Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Abd Ve Şiliden Ceviz İthalatı

Başlatanersin1981Tarih10/01/2014 22:54:23Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar abd veya şiliden ceviz ithal etmek istiyorum.ilk etapta deneme amaçlı bir konteynır alabilirim,pazar sıkıntım yok yeterki istediğim ürünü diğer ithalatçıların getirdiği fiyatlara getiriyim.

ithalatla ilgili pek bilgim yok nerden başlamalıyım sizce,
ürünü alıcağım ülkedeki tedarikçi,üreticilerle iletişime geçmek için bi danışmanlık şirketine mi başvurmalıyım.
danışmanlık şirketiyle bu işi yapmak ne kadar mantıklıdır?

ve bana maliyeti ne kadar olur yüzde olarak..
yapıcağım ithalatı anahtar teslimi danışmanlık şirketiyle yapmak istiyorum(pazar araştırması,numune temini,yazışmalar,akreditif açılması,ürünün gümrükden çekilmesi) bu şartlarda diğer ithalatçılarla fiyat dezavantajım olurmu..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Yeni Üye4 yazı
www.ithalatihracat.biz -
sitesinde Şili ceviz ihracatı yapan firmaların listesine , ABD ceviz üreticilerine ,Ukrayna ceviz ihracatçılarına ve ceviz ithalat fiyatlarına bu siteden ulaşabilirsiniz.
Türkiye'nin en kapsamlı ceviz ithalatı alım satım firma rehberi TurkExim firma rehberini size tavsiye ederim.
Ayrıca ithalat için danışmanlık firmalarına da ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Yöneticilik
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - armandoTR
slm
romanyada tanidigim koylulerin bahcesinde ceviz agaclari var ve bu yil iyi ve cok oluyomus,benden ricasi yardimci olmam.eger isteyen olursa direk baceden toplama ,gidip gorebilir,tadina ve kalitesine bakar begenirse alir, ciddi alici olursa numunelik gonderebilirler hosuna giderse gider alir direk koyluden aracisiz, koylu fatura kesebilir sorun olmaz.ilgilenenler fikir ve goruslerini derse bakarim yardimci olmaya.

romanyada cevizin kilosu kaca ve tanidiginiz cifcilerde cevizi hollanda icin dusunebiliriz
Farocan

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı

Ukrayna cevizi düşünürseniz 2014 yılı satışlarımız başladı.
www.ceviz.biz
+905074300840
www.ceviz.biz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaslar, 15 yildir Usa'de yasiyorum ve Amerikan vatandasiyim.Kendime ait ithalat -ihracat sirketim var.Ozellikle gida,gida takviyeleri,makina parcalari,textil,turizm,ruzgar tribunleri ve Turkiye'den gelip buradan is yapmak isteyenler icin danismanlik uzmanlik alanimizdir.
Ciddi is yapmak isteyen arkadaslarla gorusmekten memnun olurum.

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
chandler cevizi 1lb fermuarli plastik posette rafta satilmaya hazirmi istiyorsunuz yoksa agactan toplandigi yemis haliylemi?
Urunu nasil almak istiyorsunuz?

Detay verirseniz daha saglikli bilgilere ulasabilirsiniz.

Yeni Üye99 yazı
chandler cevizi fiyatı nedir...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
merhaba ersin iyi düsünmüssün ben avrupada kaliyorum 10 yil sebze meyve ticareti yaptim arada kuru gidada kalifornia cevizi cok süper bir ceviz beyaz renkli ince kabuklu fiyat tutturabilirsen iyi para kazandirir avrupada pahali diger ülkelerden gelen cevizlere göre yalniz bir gümrükcüyle görüs cevizi belirli tarihler disinda sokarsan ülkeye sanirim cok yüksek gümrük aliyorlar iyice arastirmanda fayda var bol kazanclar

Yerleşim Ysviçre / StgallenMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
merhaba gümrükleme konularında yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız bize ulaşabilirsiniz
Deha Gümrük Müşavirliği Lojistik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti.

www.dehagumrukleme.com.tr | info@dehagumrukleme.com.tr
Merkez : İnönü Mah.Alpkaya Cad.No:18-20 D:4 Ataşehir-İstanbul-TR
T: 0216 573 65 04 F:0216 575 42 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
22 ton kabuklu 28 kalibre ve üzeri ceviz lazım türkiye den teslim fiatı verebilecek arkadaş varsa bana ulaşsın cevizler beyenilirse 3 tır daha alınacak 05322374784

Yerleşim Türkiye / Balykesir BandyrmaMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
Merhabalar,
Özbekistan menşeli kabuksuz ceviz var.Beyaz ve kırmızı renkli.Kelebek oranı % 60 - % 65 .Mersin teslimi fiyat verebiliriz.Her hafta 1 Tır (22 ton) yüklenebilir.İlgilenen arkadaşlar mail yazabilirler.

bereke@gmail.com

Saygılarımla,Rasim.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Ukrayna nin Butun sehirlerinden en kaliteli kabuklu ve kabuksuz ceviz isteyen firmlar ve sahislara Turkiye teslim ceviz tedarik edilir. Kendim Ukrayna da yasiyorum. Daha Fazla bilgi icin iletisime geciniz...
Lordman7283

Yerleşim Ukrayna / DinyepetroskMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
En uygun fiyata şili cevizi bende
Fazla söze gerek yok

Arif Karabulut
05357912828
Arif Karabulut
05357912828

Smart Export/Import
IOSB Ataturk blv. Cd. No: 102
Kat 2 no11
Basaksehir / istanbul / Turkey

Yeni Üye3 yazı
Şili chandler beyaz kelebek
450 ton hazır
Ilgilenenlere super fiyatla yardimci olurum
Arif karabulut
05357912828
Arif Karabulut
05357912828

Smart Export/Import
Kat 2 no11

Yeni Üye3 yazı
Şili cevizi beyaz kelebek
450 ton
Super fiyatlarla yeni mahsül

Arif Karabulut
05357912828
Arif Karabulut
05357912828

Smart Export/Import
Kat 2 no11

Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ersin1981
arkadaşlar abd veya şiliden ceviz ithal etmek istiyorum.ilk etapta deneme amaçlı bir konteynır alabilirim,pazar sıkıntım yok yeterki istediğim ürünü diğer ithalatçıların getirdiği fiyatlara getiriyim.

ithalatla ilgili pek bilgim yok nerden başlamalıyım sizce,
ürünü alıcağım ülkedeki tedarikçi,üreticilerle iletişime geçmek için bi danışmanlık şirketine mi başvurmalıyım.
danışmanlık şirketiyle bu işi yapmak ne kadar mantıklıdır?

ve bana maliyeti ne kadar olur yüzde olarak..
yapıcağım ithalatı anahtar teslimi danışmanlık şirketiyle yapmak istiyorum(pazar araştırması,numune temini,yazışmalar,akreditif açılması,ürünün gümrükden çekilmesi) bu şartlarda diğer ithalatçılarla fiyat dezavantajım olurmu..

ersin bey merhaba ben hakan siteye daha yeni uye oldum. iletinizi cok once yazmissiniz fakat yine de isinizle ilgili hangi asamada oldugunuzu ithalat konusunda ne kadar yol kat ettiginizi ogrenmek isterim mumkunse? merakimin sebebi ceviz ve badem konusunda pazar arastirmasi yapmak icin gecen hafta kaliforniya'ya gittim ve bir cok uretici ve ihracatci firmayla gorusme firsatim oldu kendilerinden fiyat,odeme ve nakliye konularinda bilgi aldim fakat bu gunerde dolarin asiri pahali olmasindan dolayi turkiye'ye kaliforniya'dan ceviz gondermenin karli bir is olmayacagi kanaatine vardim fakat gun gelir sartlar normale doner dolar kur'u karli bi asamaya gelirse bu isi yapmak istiyorum sizinlede ayrica calismak isterim
nart

Yeni Üye1 yazı
kelebek ceviz mevcuttur. parsel olarak en az 100 kg satışını yapmaktayız ulaşmak isteyenler mail yazabilir behenmond@hotmail.com
istanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - armandoTR
slm
romanyada tanidigim koylulerin bahcesinde ceviz agaclari var ve bu yil iyi ve cok oluyomus,benden ricasi yardimci olmam.eger isteyen olursa direk baceden toplama ,gidip gorebilir,tadina ve kalitesine bakar begenirse alir, ciddi alici olursa numunelik gonderebilirler hosuna giderse gider alir direk koyluden aracisiz, koylu fatura kesebilir sorun olmaz.ilgilenenler fikir ve goruslerini derse bakarim yardimci olmaya.

merhaba bu konuyla ilgileniyorum mail adresim ozidndr@gmail.com numaranızı gönderirseniz

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Abdukerim
İyi akşamlar,
Şili ve Amerikadan ceviz ithal eden belli firmalar var.Bunlar yüklü olarak ithal ettiği için maliyeti düşüyor.Bir konteyner için bu cevizi oralardan getirmeye değmez.
Eğer yurt içinde piyasanız varsa,ithal eden firmalardan ceviz alarak bu işe girebilirsiniz.İlerde piyasanız büyüdüğü zaman,direk ithal etmeye başlarsınız.
Ukraynadan,Kırgızistandan ve Özbekistandan Türkiyeye ceviz geliyor.Orta Asya ayağını size ayarlayabilirim.Alacaığınız cevizin fiyatı size uyarsa,gidip yerinde malın kalitesine baktıktan sonra ödemesini yapıp,Tıra yüklüyorsunuz.İthal cevizle uğraşan firmaların geneli Mersindedir.Bu iş için danışmanlık yapan firmaya ihtiyacınız yok.Eğer dış ticaret şirketiniz varsa,gerisin çalıştığınız gümrükçü halleder.Cevizin Türkiyedeki gümrüğü ve diğer masrafları belliedir.Her türlü kafanıza takılan sorularınız varsa,elimden geldiği kadar yardım ederim.Bunun karşılığında sizden bir şey talep etmiyorum.Yeter ki ticarette doğru işler yapıp başarılı olun.

Saygılarımla,Rasim.

merhaba mail adresim ozidndr@gmail.com
konuyla ilgili desteğe ihtiyacımız var. yardımcı olabilir misiniz ?

Yeni Üye3 yazı
merhaba, ben açık renkli ince kabuklu ceviz ithalatı yapmak istiyorum deneme amaçlı 1 tır getireceğim ancak mal almak için köylüye ulaşmak istiyoruz ancak köylü bana nasıl fatura kesecek bilmiyorum. nasıl olcak bu işler arkadaşlar bi destek olun hadi