Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Var Olanı Nasıl Geliştiririm. . .

Başlatanerman1986Tarih09/01/2014 18:37:24Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Ptt yanı işlek sayılabilicek bi noktadayım. 3mt cephem var dukkan 80 m2. bakkaldım bi milyoncu gibi oldum 3,4 senedir ama oyuncak ve canta agırlıklıyım gıda da hala var büfe gibi tabela hala market ama. zabıtalarda sıkıstırmaya basladı bu boyle olmaz gibisinden hem gıda hem 1 milyoncu bende bim satıyor diyorum gülüşüyorlar :((( ptt nin diğer tarafında 3 katlı halk fuarı var benden daha cok cesidi var tabi işleride benden kat kat iyi Allah herkeze daha cok versin. Bide benim dükkan biraz diil baya dağınık müşteri rafa baktıgı zaman kafası karısıyor bunun farkındayım heryer heryerde bazen ben bile aradıgımı bulamıyorum :) ben kendi işimi nasıl daha canlı hale getiririm neler yapmalıyım tavsiyeleriniz neler? Anlaşılamadıığım noktaları soru cvp halınde konusup tartısabılırız Lütfen yardımcı olunuz...
Ne Kaaa Ekmek O Kaaa Köfte..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye33 yazı
guncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye125 yazı
ÖNERİ
öncelikle size tavsiyem iki tane bir gece 3 5 kişi ile bir düzenleme yapmayı düşünün. kenar duvarların ölçüsünü alıp raf siparişi verin cam hariç her yere raf yaptırın orta kısıma’da çapraz koyabileceğiniz raflar koyun bence zabıtalar haklı siz ne kadar söyleseniz de o alt yapıyı kurmuşlar sizin sadece gıda üzerine ruhsatınız var bim ise süper market ruhsatı var sizde ruhsatınızı genişletin ve daha davamı imzadaki sitede

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye33 yazı

güncell

Üye711 yazı
abicim öncelikle tavsiyem dükkana baya bi çeki düzen vermen benimde dükkanım çok aşırı şekilde dağınık ve iç açıcı değil şahsen ben bile bazen kendi dükkanıma diyorum benim bi işim veya alacağı bişey olsa ben bile girmem buraya diye yani bi albenisi olacak işin hem madem 3mt cepheliymiş bişeyler koyun dışarı isterseniz

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
Disarisi mal dolu koyuyorum elbette 1 mt giris 2 mt kaliyor reyon olarak disarda daha cok oyuncak var musteri dio aaa bura oyuncakci aaa bura bilmem ne ya bi gir baknevar iceride bskanda dio bura diil

Üye711 yazı
dışardaki malları değiştirsen mesela daha çok göze hitap eden bişeyler koysan ne bilim cama yazı assan

Yeni Üye33 yazı
cam yokki ; ) sadece oto. kepeng var. gıdayı kaldırıyorum kararımı verdım hatta raflarıda ındırdım bı guzel sıldım tekrar bı duzen getiriyorum yavas yavas tabelayıda sökucem onumuzdekı gunlerde sabahtan berı ugrasıyorum ellerım mahvoldu dukkandada baya mal varmıs dızınce güzel geldi gözüme birden hayırlısı bakalım...

Üye711 yazı
oh oh çok iyi yapmışsınız :) görsellik gerçekten çok önemli bi albenisi oluyor :)

Üye216 yazı
İşletmenizde yeniden yapılanmaya ihtiyacın var. Öncelikle bir plan yapmanızı ve ona göre hareket etmenizi önerim. Onun içinde bulundugunuz bölgede pazar araştırması yaparak size en karlı bir işe girmeniz veya işletmenizi canlandırmanız lazım.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye33 yazı
bugunde işleri bitiremedim ama baya bi ortalıgı topladım cok sukur canlanma oldu ufaktan daha iyi oolucak insallah.
abitgulistan, hangi sektörleri önerirsin karlı işler derken detay verirmisin..?

Üye216 yazı
İş yerinizin durumu, konumu çarsının işlekliğine göre değişmekle birlikte sizin işletme bilginize ve oradaki insanların alışkanlıklarına bağlı bir durumdur. Yer ve konum incelemeden doğru karar verilemez
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk