Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Dış Ticaretle İlgili Bilgi Alışverişi

Başlatancanters_33Tarih31/12/2013 20:38:45Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
Herkese iyi günler benim amacım burdan dışarda ikamet eden arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunup hem oradaki piyasayı hemde burda o mal hakkındaki piyasa araştırmasını birlikte değerlendirmek hemde görüş alışverişinde bulunmak mesela ben şuan gıda üzerine Irak la çalışıyorum mesela bulunduğunuz ülke bir tane salça markası olur yada bir topkek bir makarna markası olur fiyat araştırmasını yaptıktan sonra uygun olması durumunda beşlide birlikte çalışabilir söylediklerim tamamen fikir amacıylaydı herkese şimdiden çok tşk

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yeni Üye7 yazı

slm hayırlı akşamlar narenci gönderiyormusunuz ıraka ben habur sınır kapısında çalışıyorum gümrükleme işinde şirketim var ve komisyon işinide yapıyorum eğer narenci gönderiyorsanız yardımcı ola bilirim yada beraber çalışa biliriz

zaho dhok ve erbilde şubelerimiz var

saygılar

dogunakliyat@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye98 yazı
Evet gönderiyoruz ama gümrüklemeyi Mersin de yapıyoruz ilginiz için tekrar tşk.

Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yeni Üye22 yazı
Ben Finlandiya da helal sertifikali urunle ilgileniyorum, gecen de nafia gida nin urunlerini iskandinavyaya getirmeye niyetlendik, ama nafia yetkilileri urunu fabrikamdan alin diyor , avrupadaki gida kondeksine uygun olup olmadigini soruyoruz adamlar duraksiyor.saglikli cevap ta alamiyoruz
World Trade

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Yleti?imci
Yeni Üye98 yazı
Suomı Avrupa bildiğim kadarıyla özellik gıda alımlarında epey sertifika ve standart aradığı için pek çok firmada bu sertifika ve standartlar mevcut olmadığı için ürün göndermiyorlar

Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yeni Üye98 yazı
Herhalde kimsenin bir fikri yok :(