Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Koleksiyon Arabalar Hakkında!

BaşlatanLeonJeLascoTarih16/01/2014 16:25:17Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhabalar herkese

Çinde yaşıyorum ve öğrenciyim.

Buradan koleksiyon arabaları satmak istiyorum fakat Türkiyede bu sektör pek yaygın değil (sanırım). Böyle bir ürünü buradan satabilirmiyim? Sadece Türkiye değilde Yurtdışı diğer ülkeleride düşünüyorum (tabi siteyi hazırlayınca yapınca dil mevcut olacak.) Bu sektörle ilgili birkaç Alman italyan ve Hong Konglu firma buldum. Fiyatlar 100-200- 400-500 US dolar arasında değişmekte ve Her modelden sınırlı sayıda üretim yapılmakta. Örn :Audi 1965 A9 model - 4000 adet gibi.

Sizlerin fikirlerini bekliyorum.

Veya buradan bağlantı kurabileceğimiz , satış yapabilcek arkadaşlar abiler varsa konuşabiliriz.

Yerleşim Meslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye711 yazı
türkiyede sektörün yaygın olmamasının sebebi bence motorlar çok büyük üstelik benzinli türkiyedeki benzin fiyatlarıda malum çok şık bir araba olacak ki alıcı bulabilecek mesele ford mustang gibi...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye294 yazı
sanırım arkadaş oyuncak araçlardan bahsediyor.akaryakıtla bağlantı olmaması lazım :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı

Evet, arabalar koleksiyon için veya süs içnde diyebiliriz. Küçük elyapımı araçlar. Resim ekleyeceğim tekrar bakabilrisniz.

Yerleşim Meslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
Geciken cevabım için özür dilerim emil55. 1:12, 1:18, 1:24, 1:43 ölçüler bulunmakta.

Yerleşim Meslek Di?er