sizin ürünlerinizi pazarlamaya çalışırım. SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Eğer İzmir ve Balıkesirde pazarlama mı istersen metin10pman@gmail.com adresinden bana ulaşın. Zaten Bursa da yaşıyorum. İzmir'e ulaşım kolaylığım var. Oralarda pazarlama yapabilirim.
Bursa'dan istediğiniz her ürünü sağlayabilirim. Yeter ki isteyin. Türkiye'nin fabrikası Bursa da her şey mevcut.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Tesekkurler. Bilgileriniz Değerlendirilicektir

hersey rumuzlu arkadas turkiyeden nasil mal getircem diye yazmissin ozelden yaz anlatim arkadasim
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
merhabalar
herkese iyi calismalar ve bol kazanclar dileriz
iran serbest ticari bolgesinde magazalarimiz bulunmak uzere tum iran pazarlama ve satis hizmeti veriyor ayrica e-ticaret sitesi araciyla toptan ve perakende satis yapmaktayiz.

bu nedenle iran'da pazarlamak amacl toptan satin alma tealebimiz dogrultusunda:

-tekstil-hazir giyim (bay,bayan,cocuk ic giyim,dis giyim,spor giyim,sokak modasi,abiye ve elbiseler,esofman,atki,bere,eldiven,sal,fular,ve giyim moda,aksesuar uzerine her sey)
-taki,bijuteri,imitasiyon
-luxe dekorasion ogeleri ve esyalari
-ev gerecleri
-mutfak gerecleri
kozmetik-
kirtasiye-
-cep telefonu kliflari ve acsesuarlari
hediyelik esya-
..........-
yurt disi toptan fiyat tekliflerinizi bekliyoruz
ayricaher tur
is birligi
distirbutorluk
satis veya firma temsilciligi
bayilik
tekliflerine acigiz.
saygilarla simdiden tesekur eder iyi calismalar dileriz.
smart.behzad@yahoo.com
+98 914 769 1763 (line-viber-whatsapp-... ulasa bilirsiniz)

saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Sitemizdeki Bebek ve Çocuk giyim (0-10 yaş)kategorimizdeki ürünler konusunda xml desteği sağlayabiliriz.
Bayilik tanımlaması yapıldıktan sonra bayi alış fiyatlarını görebilirsiniz.
Ürünlerde kar marjınız %20 ile %50 arasında değişecektir.Ürünleri isterseniz direk müşterinize veya size anlaşmalı kargomuzla gönderim yapabiliriz.
Saat 16:00 ya kadar verilen siparişler herhangi bir yoğunluk durumu olmazsa aynı gün kargoya teslim edilir.
www.hepsinerakip.com
www.ertugannebebek.com
www.hepsinerakip.com
www.ertugannebebek.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Merhaba pedibebe ürünleriniz internet aracıyla satabiliriz. eşim de internet satıcılığı yapmak ister. Bilgi verirseniz sevinirim. yasinyalci@gmail.com. katalog vefiyat listesi lütfen
Dünyadan son ayrılan ışıkları söndürsün

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
yurt dışına toptan alıp satabiliriz. ürünlerini ayrıntılı fiyat bilgisiyle verirseniz. Saygılarla trend29@inbox.ru

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk