Şahıs firmamız var ,vergi mükellefiyiz,çinden tekstil ürünü getirmek için ne yapmamız gerekli. İthalat yapan firmalara ürün getirtmek dahamı karlı olur.aliexpress gibi sitelerde satılan ürünlerin faturaları yok , bunları alıp ,yasal olarak ,gümrüklü Türkiyeye getirtebilirmiyiz.
İyi akşamlar, Getirmek istediğiniz ürünler konteyner bazındamı?Getirmek istediğiniz ürülerle ilgili daha detaylı bilgi verirseniz,gümrüklemede sıkıntı olup olmadığını öğrenebiliriz.
tekstil olarak çinden tavsiye etmiyorum.çünkü ben gömlek getirmeyi düşünyordum ( koteynır bazında) şimdi eğer ingilizceniz var ise alibaba.com dan önce fiyat araştırması yapın.göreceksinizki fiyatların büyük esprisi yok.çünkü konteynı bazında almanız şartı var 1, 2.si konteynırın TR ye maliyeti 3500 dolar ve ortlama 45-60 günde geliyor.birde kalite ve birkaç kimyasal madenin çinden getirilirken koku yapıyor olması söylentisi ( kimyasaldan kastım tekstil ürünlerinin içindeki malzeme) tekstilde çin ürünlerinin pekte avantajlı olmadığnı gösteriyor..sizin tekstilden tam olarak hangi ürünü getirmek istediğinizi bilmiyorum fakat atölye tarzı birşey kurabilirseniz hem insanalrın ekmeğine vesile olursunuz hemde kendi ülkenizde üretim yapar daha rahat olursunuz.
Yazıyı gönderen - Abdukerim İyi akşamlar, Getirmek istediğiniz ürünler konteyner bazındamı?Getirmek istediğiniz ürülerle ilgili daha detaylı bilgi verirseniz,gümrüklemede sıkıntı olup olmadığını öğrenebiliriz.
Saygılarımla,Rasim.
konteyner bazında degil , lotlu olarak alibabadan 50-100 adet alımlı ürünler,coçuk giyim ürünleridir,kargo ücretini satıcı ödüyor,ürün Türkiyeye gümrüge gelecek ve sonrasında ne yapacagımı tam bilmiyorum.vergi mükellefiyim ,vergilerinide ödemek istiyorum ama nasıl ?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz