Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yardım İstiyorum Lütfen

Başlatanalper33Tarih29/06/2008 02:27:12Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
mrb arkadaşlar benim askerlikten sonra 3 yıllık pazarlama tecrübem var tabiki çok az ama kendime bu konuda güvenim var şuanda işsizim panelvan arabam var fazla riske girmeden 3000 ytl ile 5000ytl arsında ne iş yapabilirim bu sektörde kütahayda kalıyorum kütahay ve cevresini iyi biliyorum
alper33

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye992 yazı
su an kutahyadamisiniz sizinle konusmak isterdim

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye12 yazı
bence afyonda lokum sucuk alıp kütahya eskişehir bilecik hatta bursadaki marketlere pazarlayabilirsin

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye38 yazı

işporta
banu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye5 yazı
evet şuanda kütahaydayım tanışabiliriz arkadaşım
alper33

Yeni Üye5 yazı
tşkrl yabancı98 haklsın sanıırm:))) okadar kişi içinde bi tek sen iç açıcı fikirler veriyorsun:))
alper33

Yeni Üye50 yazı
kütahay porseleninioutlet i yokmu varsa ordan mal çek git sat başka ilçelerde...tam düğün mevsimi çeyizlik lazım millete

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye992 yazı
degerli kardesim
ben ispanyadan turkiyeye seramik ve fayans satisi konularinda bazi arkadaslarla girisimlerdeyiz , demek istedigim sen kutahyada seraamikin yeri olan yerdesin cevrende veya ortaminda bu islerle ilgili olan kisilerle gorusup bir on bilgilerle hosuna giden bir is konusu olduguna karar verdiysen .bu konu hakkinda bazi fikirler ve ortamlar diyebilirim ,tabi bu sitedeki muratca 30 arkadasinla konusabilirsin on gorusleri.arkadasliklarda ilk once tanismak onemli
ticaret sonra olur veya olmaz , herzaman birbirlerimize alip verecegimiz fikirler olabilir. saygilarimla...

Yerleşim Yspanya / Tarragona