Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Lutfen Yardım Edın

BaşlatanıstanbulTarih28/06/2008 03:45:12Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
ıyıo aksamlar arkadaslar hen konuya gırıyorum uzun zamandır kuyumcuklkuk yapıyordum degerlı taslarla ugrasıyordum elmas yakut zumrut.. gıbı tasları takıyordum sırf sıgorta olmadıgı ıcın ayrıldım ve matbaa ısıne gırdım stıl matbaa adında bıyerde calısıyorum ancak vardıyalı ve cok yorucu asırı derecede yanı anlıcanız zor durumdayım bıraz yardımınız gerekıyo fıkır acısından yanı 45 50 mılyar gıbı bır malıyetle bebek gıyımı uzerıne bır magaza acsam bır fırmayla anlassam sızce nasıl olur yorumlarınız fıkırlerınız ve yonlendırmelerınız ıcın coook tesekkur ederım ıyı aksamlar gorusmek uzere....
yardımlarınız ıcın tesekkurler GOKHAN ...

Yerleşim Türkiye / Istanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye1236 yazı
Ihtiyac olan bir bolgede yapabilirsin tabii ki. Sadece bir firmayla anlasmana da gerek yok, bu konuda farkli farkli uretici ve toptancilarla gorusup farkli urunler koyabilirsin magazana.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye29 yazı
sakın girme böyle bir işe. ben girdim ve zararla kapattım. dışardan görüldüğü gibi değil. fakat igene de istiyorsan devredecek arkadaşlar var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye4 yazı

ewet haklısınız cok fazla acılmadan yavas yavas adımlarımı saglam atarak ısımı kurmalıyım
bununnıcın yer arastırıyorum en ıyı nerede gecımımı saglıyabılırım dıye ıstanbulda olabılır ankarada ıkısınden bırısı bu ısı 2 veya 3 seneye kadar faalıyete gecırmem lazım onun ıcın sımdıden fıkır ogrenıyorum arastırıyorumm
yardımlarınız ıcın tesekkurler GOKHAN ...

Yerleşim Türkiye / Istanbul