Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sermayesiz İş Fikrine İhtiyacım Var.

Başlatanmaikside30Tarih13/01/2014 22:35:27Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar hiç sermayesiz veye çok az sermayeyle el becerisi ve bilgi ile kendi şimi başkasına çalışmadan kurabileceğim bir fikriniz varmı acaba? Kendimden bahs edeyim 36 yaşında bekarım. Almanca İngilizce iyi. daha önce fotografcılık yaptım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye48 yazı
Öyle meslek varsa ortak olalım. Bg oturumum var ben de fotoğrafçılık yaptım. Sanayi tecrübem var ayrıca Bilgisayar programcısıyım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye711 yazı
benide ortak edin valla :) bende varım :)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı

Öyle bir iş var arkadaşım . Bu işin adı CESARET . Eğer cesaretiniz var ise sizi siz bile hayal edemez şaşırırsınız. İnsanların taklidini yapamadıkları şeyin adıdır cesaret.

Şimdi sen bana peki cesaret meslekmidir diyeceksin ama ben sana şunu diyeyim hangi işi yapmak istiyorsan idealist ol çünkü elinde kaybolacak bir para yok riskin yok korkulacak bir durumda degilsin çünkü sıfır dasın ve bir hedef düşün mesela bir hotelin genel müdürü gibi git ve oraya deki ben bu işe adayım vs vs vs cesaret dediğim şey işte burada yatar olmasada tutmasada kaybedeceğin birşey yok ama kazanacağın bir sürü şey var.
İnatta bir murattır.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
Merhabalar.. Size Sadece fikirlerimi sunmak istiyorum :)

İngilizce ve Almanca İyi Derecede Biliyorsanız Eğer. Fotoğraflarla Alakalı 2 Adet Web Sitesi Kurun / Kurdurun Daha Sonrasında Bu Sitelere İnternetten Toparladıgınız Resimleri Fotoğtafları Sitenizin Birinde İngilizce Diğerinde ise Almanca Olarak Acıklamalı Seo ya Özgün Şekilde Paylaşın Belli Bir Süre Sonrasında Google Adsense ye Başvuru Yapın Bu Tarz Siteler Özgün Kaliteli Yayıncılık Olursa Eğer Cok Kısa Sürede İyi Para Kazanabilirsiniz.
2. İngilizve ve Almanca Makaleler Yazın veya Türkçe Makaleleri Tercüme Edin Pazarlayın Bu İşde İyi Para Var.
Örneğin İngilizce Makale Yazsanız 100 Kelimesi 2 Dolar Üzerinden Alıcı Bulabilirsiniz
Eğer Ben Bu işte kendimi çok iyi güveniyorum bu işi yaparım diyorsanız 3. bir site daha açın Tercümanlık Yapın Örneğin.

xxxtercumanlik com gibi
bu sitenizi belli kelimeler ile googlede ilklere cıktıgınızda daha iyi paralar kazanabilirsiniz dilerseniz bu konuda da özel mesaj yolla**** detaylı yol gösterebilirim bu işleri daha önce yapmış biri olarak konuşuyorum.

umarım fikirlerim size sıkıcı gelmemiştir :)

İyi çalışmalar Dilerim.
Karantasarım İnternet Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye42 yazı
maalesef öyle bir iş henüz yok iş kurmak için bile para lazım yani tabiri caizse parayı bulmak için bile para lazım. bende elektrik-elektronik teknisyeniyim kendi işimi kurma sitiyorum ama sermayem yok ... :(
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
Üye2659 yazı
Sıfır sermaye ile iş yapmak/kurmak yalnızca emek satarak gerçekleşebilir. Bu işler ise, temizlik yapmak, ayak işleri yapmak, amelelik gibi basit ve daha çok işçilik kavramı kapsamına giren işlerden mütevellittir.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye574 yazı
bilgisayar programı yazmak sermayesiz iştir. İyi bir yazılımcı iseniz, evde zaten bilgisayar ve internet vardır, buraya yazabildiğinize göre, iyi para kazanabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye262 yazı
kapitalist sistemde en büyük mesele müşteri-alıcı bulmak ise eğer...o zaman size benim tavsiyem kulakarınızı iyi açın gözlerinizi iyi açın ve çevrenizdeki ihtiyaçları karşılamaya bakın...eğe bir çevreniz var ise onların ihtiyaçlarını siz karşılamaya bakın.ahmed adındaki arakadaşınızın bilgisyara ihtiyacı olduğunu biliyorsanız onun haberi olmadan bir araştırma yapıp önüne seçenekleri sunduğunuzda hem arkadaşınızı sevindirmiş olursunuz hemde ihtiyacını karşılayıp sermayesiz bir şekilde parada kazanmış olursunuz.siz emek harcayıp araştırma yapacaksınız ve ihtiyacı için seçenek sunacaksınız ve 400 tl ye bulduğunuz bir ürüne 450 tl isteyeceksiniz....madem sermayeniz yok..o zaman yakınlarınıza zaman ayırıp onların ihtiyaçlarını karşılamaya bakın....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Öncelikle merhaba . bende kendi işimin sahibi olmak için birşeyler arayaşındaydım. En sonunda bankadan bir müşterim vasıtasınla tanıştığım bir doğrudan pazarlama şirketiyle network marketing işinde karar kıldım. Bu işin bana getirebileceklerine inandım .Gerek maddi gerek manevi anlamda tatmin olacağımı düşünüyorum. tabi bunu hiç bir emek sarfetmeden yapacağım demiyorum. Ama inanın dışarıda elaleme çalıştığımız emekle karşılaştırılamaz bile. Bu işe haftada akıllı 8-10 saat zaman ayırmanız kısa vadede para akışı sağlamasada uzun vadede kalıcı bir gelir yaratma konusunda yardımcı olabiliyor. Ayrıca hiçbir maliyet ve yatırım gerekmeden yapabileceğim tek iş buydu. Tek maliyetim zamandı ve bende de mevcuttu.Bu işle ilgili pek çok toplantılar yazılı ve basılı dökümanlar mevcuttur. Düşünüp araştırmanızı öneririm . Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye35 yazı
MUDURNU FOTO

Arkadaşım eğer Fotoğrafçılık yaptıysan ve şu an herhangi bir iş yapmıyorsan, birlikte çalışabiliriz. Tabiiki karşılıklı görüşmemiz lazım. Şu an bizim Fotoğrafçılık& Haber sistemimizde birlikte çalışacağımız bir arkadaşa ihtiyacımız var. Görüşelim AYDIN ÖZPELİT 0535 735 91 64

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye35 yazı
Ben tam tersini iddia ediyorum parayla herkes iş yapar .Önemli olan parasız iş yapmak Şuan mal varlığımı açıklamayacağım ama hiç parasız geldim .Ve Parası olmayan her girişimciye kendi işini kurma imkanı sağlayabilirim. Merak eden bu konuyu ciddiye alan kişiler mail yazsın yardımcı olacağıma söz veriyorum.

mobilium13@gmail.com

Tek şartım dürüst ve ne istediğini bilen bir kişi olsun yeter.Parayı herzaman kazanıyoruz buluyoruz ama insanları binde belki bir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye47 yazı
bedave peynir fare kapanında arkadaşlar sermeyesiz iş kurlmaz işci olursun ama arkadaşım eğerki ingilizce ve alamancan varsa senin sermayeye gerek yok sermayen beynin içinde bugün o dilin biri bende olsa aylığım 10 15 bin tl beynindeki kendi sermeyeni kullan bence sanırım yaşında genç gir bi ihracat fırmasına müşteri temsilcisi olarak fazla değil 1 2 yıl pişdikten sonra git başka bir firmada dediğim paradan daha fazlasını alırsın buna emin ol en büyük sermeye beyninde unutma
cederetex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye82 yazı
arkadaşlar sermayesiz firma rehberi projemiz var..ulaşın birlikte kazanalım.sermayesiz olmaz diye bir şey yok, ben de çok karışık günler yaşadım ama çok şükür bugünüme.gencim ve mutluyum diyebilirim..ayda 2.000 liranın üstüne rahat şekilde çıkabiliyorum..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cederete
bedave peynir fare kapanında arkadaşlar sermeyesiz iş kurlmaz işci olursun ama arkadaşım eğerki ingilizce ve alamancan varsa senin sermayeye gerek yok sermayen beynin içinde bugün o dilin biri bende olsa aylığım 10 15 bin tl beynindeki kendi sermeyeni kullan bence sanırım yaşında genç gir bi ihracat fırmasına müşteri temsilcisi olarak fazla değil 1 2 yıl pişdikten sonra git başka bir firmada dediğim paradan daha fazlasını alırsın buna emin ol en büyük sermeye beyninde unutma

Merhaba. Ben de ikisi ana dil seviyesinde olmak üzere üç yabancı dil biliyorum. Yurtdışında yaşıyorum. Türkiye'de böyle yabancı dil bilgisi olanlara hangi şirketleri, müşteri temsilciliği gibi hangi iş alanlarını önerirsiniz. Ben daha öğrenciyim ve yakında tahsilim sona erecek. Türkiye'ye dönmek aklımdan geçen seçenekler arasında, ama bahsettiğiniz 10-15 bin TL aylık gerçekçi mi?

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
Bana ozelden ulasirsan bir is var

D.k

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar