Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rusyadaki Arkadaslardan Yardim

Başlatankazimguldali03Tarih29/12/2013 19:44:53Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
öncelikle slm
arkadaslar ben almanyada yasamaktayim ben yakacak satisi yapmaya basladim pelet ve sattigim peletler genelde rusya-letonya-ve ukrayanadan getirtmekteyim ve ben bu ürünleri hep aracilardan temin etmekteyim ve rusyadan gelen pelet cok kaliteli bana rusyadan daha ucuza baglanti yapabilecek arkadaslar varsa yardimlarini bekliyorum kendim binip gideyim rusyaya diyede düsünüyorum fakat dil bilmem yol bilmem o yüzden buraya sormak istedim yapilan iyiligin altinda kalmayiz ve pelet üreticisi taniyanlar varsa onlarlada calisabilirim kazimguldali@googlemail.com adresindede ulasabilirsiniz

Yerleşim ALMANYA / SiegenMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye24 yazı
SAYIN KAZIM BEY.

MERHABALAR.

RUSYA MOSKOVADA EVLİ VE MOSKOVADA YAŞIYORUM.

MOSKOVADA TİCARETLE UĞRAŞIYORUM.

TALEP ETTİĞİNİZ ÜRÜNLERLE İLGİLİ OLARAK BANADA DETAYLI BİLGİ GÖNDEREBİLİRSENİZ SİZLERE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM. BİRDE ALIM İÇİN HEDEF FİYATINIZ VARSA ONUDA BİLDİRİRSENİZ DAHA SAĞLIKLI BİR ARAŞTIRMA YAPMIŞ OLURUM.

SAYGILAR ATİLLA BOZKURT.
.alpican1215@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Yeni Üye74 yazı
alpican bey rusyada ticaretle ilgilendiginizi söylediniz sektör olarak nedir acaba..
Biz gemi geri dönüşüm sektöründeyiz baglantı kurmak mümkünmü acaba sizinle..
bu arada mail attım akcaymetal@mynet.com isa akçay

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye82 yazı

Merhaba

Ben Rusya da kereste uretimi yapmaktayim. Uretim atiklarini bu yonde degerlendirme projemiz vardi ve hala proje asamasinda. Cok buyuk bir birikim var atik olarak (talas ,kapak ve kirpinti).
Size uygun fiyatlari ve bilgileri bana mail atarsaniz tedarikte yardimci olabilecegimi dusunuyorum.

fatihm@mail.ru
fatih orman urunleri

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Ymalat