Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

200 Bin Tl'ye Ne Üretebilirim ?

BaşlatankinemTarih31/12/2013 11:23:24Yorum25

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Selamlar... Arkadaslar sanayi organizelerinde kucuk atolyelerde uretim yapan minik atolyeler var ve hayalim benimde bir iki makinayla birseyler uretip satisini yapmak. Bana neler uretebilecegim hakkinda bilgi verebilirmisiniz.

Mesela arkadasimin birisi pvc lambiri onerdi gittim gordum bana basit geldi ama forumda ortaya cikan fikir sonucu biraz daha dusunmeye basladim. Bunun gibi 150 ile 200 bin tl ye uretebilecegim birseyler varmi ?

Akliniza gelecek ilginc fikirlere acimm arkadaslar.
İnatta bir murattır.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Yeni Üye48 yazı
yüzü degişebilen ayakkabı tazasrımıa para yatır bence benim fikrim bu?
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı

Banzai park tan kastin uretimimi yoksa pazarlamasimi ?

Yuzu degisebilen ayakkabi mantikli bunu yapabilen varmi acaba yada bir ornek
İnatta bir murattır.

Yeni Üye25 yazı
Forumda epey arastirmistim pecete ile ilgili pekte olumlu yazilar okumadim diye aklimda kalmisti ama kar marji nasildir neyin nesidir bir iki misraylada anlatabilirsen sevinirim.
İnatta bir murattır.

Yeni Üye27 yazı
akaryakıt istasyonu sektörüne girebilirsin
hamit

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
BENCE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM YAP
HARUN ŞAHAN

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye25 yazı
200 bin tl ile akarkayıt işi yapılır mı ki ? o sektör iyi bir meblağ ister diye düşünüyorum.

Plastik geri dönüşüm den kastınız ne dir. Mesela ben pvc lambiri için başlık açtım ama arkadaşlar bana olumlu cevap yazmayınca ikinci plana düşürdüm. Sizin kastınız geri dönüşümden açıklayabilirseniz sevinirim.
İnatta bir murattır.

Yeni Üye27 yazı
eğer akaryakıt işinde birden zengin olmak için havaya girersen çabuk patlarsın.ama biraz merkezden dışa açılırsan uygun kiralık kurulu düzen bir istasyonla başlarsan ve 2.lig dediğimiz yeni kurulan akaryakıt dağıtım şirketlerinden biriyle anlaşırsan bence para kazanırsın.eğer detaylı görüşme ve bilgi istersen ben konya merkez deyim.numaram 05545704298 ulaşabilirsin...
hamit

Yeni Üye7 yazı
selam konik ailesi herkes kendi fikrini yazdığını gördüm bende düşündüğümü paylaşayım yazmaktan zarar gelmez....

en iyisi org.san. bölgesinde ilk önce bir yer bulun kosgeb hibe ve destek devlet yardımını başvurun size hem yer hem makine ve hem üretim için biraz kredi verir yer ve makinaları hibe eder yapacağınız iş boya üretmek. kendin markanı kendin üreteceksin ben yapmadım ama bir arkadaşım yapıyor 100/200 kar diyor ıraka ihrac ediyor ihrac ve satış konusunda ben yardımcı oluyorum arkadaşıma aylık 5 tır yurtdışana gönderiyor

alacağın iki makine yurt dışında renklendirici ve hammadesini ithal edersin rahat bir iş araştırmanı tavsiye ederim

saygılar

dogunakliyat@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
temiz ve rahat bir iş arıyorsan küp şeker imalatına gir gıda hayata ölmez aldıgın rakam beli satıgın rakam beli sonuçta gıda işi bu arkadaşım karıda senın pıyasan ve pazarlamana göre degısır. oturta bilirsen güzel ekmek yersin .

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Gyda
Yeni Üye25 yazı
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Yorumlarinizi birkackere ustuste okuyorum. Zihin acici vede benim icin anlamli.

Yalniz anlattiginiz islerle ilgili daha detayli aciklama yapabilirseniz sevinirim cunku mesele ayrintilaarda yatar.

Mesela kup sekerin kar marji vede sıkıntısı neler olabilir ve en asgari kaca mal olur boyle bir isletme. Elimdeki srrmayenin hepsinimi ayirmak lazim.

Kosgeb icinde mesela once bir yer acmadan makinalari almadan destek verirlermi ki . Cunku ben paramla acacaksam zaten kosgebe baslangic icin gerek kalmaz. Yani soyledikleriniz cok onemli ama detaylarda ben kayboluyorum . Her isin farkli dunyalari ayrintilari var.
İnatta bir murattır.

Yeni Üye27 yazı
senin için yer veya böle önemli midir.kendi memleketinde mi yapacaksın yoksa ekmek nerde ben oradayım mı diyeceksin onu kafanda tasarladın mı hiç?mutlaka senin kafanda yatan bir iş vardır ondan bahsedersen bu işleri yapan arkadaşlardan güzel yorumlar ve yönlendirmeler çıkacaktır mutlaka.
hamit

Yeni Üye25 yazı
Ben Diyarbakirda ikamet etmekteyim vede burada dusunuyorum acikcasi . Aklimda inanin net birsey yok aklim karman corman ;) ve bu forum en azinda bazi seyeri netlestiriyor vede iyiki varsiniz . Cunku hakkaten herkes birsekilde istifade ediyor bu yorumlardan.

Bu basliktan once pvc lambiri icin bir baslik acmistim simdi oraya bir uorum daha yazdim belki oabilirlik anlaminda ama oda net degil.

Bugunlerde calistigim isyerinden ayrilami dusunuyorum . Dolayisiyla yakin zamanda bir is ve bir mekan icin epeyce zahmetli bir sure e girecem . Hayat gerccekten zor.
İnatta bir murattır.

Yeni Üye95 yazı
bir kaç şey çok ciddi para kazandırır ve piyasası asla bitmez. şartlar ne olursa olsun pazar payı her zaman hakimdir.

bir kaç bağlantı kurup arabayla ilgili birşeyler ihraç edin. yada yekten petrol işi yapın ufak çaplı. risk grubu oluştursa dahi çok ciddi para kazandırır. hurdaya çıkmış arabaları alırsınız yurt dışından o aracın aynısını getirirsiniz. isterseniz parça olarak dahi satarsınız. en az yatırımınızın iki katını kazanırsınız. yada bir tır alırsınız diyarbakırdaymışsınız ıraktan irandan hem ufak çaplı ikinci el giysi veya yiyecek işine girersiniz gelirkende ek depoda yakıt getirirsiniz. tırıda yurt dışından alırsınız ucuza gelir.

ikincisi bir şekilde yiyecek işi yapmaktır. büfe açmak değil.

yiyecek ile alakalı herhangi bir işin toprağından başlarsınız. örneğin arıcılık yaparsınız bahçeniz olur balınız olur ve arınız olur. hem arıları kiraya verirsiniz hemde topladığınız bal size kalır karlı ama zahmetli bir iştir.

yada toprak alır ağaca yahut tarla olarak yatırım yapıp son kullanıcıya kadar ulaştırabilecek tesisler kurarsınız.

önümüzdeki 10 yıl içerisinde toprak ile ilgili her iş çok fazla kıymet kazanacaktır. hayvancılıkta buna dahildir.

yada altın işi yaparsınız.

ortalık zaten karışık bu karışıklıktan istifade edersiniz.

canım ülkemde üretim yapmak eğer bir devlet teşviki altında yapılmıyorsa çok sıkıntılı dönemeçlere girebilir.

eğer üretim yapacaksanız teşvike açık bölgelerde yapmanız ve iyi araştırmanız yönündedir.

bahsettiğiniz rakam yatırım değeri olarak C katagorisi olsa dahi değerlendirebilirseniz kısa zaman sayılabilecek 5 yılda kendisini 10 a katalayabilir bu da size A katagorisinde yatırım yapma imkanı sağlayacaktır.

değerlendirme yaparken fikir soracağınız kimselerin tavsiye ettikleri işlerden para kazanmış olmasını göz önünde bulundurun.

hayal kuranlardan değil para kazananlardan fikir alın.

unutmayın bir işin en iyi bileni o işten bir dolar dahi olsa para kazanmış olan insandır.

herkes top oynar ama parayı futbolcular kazanır. neden diye sormakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye25 yazı
Irak yanibasimizda aslinda orada yukselmek icin iyi firsatlar olabilir arastirmaya devam
İnatta bir murattır.

Yeni Üye59 yazı
İmalat yapmak istiyorsan sadece kosegeb destek vermiyor. Devletin destek verdiği 18 kurumu var. Kosgeb bunlardan biri. Devlet doğuya batıya göre 2 kat daha fazla ve kolay destek veriyor ki özellikle imalata. Ne iş yapacağına karar verdiysen bu konuda yardımcı olabilirim.
bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
Benim o kadar param olsa imalat ile ugrasmam malzeme al sat yaparim hayalimde o. Uretim cok dertli Allah üretim yapana yardimci olsun. Leasinge gelince banka sizin yerinize sizin istediginiz makinayi alip size kiraliyor. Eskiden kdv odemiyordununuz ve cok cazipti. Makinanin odemesi bitince size satisini yapiyor ufak bir meblagaya.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye115 yazı
Ya uretim yapmayi seviyorum ben uretimciyim makina ustasiyim islak mendil tesisi kurucam devredenvar250 bin tl ama nakitim yok bide satis tecrubem yok uretim kolay satmak zor bence
musa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
Bende uretmeyi cok severim ama kendi isinizi acinca hem satmayi hem almayi cok iyi yapmaniz lazim. Üretimde belli adetleri tutturmaniz ciro ve karlilik hesabi ve masraflari cok iyi dengelemek lazim. Üretim cok guzel insallah basarili olursunuz insan yeter ki istesin her seyi halleder.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye115 yazı
Cok tsk cok saolun
musa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye112 yazı
ben ayakkabı imalatçısıyım çok güzel kazançlar var daha çok iş fikirleri var muhakkak arayın görüşelim çok iyi kazançlar sağlayabilirim size 0532 331 73 34 ararsanız görüşebiliriz herşey resmi

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
Selamlar,küçük bir atölyede bikaçtane makinayla üretim yapabiceğiniz güzel bir proje var elimizde,imalatı yapılacak ürünün kalıpları hazır bir adet enjeksiyon ve bir adet eksantrik pres ihtiyanız olacak,yapılacak ürün şuan piyasaya yeni yeni girmeye başladı ,yapılacak ürünü ve deteyları görüşmek için info@zirvemakinakalip.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici