Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Dügün Davetiye, Nikah Sekeri

BaşlatanMese-ShopTarih10/01/2014 10:26:24Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Saygilar,
ben almanyada yasiyorum ve yeni bir Webshop kurmak üzereyim. Ilk basta Dügün davetiye ve nikah sekerleri agirlikli bir site olacak. Bu yüzden güvenilir bir ortak ariyorum. Ilginiz var ise buraya yazin veya lütfen özel mesaj ile irtibata geciniz.

Nikah sekeri alisveris örnegi:
- Müsteri shopa girip nikah sekerlerini seciyor ve temel bilgileri girerek siparis veriyor
- Siparisi size iletilip ücretinizin 50% (Western Union, Paypal) ön ödeme yapiliyor
- Siparis tamanlandiktan sonra sizin tarafindan kargo ile bana gönderiliyor (Almanya)
- Siparis bana ulastiktan sonra kontrol edilip son kalan 50% lik pay ödeniliyor
- Ben burdan siparisi direk müsteriye yolluyorum

Dügün davetiye alisveris örnegi:
- Müsteri shopa girip davetiye seciyor ve temel bilgileri girip siparis veriyor
- Ücretin 50% ödeniliyor ve örnek isteniyor
- Örnegi bana yolladiktan sonra ben müsteriye gönderiyorum ve son düzeltmeler yapiliyor
- Müsteri onay verdikten sonra baskiya baslaniliyor
- Davetiyeler kargo yolu ile bana gönderilior
- Son kontrol edildikten sonra paranin diger 50% ödenilior ve Paket müsteriye gönderiliyor.

Ödeme kosullarinda anlasabiliriz! Ilginiz var ise lütfen fiyat liste ve ürün katalogu ile irtibata geciniz.

Saygilar,
Ertugrul

Yerleşim ALMANYA / BayreuthMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye8 yazı
merhaba. ben izmirde yasiyorum. ve toptan olarak dugun ve bindalli isi yapan kemeralti toptancilarina nikah sekeri bebek sekeri kina ve nisan tepsileri ve sepetleri , bebek celenkleri yapip toptanilara veriyorum. eger ilgilenir isen gorusebiliriz. ilkay
ipek35

Yerleşim Kanada / Waterloo
Yeni Üye3 yazı
Iyi aksamlar, nasil görüsebiliriz? Mail gönderemiyorum size.

Yerleşim ALMANYA / BayreuthMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ipek35
merhaba. ben izmirde yasiyorum. ve toptan olarak dugun ve bindalli isi yapan kemeralti toptancilarina nikah sekeri bebek sekeri kina ve nisan tepsileri ve sepetleri , bebek celenkleri yapip toptanilara veriyorum. eger ilgilenir isen gorusebiliriz. ilkay

bana numune ya da fotoğraf göndermeniz mümkün müdür?

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan