Ana içeriğe geç

İş Tecrübeleri

Yorgan Ve Battaniye Yıkama

BaşlatantarıkbugraYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı34 katkı
Profil alanıDiğer
Profil konumuAntalya, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaşlar merhaba ben halı yıkama işiyle ugraşıyorum işlerim yavaş yavaş düzeliyor ama sadece halı yıkama işi tatmin etmiyor hemde boş vaktim kalıyor halı yıkama işi yanında neler yapabilir benim aklıma yorgan ve battaniye yıkama geliyor ama aklıma takılan bir kaç soru var Yorgan ve battaniyeleri yıkamak için illaki büyük kazan makinalardan mı olması gerekir yoksa evde kullandığımız devri yüksek makinalarda olur mu tecrübelerinizden faydalandırırsanız sevinirim ver hürtü bilgi ve öneriye açığım
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 711Profil alanı DiğerProfil konumu De, Türkiye

Profil bağlamını gör →
evdeki gibi makinalar olur galiba çünkü evdeki çamaşır makinasına attıklarını hatırlar gibiyim

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 34Profil alanı DiğerProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bu şekilde makinalarla yıkayan birkaç yer gördüm ama tam randuman alıyorlar mı profesyonel bir işçilik oluyor mu onu bilmiyorum yalnız blackops
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 170Profil alanı DiğerProfil konumu Afyonkarahisar, Türkiye

Profil bağlamını gör →

evdeki makinalar olmaz kardeş. alacağın makina en az 10 kg olmalı ki buyuk yorganları ve battaniyeleri yıkayabilesin. 2. el sağlam bir 20 kg lik endustriyel makina alırsan daha cok fayda görürsün. 3- 4 bin tl arası. ben de şimdi bunlardan arıyorum.

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet