Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bigalı İşadamlarının Dikkatine!!

Başlatansema173301Tarih27/06/2008 21:00:57Yorum5

İlk mesaj
MERHABA BEN BİGA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.OKUMAKTAYIM BU SİTEDEKİ YADA TÜRKİYEDEKİ İŞADAMLARINA SESLENİYORUM bigadaki ögrencilerin alılveriş yapabilecegi yada zaman geçirebilecegi bi mekan yok!mesel bi bowling salonu olsa hiç fena olmaz...
LÜTFEN DİKKATE ALININZ
sema173301

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Biga'da bowling salonu yok... İlginç bi eksiklik. :))

Bacım senin bir bowling salonun maaliyetinden haberin var mı ? Tamam diyelim ki yatırımı yaptık. Kurduk. Öğrenci arkadaşlarımız da, 6 ay boyunca Biga'da, dişinden tırnağından arttırdığı harçlıklarından 1 oyun, 2 oyun bilemedn 3 oyun oynadılar. Bir süre sonra para bitti, para devam etse bile heves bitti..

Sonra ??????

Şehir merkezlerinde bile 1 tane kurulan bowling salonları zar zor ayakta dururken bunu Biga'da düşünmek gerçekten büyük cesaret ister. Ha sen de bana ben bowling oynamayı çok seviyorum, ama burada oynayabileceğim yer yok bunu anlarım. Ama yatırım olarak tavsiye etmen için biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim ;-) Sonuçta bir yatırımcıya, yatırımlarda tavsiyede bulunuyorsun. Bu da demek oluyor ki, onun çoluğunun çocuğunun parasının vebalini alıyorsun ;-) Gençlik heyecanı tamam da, bi yere kadar ama ;-)
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Selam:) Sayın İzmirlim Sema arkadaşımız dediğin gibi çok genç:) gençliğine ver gencler paranın nasıl kazanıldığını bilmiyorlarki ama ben gençlere inanıyorum yinede birşeyler başaracaklar öğrenecekler bizlerde çok paralar batırarak zaman harca**** öğrendik inşallah onlar zamanlarını ve paralarını kaybetmezler.
İnsanlar ekmek almaya para bulamazken bowlin ilginc ah genclik ahhh:)
iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratca30
Selam:) Sayın İzmirlim Sema arkadaşımız dediğin gibi çok genç:) gençliğine ver gencler paranın nasıl kazanıldığını bilmiyorlarki ama ben gençlere inanıyorum yinede birşeyler başaracaklar öğrenecekler bizlerde çok paralar batırarak zaman harca**** öğrendik inşallah onlar zamanlarını ve paralarını kaybetmezler.
İnsanlar ekmek almaya para bulamazken bowlin ilginc ah genclik ahhh:)
iyi çalışmalar

Evet adaş, gençlik işte, bambaşka bir heyecan :)) Yine de Sema kardeşime fikir verebilmişsek ne mutlu bize ;-)
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
ben sadece bi fikir vermek istedim.türkiyede okadar boş yatırımlar yapılıyorken bu neden olmsn ki dedim szn fikriniz saygı duyarm...sonuçtan benden büyüksünz ve tecrübelisinz...
sema173301

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
hem sadece bowlingi anlamayı alısveris yapabilecegmz yerler okdar kısıtlı ki istedgmz markalar yok merkezede 1.5saat uzaktayız...
sema173301

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci