Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İlan Yenilenmiştir

BaşlatanxfermanxTarih03/01/2014 18:45:39Yorum82

İlk mesaj
Üye235 yazı
ilan yenilenmiştir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
82 yorum
Yeni Üye91 yazı
Detaylı bilgi alabilirmiyim 2 senelik e-ticaret tecrübem var ali_mnts@hotmail.com

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xfermanx
arkadaşlar uzun süredir üstünde çalıştığımız projemizi hayata geçiriyoruz şimdiye kadar alışveriş sitelerinde gördüğünüz fiyatların yarısı yanlış duymadınız yarısı gg spazar ve benzeri sitelerde gordugunuz fıyatların yarısı fiyatına ürünler satacağız şimdilik perakende olarak hizmet vermekteyiz biz kimiz yıllarca çinde çalıştık çinde ofisimiz var oradaki gerçek fabrikalardan yani 1 .elden en kaliteli ürünleri temin etmekteyiz burda sitemiz üzerinden satışını yapmaktayız şu an için test aşamasındayız sitemiz sadece türkiye değil dünyaya perakende satış yapmakta alt bayilikler veriyoruz bu yeni iş için bayi olmak isteyenlere gerekli bilgiler verilecektir sınırlı sayıda bayilik verilecektir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı

ben yeni bir iş kurmak için düşünüyorum siizin yazınızı okudum lütfen görüşme şansımız olursa sevinirim.. tugcekun@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye9 yazı
detaylı bilgi alabilirmiyim gerekirse iş yeri açabilirim. uyefrm@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
merhaba detayli bilgi alabilirmiyim urun listesi fiyati
musa-21@hotmail.com
23.72. Yoksa sen onlardan bir maas mi istedin? Rabbinin maasi çok daha iyidir. O, rizik verenlerin en iyisidir.

Yerleşim Türkiye / nederlandMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
ayrıntılı bilgi lütfen ürün ve bayilik hakkında
ego_t.reis@hotmail.com
değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret