Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret De Hangi Ürün

BaşlatanvokriTarih27/12/2013 18:13:29Yorum12

İlk mesaj
Üye170 yazı
selam arkadaşlar

ben turizm esnafıyım senelerdir aynı sistemle (6 ay çalış 6 ay bekle) işleri yürütmeye çalıştık ancak artık gelirler düştüğü için yeni bir şeyler yapmak gerekiyor.. Elimde 10-15 bin TL kullanabileceğim sermayem var.. Web sitesi kurmadan genel satış kanalları (sanalpazar,gittigidiyor gibi) kullanarak satış yapmak istiyorum.. Araştırmaya başladım ama inanılmaz büyük bir sektör olduğu için sizlerden değerli fikirlerinizi almayı daha mantıklı buldum... Şu anda hangi ürünlere yönelirsek en azından az da olsa yüzümüzü güldürür.. Nereye baksam ayakkabı ve cep telefonu çıkıyor ama ne demişler 10 kişi bir işi yapıyorsa sen 11. olma.. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye178 yazı
Yanlış demişler.. 10 kişi yapıyorsa sende 11.ol, ekmeğini çıkart

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye170 yazı
teşekkürler.. peki ne önerirsiniz?

Yeni Üye34 yazı
Beni ararmsn 0538 6184724
---e---

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Sevgili vokri 5 yıldır e-ticaret sektöründeyim.Pazarını ve satısını bilmedigin şeyleri alıp satmaya calısma.Elindeki 10-15 bin tlden de olabilirsin.Gercekten cok sattıgını gördügün malları uygun fiyata bulabiliyorsan sahibindende koy sat telefon numaranı yazarak.Ama bilmedigin işe girme elindeki paran gider bu isler o kadar kolay degil.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı
sevgili Serebro haklısın bilmediğimiz işe girmememiz gerekiyor ancak söylediğim gibi turizm sezonları gittikçe kısalıyor ve üzerimizde biriken yük gittikçe artıyor..Haliyle artık ekstra gelir elde etmemiz gerekiyor.. internet üzerinden satış yapmak elbette kolay değil ürünün farklı ve faiyatı uygun olacak,reklam yapacaksın,zorlanacaksın ama sonuçta bir şey yapmak gerekiyor..

Yeni Üye23 yazı
Telefon kılıf ve aksesuarları keza tablet aksesuarları
Kar oranı yüksek marka saatler
tester,defolu parfümler
Sezona ve zamana göre (yılbaşı,sevgililer g., öğretmenler g.) ürünler
Gittigidiyor %10 keser belki ama pazar imkanı en fazla bundadır
Sahibinden.com burada kurumsalsanız %6 keser
sanalpazar %5 keser; satıcı olarak hesap açmak ve ürün satmak en rahatı bundadır. Ama pazar payı da diğerlerine göre çok düşüktür.
İlk etapta nazınız geçen esnaflar varsa ürünlerinin fotoğraflarını çekip ya da internetten bularak satışa çıkarabilir, hangisi gidiyor gitmior deneyebilirsiniz. Daha sonra da sattıkça alırsınız. Böylece para da bağlamamış olursunuz.
istanbuldaysanız tahtakale,istoç gibi yerleri bol bol arşınlayın dikkatinizi celbedecek illa ki başka ürünler de çıkacaktır.
selamlar
The man who reads nothing at all is better educated than the man who reads nothing but newspapers.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Editör146 yazı
Tavsiyem kendi sektörünüz üzerine iş yapmanız. Bildiğiniz bir alanda iş yapmak size daha çok kazandırabilir. Diğer alanlarda zorlanabilirsiniz konu başlığındaki e ticarette hangi ürünü sormadan önce bilmeniz gereken sermayenizin büyük bir bölümünü e-ticaret sitesine ve e-ticaret pazarlamasına ayırmanız gerektiğidir. Yani size ürün alımı için daha az para kalıyor.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Üye170 yazı
Sevgili han ticaret; aynen ben de aynı şeyi düşünüyorum yalnız Ben antalya'da yaşıyorum, telefon aksesuarı satan toptacılar istanbul'da bulunuyor.. Ben şimdi kalkıp istanbul'a gitsem 300-500 TL masraf edeceğim yani kazanca'ın para yola gidecek.. İnternetten araştırınca da çok fazla seçenek çıkmıyor.. Ben de kararsız kaldım..

Yeni Üye48 yazı
Açık parfüm işine gir.

Esans alacaksın. Basit formülleri var kalıcılık için onları uygulayacaksın. Forum sitelerinde, gittigidiyor'da sahibinden'de satacaksın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye170 yazı
Ülkeden yorumun için teşekkürler.. Nereden temin ediliyor?

Yeni Üye16 yazı
Web sitenizi şenlendirecek binlerce çeşit ürün, stoklarıyla birlikte tek tıkla kullanıma hazır. İnternet üzerinde en çok rağbet gören, başta ayakkabı olmak üzere, çanta, aksesuar, iç giyim ve pijama&gecelik kategorilerini tek xml link ile sitenize entegre edebilirsiniz. Stok takibi, temin edebilme endişesi olmadan, işinde uzman firmamız ve güçlü alt yapımızla birlikte gücünüze güç katabilirsiniz.

www.tedarikxml.com
www.ayakkabixml.com

bilgi@ayakkabixml.com
bilgi@tedarikxml.com

0212 547 61 02
0212 547 61 01
ayakkabixml.com
cantaxml.com
aksesuarxml.com
= tedarikxml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im