İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İşten Gelince Yapılabilecek Ek İşler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumM
Yeni Üye3 yazı
F
Yeni Üye15 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mertksk Öncelikle merhaba . bende sizin gibi hem boş geçen haftasonlarım için hemde akşamları boş oturmamak için birşeyler arayaşındaydım. En sonunda bankadan bir müşterim vasıtasınla tanıştığım bir doğrudan pazarlama şirketiyle network marketing işinde karar kıldım. Bu işe haftada akıllı 8-10 saat zaman ayırmanız kısa vadede para akışı sağlamasada uzun vadede kalıcı bir gelir yaratma konusunda yardımcı olabiliyor. Ayrıca hiçbir maliyet ve yatırım gerekmeden yapabileceğim tek iş buydu. Tek maliyetim zamandı ve bende de mevcuttu. Düşünüp araştırmanızı öneririm . Saygılarımla |
Korsan taksicilik :) İşin şakası bi tarafa mertksk arkadaşım işin detaylarından biraz bahsetsen bilgi sahibi olsak..
M
Yeni Üye3 yazı
aslında çok basit hiç komplike olmaması ve basit olması pekçok kişide inanç sağlamıyor ama uzun vadede pes etmeden bu işi yapan pekçok insan var ve artık hepsi özgür bir biçimde hayatlarına devam ediyor. İş dediğim gibi network marketing yani ortada ürünleri olan bir firma var öncelikle kullanıcı oluyorsunuz, isterseniz çevrenize de satabiliyorsunuz ve ardından kendi organizasyon ağınızı kurmayı öğreniyorsunuz. ve grubunuz genişledikçe kazancınızda artmaktadır. zaten şirket sizi hem iş için hemde kişisel olarak geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sanki bizim para kazanmamız için ne gerekiyorsa yapıyorlar desem yalan olmaz. işin güzel tarafı bu gelir isterseniz kalıcı ve çocuğunuza da miras bırakabileceğiniz bir gelir oluyor..
E
Üye326 yazı
Görüşümce bu işler yerine 1-2 saat demişsiniz gerçi ama bazı marketler akşam 6 - 10 arası part-time eleman arıyorlar. Örneğin; Migros gibi bi araştırın daha çok kazanç elde edersiniz diye düşünüyorum.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..
E
Yeni Üye15 yazı
öncelikle selamlar herkese. cevap yazmaktaki amacım konuyu acan arkadaşa yardımcı olmak. yazdıklarım dalga geçmek için değil kesinlikle. benim nacizane 2 fikrim var. karton topla arkadaşım aksamları saat altıdan sonra esnaf dükkanları kapatınca başla işe. mahallede bir amca var ilk başladığında 88 model bmc levend vardı şimdi 2008 transit altında her aksam hanımıyla karton topluyor. birde atık yağ işi tavsiyem bul bir küçük pick up başla hemen öle internetlerde kafa patlatma icraat hemen olsun hadi kolay gelsin
köpekler istedi diye atlar ölmez...
M
Yeni Üye42 yazı
eğer İngilizceniz iyiyse çeviri yapabilirsiniz. özellikle öğrenciler bu işi yaptırıyorlar. bu konuylailgili küçük bir web sitesi açıp konu hakkında bişeyler yazabilirsiniz. naçizane fikrim budur..
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "
U
Yeni Üye8 yazı
Dediklerinizi inceleyeceğim arkadaşlar, aklıma 2 yeni fikir daha geldi, ilki; belli başlı evde yetiştirip satabileceğim bitkiler, ikincisi de tablo, ahşap, boncuk takı gibi el işleri. Bu konu hakkındaki dişünceleriniz nelerdir?
G
Yeni Üye41 yazı
Tek kelime Youtube :)
U
Yeni Üye8 yazı
Yazıyı gönderen - gfbilker58 Tek kelime Youtube :) |
Ona bakmıştım ama 1000 kişi için 2.5 dolar veriyorlar, o da onların ayrı üyelik anlaşmasını yapıp, belirli bir sürede view alırsan. Sürekli izlenen, ortalama 100 bin görüntüleme almadan oradan ekmek çıkmaz.
A
Yeni Üye57 yazı
Benim Finaller bitti, 5 hafta tatil var ikinci doneme ve yapcak hicbirsey yok suan bombosum.En azindan surekli bir isiniz var, bence sanslisiniz da :)
S
Üye360 yazı
Yazıyı gönderen - Umut_G53 Dediklerinizi inceleyeceğim arkadaşlar, aklıma 2 yeni fikir daha geldi, ilki; belli başlı evde yetiştirip satabileceğim bitkiler, ikincisi de tablo, ahşap, boncuk takı gibi el işleri. Bu konu hakkındaki dişünceleriniz nelerdir? |
bitki ev ortamında zor zaten alıcı bulmanız mesele. hadi buldunuz kazancı sizi tatmin etmez.
diğer işe gelince tecrübeyle sabittir. el emeği ürünler çok uğraştırır, az kazandırır. bir süre sonra uğraşmaya değmez deyip vaazgeçebilirsiniz.
bana sorarsanız... affiliate marketing pek tavsiye etmem. ama kendi çapınızda ufak ticaret işleriyle uğraşabilirsiniz. mesela bakkalları hedef alabilir, onların satabileceği şeyleri onların ayağına ***ürebilirsiniz. ev içinde kullanabileceğiniz basit bir vakum ambalaj makinası alıp(fiyatları cazip) küçük kaplar alıp ev yemeklerini ambalajlayıp üniversite öğrencilerine hitap eden bakkallara satabilirsiniz. mesela bu şu an aklıma gelen bir fikir. ticaret yapabilmek için önce insanların neye ihtiyacı olduğunu görmek lazım. sonra bu ihtiyacı gidermekle başlayabilirsiniz.
U
Yeni Üye8 yazı
Yazıyı gönderen - anakinskywalker Konu disi , yaziyim dedim. Benim Finaller bitti, 5 hafta tatil var ikinci doneme ve yapcak hicbirsey yok suan bombosum.En azindan surekli bir isiniz var, bence sanslisiniz da :) |
Kolay gelsin ne diyeyim.
Aklıma annemin takı işlerine meraklı olması geldi, bijuteri malzemeleri yapıp internetten veya bijuteri mağazalarına bilezik, küpe, kolye gibi takılar satabilirim. Bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı?
S
Üye360 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Umut_G53
Kolay gelsin ne diyeyim. Aklıma annemin takı işlerine meraklı olması geldi, bijuteri malzemeleri yapıp internetten veya bijuteri mağazalarına bilezik, küpe, kolye gibi takılar satabilirim. Bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı? |
tokayı ele alalım. tokanın çok satılan modellerini toptan aldığımızda 30 40 kuruşa geliyor, tanesini 1 liradan satıyorlar. toptan fiyatı bu. siz malzemelerini yine toptan alıp yapıp satmaya kalksanız, sizin maliyetiniz de 40 kuruştan aşağı gelmez. 10 kuruş kar koysanız 50 kuruş eder. adamlar zaten toptan çeşit çeşit tokaları uygun fiyatlara mesela 40 kuruşa bulabiliyorlar. siz fiyatınızı onların altına düşürüp bir de kar edebilecekmisiniz. karamsar değil gerçekçi olmaya çalışıyorum. zamanında ben de sizin geçtiğiniz bu yoldan geçmiştim. araştırdığım bir konuydu... aynı yolları yavaş yavaş takip ediyorsunuz. sanırım sıradaki iş fikrinizi de tahmin edebilirim... :)
U
Yeni Üye8 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - sennan
tokayı ele alalım. tokanın çok satılan modellerini toptan aldığımızda 30 40 kuruşa geliyor, tanesini 1 liradan satıyorlar. toptan fiyatı bu. siz malzemelerini yine toptan alıp yapıp satmaya kalksanız, sizin maliyetiniz de 40 kuruştan aşağı gelmez. 10 kuruş kar koysanız 50 kuruş eder. adamlar zaten toptan çeşit çeşit tokaları uygun fiyatlara mesela 40 kuruşa bulabiliyorlar. siz fiyatınızı onların altına düşürüp bir de kar edebilecekmisiniz. karamsar değil gerçekçi olmaya çalışıyorum. zamanında ben de sizin geçtiğiniz bu yoldan geçmiştim. araştırdığım bir konuydu... aynı yolları yavaş yavaş takip ediyorsunuz. sanırım sıradaki iş fikrinizi de tahmin edebilirim... :) |
Peki internetten satma olayına ne diyorsunuz; fiş kesmemiz gerekiyor mu? Ve mesela dediğiniz çok ucuz ürünler değilde, daha mekaşetli işçilik isteyen ve daha biraz daha değerli taşlarla süslenmiş ürünleri satsak daha çok kar etmez miyiz?
G
Yeni Üye41 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Umut_G53
Ona bakmıştım ama 1000 kişi için 2.5 dolar veriyorlar, o da onların ayrı üyelik anlaşmasını yapıp, belirli bir sürede view alırsan. Sürekli izlenen, ortalama 100 bin görüntüleme almadan oradan ekmek çıkmaz. |
Bu işi bilmediğiniz çok açık :) Ben bu işin içinde olduğum için yazdım.Hiç bilmeyen biri 1 haftalık uğraş ile ayda min 500 tl kazanabilir.Yardımcı olurum isteyene
U
Yeni Üye8 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - gfbilker58
Bu işi bilmediğiniz çok açık :) Ben bu işin içinde olduğum için yazdım.Hiç bilmeyen biri 1 haftalık uğraş ile ayda min 500 tl kazanabilir.Yardımcı olurum isteyene Skype: doranetwork Web: www.doranetwork.com |
Bilmediğim doğru, yine de ilgimi çeken bir konu; siz bilen ve bu işten para kazanan biri olarak biraz açıklayabilir misiniz?
G
Yeni Üye41 yazı
Açıklamak çok zor araştırmak daha doğru olur.Ytpara.com adresinde gerekli herşey var.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz